EHDIT VIELÄ SUNNUNTAINA, HOP HOP!

Tarinoiden puisto - lastenkirjatapahtuma ja kuvitusnäyttely on avoinna Virka-galleriassa vielä sunnuntaina 1.2. 2015. Kannattaa siis ottaa...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATarinoiden puisto - lastenkirjatapahtuma ja kuvitusnäyttely on avoinna Virka-galleriassa vielä sunnuntaina 1.2. 2015. Kannattaa siis ottaa suunnaksi Helsingin kaupungintalo ja käydä tutustumassa näyttelyssä mukana olevien 43 nykykuvittajan töihin. Esillä on myös kaksi klassikkokuvittajaa, Maija Karma ja Maija-Kaarina Nenonen, jonka töitä ei ole ennen esitelty näin laajasti Suomessa. Tove Janssonin viimevuotinen juhlavuosi on myös huomioitu, huomaattekin kuvista miten.


Kaikille avoimessa (ja ilmaisessa)  näyttelyssä on huomioitu lapsivieraat hyvin ja tilaa löytyy taiteen katselun lisäksi sen tekemiseen, lukemiseen ja jopa juoksemiseen. Lapsien lisäksi näyttely sopii tietenkin myös aikuisille eikä pikkuavecin mukana olo ole välttämätöntä ollenkaan, silloin tietenkin näyttelyn jälkeen mennään kaakaon sijaan talviselle sunnuntaitotille. Tarinoiden puisto on avoinna vielä huomenna sunnuntaina klo 10-16 ja lauantain perusteella näyttelyssä saattaa olla muutama muukin. Mutta sopu sijaa antaa :)


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. me ollaan just huomenna menossa, pitänyt on monesti.. No parempi myöhään, kun ei milloinkan ;). Onpa ärsyttävä sanonta.

    VastaaPoista
  2. No voi harmi kun ollaan näin kaukana! Pitäis varmaan selvitellä mitä kaikkea tapahtumaa täällä Turun suunnilla olisi.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images