MIKÄ -MIKÄ-HIRVIÖMÄINEN PIIRUSTUSKILPAILU

Lapseni taidekasvatus lienee hyvissä kantimissa. Hänen "teoksiaan" on ollut jo 2-vuotiaana esillä papan taidenäyttelyn yhteydessä ...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Lapseni taidekasvatus lienee hyvissä kantimissa. Hänen "teoksiaan" on ollut jo 2-vuotiaana esillä papan taidenäyttelyn yhteydessä ja juuri perjantaina isänsä kertoi ostaneensa Kaamokselle 2x3 metrisen pressun akryylimaalausalustaksi. Sanomalehti ei kuulemma riitä enkä viitsinyt edes ehdottaa a3-kokoista pöydälle pistettävää piirustusalustaa...


Mun kanssa Kaamos tykkää kuitenkin piirtää eniten piirustustauluun ja ehdotin tänä aamuna, josko osallistuttaisiin viimein Disneyn ja Bella-blogien insta-piirustuskilpailuun minkä aiheena on 19.12. ensi-iltaan tuleva Disneyn Helinä-keiju ja Mikä-mikä-hirviön arvoitus. Kaivettiin melko kärsinyt piirustustaulu lelukopasta esille ja katsottiin (taas kerran) leffatraileri. Koska Kaamoksella on ollut kesästä lähtien hirviökausi päällä, oli selvää ettei hän mitään keijuja piirtelisi, vaan karvaisen hirviön. Hyvin nopeilla vedoilla karvaa ja minä viimeistelin kuvan silmillä ja nauravalla suulla. Hyvä tuli!


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Kuten huomaatte, piirustuskilpailumme on aika vapaasti tulkittavissa ja helposti osallistuttavissa. Katsokaa tekin alla oleva traileri ja piirustakaa aiheeseen liittyvä kuva napatkaa kuva ja pistäkää instatilillenne hashtagein #keijupoukama ja #mikämikähirviö. Joka viikko arvotaan osallistujien kesken kivoja palkintoja: ensi-iltaan saakka Finnkinon leffalippuja ja sen jälkeen Helinä-Keiju aiheisia tuotepalkintoja kuten kirjoja, avaimenperäkyniä ja pikkufikkareita. Kisa on voimassa 31.12. 2014 saakka, ja nopeimmilla on nyt erityisen hyvät mahikset leffalippujen voittoon.


piirustuskilpailu kaamos 1


Disneyn Helinä-Keiju ja Mikä-mikä-hirviön arvoitus tulee siis leffateattereihin sopivasti ennen joulua 19.12.. Ikäraja leffalla on 7/4 (aikuisen seurassa) ja ollaan menossa tsekkaamaan leffa ennakkoon ensi viikolla. Kaamoshan ei ihan vielä ole neljää, mutta tarpeeksi lähellä että uskallan ottaa hänet mukaani. Tästä tulee nyt laskelmieni mukaan pojan kolmas elokuvateatteri-leffa, ekan kerran tyyppi kävi leffassa kunnioitettavassa 2 vuoden iässä katsomassa Disneyn Lentsikat. Siitä lähtienhän me ollaankin eletty melkoisessa Lentsikat-huumassa ja jos vanhat merkit pitää paikkaansa, seuraavana on siis keijuhuuma. Tai jos tarkemmin sanotaan, Mikä-mikä-hirviöhuuma. Mä en voi tajuta, miten tuokin peukalon pituinen on muka niin poikaa niin poikaa, osaa kyllä ihan itse löytää ne "poikien jutut" ilman erillistä kehotusta.


file_124384_3_neverbeast3large


https://www.youtube.com/watch?v=AQ3z0rJ9eVw

ps. Jos piirustuskilpailu ei riitä, sivuiltamme löytyy myös Helinä-keiju ja Mikä-mikä-hirviön arvoitus aiheisia  printattavia pulmatehtäviä. Nämä olivat Kaamokselle vielä hieman hankalia, mutta isommat lapset tykkäävät varmasti!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images