10 HUOMIOTA PUOLEN VUODEN EKOPHARMA-TESTIJAKSOLTA

Mulla on nyt takana puoli vuotta pelkästään Ekopharma professionalsin kasvojenhoitotuotteiden käyttöä. Olen siis hoitanut ihoani seuraavalla...

hilla luonnollisesti ihana


Mulla on nyt takana puoli vuotta pelkästään Ekopharma professionalsin kasvojenhoitotuotteiden käyttöä. Olen siis hoitanut ihoani seuraavalla arsenaalilla: putsari, kasvovesi, seerumi, kasvovoide, silmänympärysvoide, naamio ja kuorinta-aine. Kaikki suomalaista luonnonkosmetiikkaa, joka on tehty joko Lahdessa tai Helsingissä. Vaikuttavina aineina tuotteissani on ollut mm. mustaherukansiemenöljy sekä vadelmansiemenöljy, nämäkin siis uutettu suomalaisista luomumarjoista.


Samalla kun aloitin puolen vuoden testiperiodin, sain itselleni mitä parhaimman kumppanin Hietaniemessä sijaitsevan Kauneushoitola Hillan Minnasta, joka on säännöllisesti tutkinut ihoani, Ekopharman tuotteiden vaikutuksia ihon hyvinvointiin ja tehnyt kotihoitoa stydimpiä puhdistuksia, naamioita kuorintoja kauneushoitolassaan. Tässä tulisi nyt huomioita puolen vuoden taipaleelta Ekopharman kanssa.


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAekopharma couperosa12


1) Säännöllinen ja monta tuotetta yhdistävä kotihoito on yllättävän haastavaa. Viisi tuotetta päivässä ja kaksi lisäksi saunapäivinä on yllättävän paljon aikaa vievä setti. Kuitenkin iho voi kaikista parhaiten kun kaikki tuotteet olivat käytössä ja siksi niitä oli mukava käyttää. Koko settiä ei kuitenkaan tarvitse ostaa kerralla vaan vaihtaa pikkuhiljaa vanhojen loppuessa uusiin.


2) Ekopharman tuoksut ovat tosi mietoja ja monelle tuoksuallergikolle sopivia, mutta silti niitä laittaessa nenä haistaa aidon marjan tuoksun. Esimerkiksi nyt talvella oikea vadelmantuoksu piristää kummasti ankeaa aamua.


3) Naamio on talvi-ihon ystävä. Ekopharman naamion voi pestä pois tai jättää iholle. Yleensä jätän parina iltana viikossa naamion yön yli kasvoille ja muuten käytän kasvovoidetta aamuin illoin.


4) Luonnonkosmetiikka vaatii iholta totutteluajan, kahden viikon käyttö ei kerro vielä mitään. Ekopharman tuotteet eivät sisällä silikoneja tai muita kalvomuodostajia, joten iho ei näytä muutaman käyttökerran jälkeen sileämmältä tai kuulaammalta kuten monet muut tuotteet tekevät. Ihon hyvinvoinnin huomaa ajan kanssa, ensi-sijaisesti sen tuntee paremmin kuin näkee.


5) Luonnonkosmetiikka-aurinkorasva ei aina tarkoita täysin valkoista naamaa. Ekopharman 15 suojakertoimen voide sopi helposti palavan kasvoille ja ihme kyllä esti palamisen, vaikka luulin tarvitsevani suojakerrointa 50 poikkeuksetta. Naamakaan ei ollut tämän voiteen jäljiltä valkoinen!


kauneushoitola hilla3


6) Kosmetologi on varmasti ainoa kauneutta hoitava taho, jonka luota lähdet vielä järkyttävämmän näköisenä mitä tulit. Tehokkaampi käsittely silloin tällöin tekee kuitenkin iholle hyvää ja aktivoi selkeästi ihon omaa toimintaa. Mekaaninen puhdistus tekee hyvää ja Ekopharman ammattituotteet ovat kotisarjaa stydimpää laatua, silloin tällöin nämä tulevat todella tarpeeseen. Kosmetologi näkee muutenkin hyvin elämäntapasi iholta, e-pillerien lopettaminen ja veden juonnin vähyys ei ole jäänyt Hillassa huomaamatta, vaikken niistä ensin ole viitsinyt mainita.


7) Kosmetologi osaa myös kertoa miten tuotteita kuuluu laittaa iholle. Mä olen käyttänyt vuosikausia silmänympärysvoiteita täysin väärään paikkaan, paikkaan mihin silmärypyt eivät edes ensimmäisenä tule. Ekopharman silmänymärysvoidetta laitetaan vain vähän ja siitä ei tule minulle silmäpusseja tai turvotusta, kuten monista muista rasvoista on tullut.


8) Useimmat Ekopharma-tuotteet pysyvät hyvinä 24 kk niiden valmistuksesta ja 12 kk niiden avaamisesta. On todella hyvä fiilis avata uusi putsari, kun huomaa, että se on tehty vain parisen viikkoa sitten, muutaman kilometrin päässä kotoa.


9) Kun siirryin kokonaan Ekopharmaan, tuntui aluksi haikealta etten voinut käyttää kaikkia kivoja uutuuksia, mitä testituotteina blogin kautta sain. Nyt taas tuntuu, että miksi ihmeessä käyttäisin mitään muuta kun nämä toimivat loistavasti. Ainoa tuote, jota oikeasti olisin halunnut käyttää Ekopharman kanssa yhdessä on islantilainen ihosolujen toimintaa aktivoiva Bioeffect. Siksi on mahtava sattuma, että Ekopharmaa tekevällä Naviterilla on oma suomalaisen kantasolututkimuksen pohjalta tehdyn ja sittemmin patentoidun BTB13-yhdisteen kosmetologisarja, jonka Hillakin on ottanut itselleen. (Tämä vaatii ihan oman postauksensa, todella mielenkiintoinen juttu!)


10) Kolme lempituotettani Ekopharmalta ovat mustaherukkaseerumi, naamiot sekä vadelmaputsari. Tällä kombolla pääsee jo pitkälle!


Mä jatkan ihonhoitoani Ekopharmalla ihan varmasti myös jatkossa. Uusimpana tuotteena vaihdoin mustaherukkanaamion rasvaisempaan, karitevoita sisältävään tyrninaamioon, jolla luulen saavani talven kuivuuden hallintaan. Sen lisäksi aion ottaa selvää tuosta BTB13-sarjasta ja mahdollisesti aloittaa BTB13-seerumin käytön mahdollisimman pian.


kauneushoitola hillakauneushoitola hilla5


Kauneushoitola Hillan Minna pyysi vielä erikseen mainitsemaan hyvän joulun toivotukset blogini kautta tulleille asiakkaille, teitä olikin melkoinen määrä :) Hillassa on nyt jouluun asti kaikki lahjakortit -20% alennuksessa ja postitus lahjiksille onnistuu 19.12. saakka. Lahjakortit löydät Hillan verkkokaupasta. Ensi lauantaina 20.12. Kauneushoitola Hillassa on avoimet ovet, jolloin myös kaikki tuotteet ovat -20% alennuksessa, Minna kertoo hoidoistaan, tarjoaa glögit ja arpoo vielä 4kpl 50 euron lahjakortteja liikkessä poikkeavien kesken.Hillan löydät osoitteesta Ruoholahdenkatu 24 00180 Helsinki.Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. […] joulukuisessa ihonhoitopostauksessa juttua uudesta suomalaisesta ihonhoitotuotteesta ja nyt olisi sen […]

  VastaaPoista
 2. […] joulukuisessa ihonhoitopostauksessa juttua uudesta suomalaisesta ihonhoitotuotteesta ja nyt olisi sen […]

  VastaaPoista
 3. Kosteuttava sarja on minun lempparini! Tutustuin sarjaan messuilla 2013 lokakuussa.ihoni on tykännyt tuotteista.vadelmakuorinta tuoksuu ja tuntuu hyvältä,ja kuorii ihon pehmeäksi. Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Tutustuin loppuvuodesta 2013 sarjaan messuilla.tykkään kovasti! Kosteuttava sarja on minun suosikkini testaamistani tuotteista. Vadelmakuorinta jättää ihon ihanan pehmeäksi,ja tuoksukin on miellyttävä! Juuri sellainen marjainen,mutta ei liian voimakas:)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images