PALUU LUMISEEN TODELLISUUTEEN

Noiden Change-kuvien jälkeen lienee paras muistuttaa siitä todellisuudesta. Tänään suoritettiin se suurin joulukauppa-urakka Itiksessä, han...

Noiden Change-kuvien jälkeen lienee paras muistuttaa siitä todellisuudesta. Tänään suoritettiin se suurin joulukauppa-urakka Itiksessä, hankittiin muutamia lahjoja ja jouluruokia ja roudattiin ne sitten bussilla kotiin. Tähän urakkaan ei lähdetä kynnet ja huulet punaisena vaan käytännöllisesti varustautuneena. Hyvät kengät, löysät vaatteet ja se on siinä.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


paita: New look, housut: H&M, kengät: Sorel, huivi: Kauneve (saatu), pipo: Pieces (saatu)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ennen Itiksen Prismaan siirtymissä huomasimme erikoisen luonnonilmiön: lunta! Voiko olla tottakaan? Heti muuttui fiilis jouluisemmaksi, niin hyvin mut on opetettu siihen, että jouluna pitää olla lunta. Harmi, kun en voi hehkuttaa tuota yhtä Stokkan paketista löytyvää lähjaa, sillä saaja saattaa sen täältä bongata. Kryptisesti todettakoon, että se N-kirjaimella alkava laite, minkä käytössä mun lapsella on aina olkihattu päässä, on aika hyvässä tarjouksessa nyt. Ja Kaamokselle vähän Legoja lisää, mukava sitten tallustaa niiden päältä joulupäivänä ja siitä eteenpäin...


Pääasia on kuitenkin se, että nyt on kuitenkin potkallinen (tietty!) kinkku. Se ja imellytetty perunalaatikko kun ovat omat lempparini jouluruuista.


ps. Ei sitten olla laivalla, vaikka pitäisi. Järki, mikä ihana ominaisuus näin ennen joulua!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Aika hyvä valinta olla lähtemättä.. Järki voitti, Vau;). Mun järki sanoo ettei hu kannata lähtee keskustaan kolmen lapsen kanssa, mutta taidetaan mennä kumminkin.. No nyt heippa!

    VastaaPoista
  2. Me mennään papan kanssa ostoksille huomenna. Se on kyllä aika mielenkiintoista...

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images