PÄIVÄ MUN KANSSANI

Olen koukussa blogien "päivä kanssani" postauksiin, mutten ole tainnut tehdä ikinä yhtään. Korjataanpa virhe! Torstainen aamu läht...

Olen koukussa blogien "päivä kanssani" postauksiin, mutten ole tainnut tehdä ikinä yhtään. Korjataanpa virhe!


aamu kaamos


Torstainen aamu lähti käyntiin hyvin tavallisesti. Heräsin, kävin suihkussa, join kahvit ja laitoin vähän meikkiä. Etsin vaatetta päälleni ja herättelin lasta huudattamalla Reino Nordinia spotifysta ja pian makuuhuoneesta kävelikin alaston lapsi kohti vessaa megafoni kädessä: "Huomio huomio, on pissahätä". Sen jälkeen etsittiin vaatteet myös pienemmälle ja hengailtiin hetki yhdessä ennen päiväkotia. Sitten päiväkotiin, halit, pusut ja mulla nokka kohti töitä.


kalevalakoru pressi2


Päivän ensimmäinen etappi oli poikkeuksellinen, sillä hyvin harvoin maltan lähteä pressitilaisuuksiin aamuisin. Kalevala Korun kevät 2015 teki kuitenkin poikkeuksen ja tankkasin aamupalani Pohjois-Esplanadin liikkeessä mm. Anna-Marian kanssa, jonka näin hieman ennen tilaisuutta. Ihania juttuja on tulossa ja niistä kertomassa oli mm. Tiia Vanhatapio, taidan blogata aiheesta myöhemmin lisää!


paiva toissa vantaa pokkari


Kalevala Korulta otin spurtin kohti rautatieasemaa, jossa latasin bussikorttiin pätäkkää. Paikasta toiseen liikkuessa työkenkäni ovat useimmiten lenkkarit ja onneksi se on nykyään ihan fine. Odotellessani hetken bussia koukkasin pokkarimyymälän kautta ja hankin uuden muistilehtiön sekä kynän, päivittäinen ongelma kun tuntuu olevan ettei paperia ja kynää löydy mistään, vaikka niitä olisi taskut täynnä.  Sen jälkeen painelin bussilla palaveriin läheiseen kaupunkiin ja hoidin matkalla pari asiaa meilitse. Palaveri oli hyvä ja aamulla päähäni juolahtanut idea otettiin vastaan innostuneemmin mitä uskalsin edes toivoa, mikä teki päivästä entistä paremman. Palatessani takaisin Helsinkiin törmäsin ihan sattumalta bussissa kaveriini Soileen, ja kävimme läpi tärkeimmät eli mitä meikkivoidetta käytämme ja onko kummankaan iho-ongelmat helpottaneet sitten viime näkemän (akneen taipuvaisten perusjutut siis, haha!). Soilen jatkaessa töihin kävin itse nopeasti kaupassa hakemassa salaatin ja jatkoin kotiini viimeistelemään duunipäivän.


partiossa illalla


Neljän korvilla muistin, että tälle päivälle päiväkodissamme on kuukausittaiset vanhempien kahvit ja kävin juttelemassa muiden vanhempien ja hoitajien kanssa niitä näitä. Suunnittelimme, että yhteinen kevätretki voisi olla kiva ja nukketeatteri Sampoon lapsien on ainakin päästävä. Päikystä juoksimme kotiin syömään Kokkikartanon janssoninkiusausta (hyvää!), koska en ehtinyt tekemään ruokaa itse. Sen jälkeen lähdimme vielä partioon, missä sudenpennut suorittivat kädentaitomerkkiä ompelemalla heijastimia ja Kaamos leikki poneilla.


illalla oi mutsi mutsi kollaasi paiva


Partion jälkeen olimme valmiita kotiin ja onnittelin itseäni, ettei ole keksinyt joka illalle omaa harrastusta. Kaamos teki listaa mikä on kivaa ("partio on kivaa, päiväkoti on kivaa, tikkari on kivaa, minä olen kiva") ja itse laitoin iltapalan ja polttelin yhden suitsukkeen ja tsekkasin mitkä ihonhoitotuotteeni ovat lopussa, jotta voin huomenna Hillassa kasvohoidossa käydessäni santsata puuttuvat osat. Lopulta olikin aika toivottaa Kaamokselle hyvät yöt, rojahtaa sohvalle ja avata läppäri tämän jutun tekemistä varten. Kuvat kännystä koneelle (huomaan, että iso-arvoa pitäisi muuttaa tai laittaa automaattinen iso päälle) ja tekstiä perään. Tämän jälkeen onkin hyvä aika kömpiä lapsen viereen. Kyllä, taas tuo kämppis odottelee mun sängyssä vieruskaveria, mutta helmikuussa saa kyllä nukkua taas omassaan. Joululoma teki meille klassiset ja jäätiin toisiimme kiinni :D


Että tällaista täällä, toivottavasti myös teillä oli mukava päivä!


Kuvat otettu lainaan saadulla Honor6 puhelimella.


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

5 kommenttia

 1. Kuka mikä teini tuossa viimeisessä kuvassa on? :)

  Itse myös pidän näistä postauksista, kivaa kurkata muunlaiseen arkeen ja päivään kuin oma, joten kiitos!

  VastaaPoista
 2. kävin juuri tuhlaamassa apteekkiin 57e antibiootteihin ja muutamaan lääkerasvaan, näillä luulisi ihon paranemisen lähtevän alkuun. vaikka ekana lääkäri aloitti:"yleensä raskaus parantaa ihmisten ihovaivat, mutta sä et nyt taida niihin kuulua" joo, on huomattu. onko tää nyt day3, ja ainakaan nenä ei enää loista punaisena ,muihin kohtii en osaa sanoa onko muutosa vielä huomattavissa

  VastaaPoista
 3. Teiniselfie :D Mustakin nää on kivoja kun yleensä ihmisten elämät on erilaisia, hauska juttu oli et Anna-Maria jonka kanssa hengailin eilen aamulla teki saman postauksen eilisestä, melko erilaisen oloiset päivät! http://secretwardrobe.bellablogit.fi/2015/01/30/paiva-kanssani-torstai-kuvina/

  VastaaPoista
 4. Mä kävin tänään tosiaan Hillassa ja ihoni oli kyllä paremmassa kunnossa jälleen kerran, tosin ihan superkuiva vaikka käytän sheavoitakin kasvoissa. Jännää, miten rasvaiseksi kuvittelemani iho onkin kärsinyt aina kuivuudesta ja on edelleenkin melko korppu.

  Puhuttiin tänään Hillassa meikkaamisesta, vaikka Minna ei siis tee meikkauksia tuolla, mutta ylipäätään juteltiin. Suosittelin Minnallekin Youngbloodin meikkipohjia jos on hankala iho, mineraalipohjat on huippuja ja sarja on ainoa kokonaisuudessaan allergia ja astmaliiton tutkimukset läpäissyt eli ei pitäisi ärsyttää.

  VastaaPoista
 5. Munkin mielestä on tosi kiva lukea toisten arjesta! Se on sitä vertaistukea :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images