TÄYDELLINEN VARTALO VIIKONLOPUKSI!

Tällä viikolla Youtubeen tupsahti Buzzfeedin video naisten ihannevartalotyypeistä aikakausittain ja sitä onkin katsottu paljon, lähes yhdeks...

enhanced-20964-1422387059-1


Tällä viikolla Youtubeen tupsahti Buzzfeedin video naisten ihannevartalotyypeistä aikakausittain ja sitä onkin katsottu paljon, lähes yhdeksän miljoonaa kertaa. Video on herättänyt paljon keskustelua siitä, pitääkö mielikuvat ihannevartaloista paikkaansa vai onko tämä taas yksi "lihavat tytötkin ovat viehättäviä" kannanotoista. Oli miten oli, video tuo (hieman kärjistetysti) esiin faktan ihannevartalotyyppien vaihtumisesta ajan myötä. Kuka unohtaisikaan Ck Onen lanseerauksen aikoihin pinnalla ollutta androgyynivartaloa, minkä ikoniksi nousi Kate Moss? Ja kaikki varmasti tietää, millainen pylly ja hauikset tämän hetken ihannenaisella on.


Ainakin se hyvä videossa on, että vaikka ei omistaisikaan sitä tämän hetken "täydellistä" vartaloa, voi viikonlopun iloksi poimia itselleen uuden ihanne ajanjakson oman vartalonsa mukaisesti. Tästä lähtien minä olen renesanssimaisen täydellinen :D


https://www.youtube.com/watch?v=Xrp0zJZu0a4&x-yt-ts=1422579428&x-yt-cl=85114404

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

5 kommenttia

 1. Nykyajan hyvä puoli on se, että kaikenlaisia ideologioita yms. on tarjolla joka lähtöön. Jokainen voi valita itselleen parhaiten sopivan ihannevartalon ja ruokavalion ja pukeutumistyylin ja kasvatusfilosofian ja ja ja... Se on vapauttavaa!

  VastaaPoista
 2. Nykyajan hyvä puoli on se, että jokainen voi valita itselleen parhaiten sopivan kaikesta: ihannevartalotyypin, ruokavalion, kasvatusfilosofian, pukeutumistyylin ja ja ja... Se on vapauttavaa!

  VastaaPoista
 3. Voi että, jäin kaipaamaan sellaista barbapapamaista naisihannetta.. :D Paremman puutteessa taidan siis olla renessanssipyllerö!

  VastaaPoista
 4. Toivotyaan, että parin vuoden päästä tulee :P ;)

  VastaaPoista
 5. Voih, 50-luvun Hollywoodissa olisin ollut ihannevartaloinen nainen!

  Tekisi ehkä mieli vähän ärsyyntyä siitä, ettei (yllättäen) miehistä ole vastaavaa. :/

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images