KIERRÄTETTY RYKIEL

Kuinkahan monta kertaa jotain ostosta olen perustellut sillä, ettei alkaisi myöhemmin harmittamaan kauppaan jättäminen. Aika monta. Ja monik...

Kuinkahan monta kertaa jotain ostosta olen perustellut sillä, ettei alkaisi myöhemmin harmittamaan kauppaan jättäminen. Aika monta. Ja moniko juttu on oikeasti harmittanut vielä kuukausien ja vuosienkin jälkeen, mulla niitä ei ole montaa. Yleensä jollekin tarpeelliselle kauppaan jätetylle vaatteelle löytyy äkkiä korvaaja, jos sitä oikeasti tarvii. Mustan neuletakin rekkiin jättäminen ei vain harmita, kun niitä saa kaikkialta aina.


Mulla on ollut tasan yksi juttu, minkä kauppaan jättämistä olen harmitellut kauan, nyt jo viisi vuotta. Muistatteko yhden ensimmäisistä H&M:n designermallistoista, jonka suunnittelijana oli Sonia Rykiel? Malliston vaatteet olivat ihanan värikkäitä ja jonkinlaiseksi blogitrendiksi siitä taisi muodostua raidallinen over size neule, jota näkyi vähän jokamimmin päällä. Mä en hankkinut mallistosta yhtään mitään, mutta sen jälkeen olen säännöllisesti harmitellut miksi malliston raidallinen kaulaliina ei eksynyt ostoskoriin, väri oli aivan mahtava! Ja ehkä arvaattekin mitä seuraavaksi esittelen...tattadadaa!


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Mä rakastan Huuto.netiä! Eräs ihana nainen Veikkolasta oli laittanut huivinsa myyntiin, kun ei ollut sitä itse käyttänytkään. Ja toi sen mulle vielä ilmaiseksi Stockkan kellon alle, mistä aarteeni tänään hain. 100% puuvillaa oleva pitkä kaulahuivi sopii kevääseen kuin nakutettu ja nuo värit ovat ihanammat mitä edes aavistin. Muistatteko te muuten tätä mallistoa vuosien takaa ollenkaan? Vai mikä designermallisto on ollut oma lempparinne?


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

7 kommenttia

 1. Huutiksesta tai Torista on löytynyt vaikka kuinka moni tarpeellinen juttu. =) Niistä katson melkein aina ensimmäiseksi, josko löytyisi etsimäni juttu...

  VastaaPoista
 2. Mulla on tuo kaapissa (kirpparilta 2e) ja tänään juuri venyttelin sitä ja mietin, että mitä siitä tekisi, kun ei tule käytettyä :D Se on jotenkin turhan massiivinen ja kuristava kaulaani, tai sitten varmaan pitäisi opetella jotain sitomisohjeita? Laita ihmeessä jotain sovituskuvia, niin voisin saada ideoita!

  VastaaPoista
 3. Ihan huippu video!

  www.youtube.com/watch?v=5LYAEz777AU&feature=share

  VastaaPoista
 4. Mä niin harvoin tarvin edes mitään, mutta tämä oli kyllä hyvä löytö <3

  VastaaPoista
 5. Kiitti Mini vinkistä! Siis musta tuo on taas aika pieni, kun käytän yleensä isoja muhkeita villahuiveja. Se on mihin vertaa :) Ootko taittanut huivin kapeammaksi keskeltä? Jos huivi kuristaa, kokeile vain heittää kaulan yli solmimatta? Huivineula voisi kanssa toimia tämän kanssa, itse näkisin sellaisen yksinkertaisen hakaneulan näköisen ison huivineulan toimivan hyvin. (Myös kaikenlaiset timanttiglitterineulat olisi Sonia Rykiel tyyliin ja hänellä sellaisia rintaneuloja löytyisikin - eri asia haluatko satsata satasta 2 eur huivin kiinnittämiseen...)

  Mun pitää vielä testailla miten sitä pitäisin, oikeastaan näen tämän jopå sisällä asusteena löysästi solmittuna mustan "pikkumyymekon" kanssa.

  VastaaPoista
 6. Jenna, myyt sen mulle! :D Just sellanen värikäs, minkä voisin kuvitella kaulaani kietovani...

  -Lw

  VastaaPoista
 7. Ah ja voih, on se ihana. Olen hiukan kade, huippulöytö! :'D Pitää ehkä alkaa kyttäämään huutista aktiivisemmin...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images