MINÄ OLEN AURINKO

merinovilamekko: Cos, kaulakoru: A. Kangasniemi ky, sukkikset: Norlyn, lapikkaat: Topman (saatu) Uusin lempivaatteeni, merinovillainen mekko...

cos keltainen merinovillamekko omm


merinovilamekko: Cos, kaulakoru: A. Kangasniemi ky, sukkikset: Norlyn, lapikkaat: Topman (saatu)Uusin lempivaatteeni, merinovillainen mekko (oikeasti se lienee paita) löytyi ihan vahingossa Cosin alehyllyltä puoleen hintaan. Oikeasti mun piti vain ostaa taivaansininen pipo kevääksi, mutta kävelinkin ulos tämän auringon kanssa. Väri vain veti puoleeni niin etten osannut luopua vaatteesta. Tässä vaatteessa kaikki on oikein: se on rento, pitkä, 100% merinovillaa mikä sopii talveen hyvin ja väri on tarpeeksi kirkas herätäkseni aamulla viimeistään peiliin katsoessa. Mulla ei ole ennen ollutkaan Cosilta merinovillaa ja nyt jännitän miten vaate kestää. Onko teillä kokemuksia?


lapin koru poronsarvi1


Kaulassakin on uutta: Saariselältä hankkimani poronsarvesta käsin tehty ja kaiverrettu koru. Se on A. Kangasniemi oy:n tekemä ja mielestäni tosi hieno. Isot riipukset ovat mieleeni ja perinteinen lappilainen poronnahkapunosnauhaan kiinnitetty sarvityö on hauska kontrasti tuolle kirkkaalle neuleelleni.


Tykkäsin asusta kaikkinensa tosi paljon ja luulen, että tätä mekkoa tullaan näkemään päälläni kyllästymiseen saakka. Neulemekot kun tuntuvat ihanille päällä ja lämmittävät juuri sen verran kun on tarvis. Tälle päivälle yhdistin tähän settiin vielä Tommy Hilfigerin ylipolven villasukat, mikä oli ihan nappi valinta lämmön ja mukavuuden puolesta!


kuva: Riikka


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

7 kommenttia

 1. Kolmistaan-Karoliina20. tammikuuta 2015 klo 22.48

  No tästähän tuli tosiaan #blogimekko. Mäkin ostin saman ja tosiaan: Mekkona ajattelin käyttää! Mä olen Cos-hullu ja kaapista löytyy Cosin villatuotteita ainakin sellaiset 5 kipaletta. Hyvin on - ainakin toistaiseksi - kestänyt. Tuulettelua ja mahdollisimman vähän vesipesua niille.

  VastaaPoista
 2. Huh, no niinpä tosiaan olet! :)

  Ihana mekko! Olen niin halunnut villamekkoa, mutta eipä ole vielä vastaan kävellyt sopivaa. Noin ihanan väripilkun olisin kyllä kelpuuttanut koska vaan! *kade*

  VastaaPoista
 3. Ai että ku oot jotenkin tosi freesin näköinen! Ku sais itsensäkin vähän tsemppaamaan...

  VastaaPoista
 4. Mä toki heti likasin tuon tunkemalla käteni luomiväripalettiin... mutta onneksi sain käsin pestynä puhtaaksi. Väri on kyllä tosi hieno ja duunikaverillakin oli kutakuinkin samaa väriä tänään päällä, olemme keväällä kuin kaksi kananpoikaa :D

  VastaaPoista
 5. Tsekkaappa Cosin alesta netistä? Tänkin hinta oli vaan 35 euroa kun lähti puolet pois!

  VastaaPoista
 6. Kiitti! Tosin en mäkään kauheana ole tsempannut, mutta jotain on aina pakko laittaa päälle aamuisin ;)

  VastaaPoista
 7. Hei!

  Ajattelin lähestyä muutamia suosituimpia lapsiblogisteja.
  Hallitus aikoo maksaa 80 milj. euroa(Hs 22.1)siitä etteivät perheet vain saisi päättää, miten lapsia hoidetaan ja voi kauhistus jos äiti haluaisi olla kotona yli 1,5v. Feministit holhoavat! Itselläni ei enää pikkulapsia, mutta te voisitte halutessanne herätellä perheitä, perheet lapsineen eduskunnan istuntoon tms. Tällä valtava vaikutus Suomen perheisiin. Kotihoidontuki säilytettävä entisellään.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images