PYYKKIPÄIVÄ ON PYJAMAPÄIVÄ

Jos voisin, kävisin töissäkin pyjamassa. Itseasiassa viime viikolla teinkin niin, kun kesken päivää alkoi palelemaan ja mulla sattui olemaan...

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Jos voisin, kävisin töissäkin pyjamassa. Itseasiassa viime viikolla teinkin niin, kun kesken päivää alkoi palelemaan ja mulla sattui olemaan pyjamahousut hollilla. Mietin voiko niillä kuitenkaan mennä kotiin saakka ihmisten nähden, mutta nykymuoti on aika armeliasta meille yöpukuihmisille ;)


Lemppari yöhousuni ovat Po.P:n pehmeää puuvillaa ja trikoota kuosina raidat ja sydämet. Lähes yhtä mukavat ovat nämä kuvassakin näkyvät Calvin Kleinin klassiset pyjamahousut kuminauhavyötäröllä, näitäkin löytyy multa kahdet. On oikeastaan vähän fiiliksestä kiinni mitä housuistani kotona käytän, tulee kausia jolloin pehmeämmät Po.Pit tuntuvat paremmilta ja välillä kovempaa puuvillaa olevat löysät päntsit on se juttu. Mulla ei ole yksiäkään kotiverkkareita, mutta varsinkin nämä CK:t ajavat asian myös lähikauppareissuilla.


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Sunnuntai on viikon paras pyjamapäivä, jolloin ei välttämättä tarvitse lähteä kauas ja ulkoilua lukuunottamatta yöpuku on paras puku. Niin tänäänkin! Niissä on tehty tortillalasangea, katsottu Frendejä, juotu kahvia ja pesty pyykkituvassa pyykkiä (rakastan noita isoja pyykkikoneita!) , nukuttu lapsen kanssa päiväunia ja tiskattu.


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Sunnuntai päivän asu on siis pyjamahousut yhdistettynä pipoon, collegeen ja canadabootseihin. Sallaa lainatakseni: söppänää vai reppanaa? :D


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Söppänää, ilman muuta! :) Mulla on pitkään ollut hakusessa hyvät kotihousut, mutta olen onnettoman laiska saamaan aikaiseksi tällaisia ei-pakollisia asioita. Yksistä olen lihonut ulos niin, että ne on jo kahdesti parsittu persiistä kasaan ja toiset olen lipastanut siipalta. Niistäkin olen saanut kiristysnarun umpisolmuun, niin että ne roikkuvat vähän liian rekkishenkisesti. Hakusessa siis yhdet ehjät ja siveelliset kotihousut - heti kun saan aikaiseksi! :D

  VastaaPoista
 2. Hienot housut ja mun lempparit kotihousut on just ne popit kanssa ja parit eri viskoosiset. Uniqlossa ihan superhyviä sellaisia. Arvaa löytyikö huutiksesta maailman kaunein Samuji-mekko? ja arvaa painoinko OSTA HETI?

  VastaaPoista
 3. Meidän pitäisi shoppailla yhdessä, mulle meikkejä ja sulle vaatteita :) Hankit tuommoset kuminauhavyötäröiset nniin ei mee langat solmuun ja niin huomaamattomat et voit mennä kauppaankin niillä. Ja jätät yhden kynsilakan ostamatta.

  VastaaPoista
 4. No et tietenkään painanut, koska sullahan on mekkoja tarpeeksi ;) Mä vähän jo kävin Uniqloa tsekkailemassa, ja ne neuleet oli kyllä myös mukavan näköisiä!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images