SINISIÄ HETKIÄ SAARISELÄLLÄ

Huhuu, täällä ollaan Saariselällä! Ajattelin ensin, etten tänään bloggaisi ollenkaan, mutta pakkohan tätä Lappia vähän on fiilistellä. Ihan ...

Huhuu, täällä ollaan Saariselällä! Ajattelin ensin, etten tänään bloggaisi ollenkaan, mutta pakkohan tätä Lappia vähän on fiilistellä. Ihan omistuista, että vaikka heräsimme varhain aamulla Helsingissä, olemme saaneet kokonaisen lomapäivän myös täällä pohjoisessa, missä tosiaan vietetään nyt viimeistä kaamospäivää tälle talvelle. Huomenna aurinko voisi jo periaatteessa näyttäytyä - tosin lumikuurojen takia luulen ettemme keltaiseen mollukkaan silti törmää.


Ivalon lentokentällä aamupäivällä vastassamme oli noin 10 asteen pakkanen, joka tuntui aivan erille, mihin merenrantakaupungeissa asuessa on tottunut. Lapin pakkanen on yllättävän pehmeä, kylmä mutta ei yhtään niin voimakkaan tuntoinen mitä etelämpänä. Hämärä päivä sinistyi sinistymistään iltaa kohden ja eron huomaa hyvin kauppareissumme välissä tapahtuneesta muutoksesta.


ennen kauppareissua:


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


kauppareissun jälkeen samassa paikassa:


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


vielä vähän myöhemmin:


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


ja lopulta illalla:


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Seuraavien päivien ohjelma on vielä hieman auki, mutta selkenee varmasti kun tässä kotiudumme. Mehän tullaan vasta tiistaina pois, joten aikaa on ruhtinaallisesti kaikenlaiseen puuhasteluun ja ihan varmasti myös blogiraportointiin. Holiday Club kamppiksen myötä saatu majoituspaikkakin on aivan ihana kelohonkahuoneisto, mutta siitäkin lisää myöhemmin. Nyt miettimään huomisen ohjelmaa!


ps. Onko kenelläkään kokemusta 3.5-vuotiaan lumilautailun opettelemisesta? Luuletteko, että onnistuisi?


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Ainakin Norjassa näin todella pieniä tyyppejä mäessä. Eikös tuon ikäiset ole rohkeampia kokeilemaankin kaikkea :) Jos vain opettaja löytyy.

    VastaaPoista
  2. Juu, minähän se siellä pojan kanssa sitten peuhasin mäessä lumilaudan kanssa :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images