HUONEISTO SAARISELÄLLÄ

Kuten eilen lupasin, tänään olisi vuorossa pieni asuntoesittely! Kaukaa viisaana otin kuvat tästä Nilihonka-nimisestä huoneistosta heti ens...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Kuten eilen lupasin, tänään olisi vuorossa pieni asuntoesittely! Kaukaa viisaana otin kuvat tästä Nilihonka-nimisestä huoneistosta heti ensimmäisenä päivänä saavuttuamme, koska nythän täällä on jo melko kotoinen sekamelska. Huoneisto on tosiaan saatu lainaan Bella-blogien ja Holiday Clubin blogiyhteistyön kautta.


Huoneistomme on siis kelohonkainen rivari, jossa on kaksi makuuhuonetta, iso tupakeittiö-olohuone yhdistelmä sekä parvi. Sänkyjä on kuusi ja levitettävä sohva päälle, joten tänne mahtuisi ainakin kahdeksanhenkinen seurue hyvin majoittumaan. Kuten eilen jo kerroin, iltojamme on ilahduttanut oma sauna ja takkakin on ollut kovassa käytössä. Kun omassa kodissa ei kumpaakaan näistä lämpöpesistä ole, tuntuu ulkoilupäivien jälkeen ihan mahtavalle nauttia näin sesonkiluontoisesti moisesta luksuksesta.


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Saariselkä on pieni kylä, joten suurin osa hotelleista ja mökeistä sijaitsevat kohtuullisen lähellä toisiaan. Meidän huoneisto on metsässä, mutta vain muutaman metrin päässä hiihtoladuista, 100 metrin päässä Holiday Clubin kylpylästä, Ski bussista, muutaman sadan metrin päässä lähimmästä ruokakaupasta ja no, keskellä kylää, vaikka metsässä ollaan. Rinteisiin on se 1.5 km, joka menee helposti kävellen ilman varusteita ja jos pulkkailututtaa, 200 metrin mittainen pulkkamäki löytyy noin kilometrin päästä.


Olemme ekasta päivästä lähtien syöneet suurimmaksi osaksi täällä kämpillä. Kaapeista löytyi kaikki mahdollinen ruuanlaittoon tarvittava ja jopa retkitermospullot päiväretkille. Kun kylppäristä löytyi vielä pyykkikone ja eteisestä kuivauskaappi, ei vaatehuoltokaan ole tuottanut ongelmaa. Myös kuivat takkapuut löytyivät pihavarastosta valmiina. Oikeastaan vain kahta asiaa olen kaivannut, puukkoa ja makkaratikkuja. Puukkoja löytyisi kyllä jokaisesta matkamuistomyymälästä, varmaan makkaratikkujakin, mutta foliollakin ollaan päästy pitkälle.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Aika erilainen majoitus ja koko reissun luonne, jos vertaa kevään Holiday Club-matkaan, milloin kävimme Terhin ja Joonan kanssa Saimaalla lomailemassa. Hotellimajoituksessa on ehdottomasti puolensa, mutta täällä Lapissa oma tupa ja oma lupa on kyllä ihana lisä!OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ja paras osa on vielä jäljellä! Jos olette suunnittelemassa hiihtolomaksi tai ihan muuten vain reissua Saariselälle (SUOSITTELEN!), Holiday Club tarjoaa 15% alennuksen kylpylähotellin tai loma-asunnon varauksesta koodilla OIMUTSI. Vaihtoehtoihin ja tarjoushintoihin voit tutustua täällä!


Koodi on voimassa 31.1.2015 asti, ja matkustusaikaa 31.5.2015 asti. Niin ja ihan vinkiksi, vielä huhtikussakin täällä voi lasketella ja hiihtää, bonuksena on todella pitkät ja aurinkoiset päivät, sillä yötön yöhän alkaa jo toukokuun lopussa. Huomenna taas tekemisiimme, aika paljon on jo kolmessa päivässä ehtinyt ja lisää seuraa!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Ihanaa että viihdyitte :) Itse olen kotoisin Saariselältä, ja palaan sinne joka vuosi noin pari kertaa. Minulla ei ole kokemusta noista mökeistä, kun majapaikka on löytynyt äidin vierashuoneesta. No jokatapauksessa: suosittelen visiittiä kylässä myös kesällä: vaikka kaikki ruokapaikat eivät ole auki ja palveluja vähennetään kesäksi, luonto on aivan upea kesällä! Kannattaa piipahtaa myös Ivalon upeilla hiekkarannoilla.

  VastaaPoista
 2. Mä oon käynyt pienenä juuri kesällä paljon Lapissa, Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Olisi kyllä mahtavaa päästä tänne kesälläkin pitkästä aikaa. Nyt haaveilen niistä ihan kevättalven hiihtokeleistä, olisipa ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Helka.Kosonen (puh. 0445384765)3. toukokuuta 2015 klo 19.38

  Hei!
  Onko mahdollista saada sähköpostilla tai puhelimitse tämän "oi mutsi mutsi" mökin ns oikea nimi, jolla voisi tehdä ko mökkiin syksyksi varauksen jos vain löytyy vapaata.Tuhannet kiitokset jo etukäteen.
  Jään vastaustasi odottamaan.
  Terv. Helka

  VastaaPoista
 4. Moikka!

  Huoneiston nimi on Nilihonka, löytyy hyvin Holiday clubin sivuilta :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images