DONNA WILSON FOR JOHN LEWIS LASTENMALLISTO

Vaikka aikuisten designermallistot ketjuliikkeissä on jo ihan arkipäivää, lasten mallistoja ei edelleenkään julkaista samaa vauhtia. Mieleen...

Vaikka aikuisten designermallistot ketjuliikkeissä on jo ihan arkipäivää, lasten mallistoja ei edelleenkään julkaista samaa vauhtia. Mieleeni ei oikeastaan tule kuin pari onnistunutta Suomessa myynnissä ollutta designer-yhteistyötä, joista kummankin teki Lindex. Littlephantin ja Missonin lastenmallistot olivat ihania ja onnistuneita. Toki muutamilla muillakin ketjuliikkeiden designermallistoilla on ollut myynnissä satunnaisia lastenvaatteita aikuisten designermallistojen yhteydessä, mutta kokonaista lastenmallistoa en muista nähneeni kuin Lindexillä. Ja etäisesti tulee mieleen joku H&M:n kesämallisto ananasprinteillä, kenenköhän se oli?


Eilen löysin kuitenkin ihan mielettömän kivan lastenmalliston, jonka suunnittelija oli Donna Wilson ja vaikka John Lewis-ketjua ei Suomesta löydy, näitä saa tilata Suomeen 7.5 punnan postimaksulla! Hinnatkaan ei ole ollenkaan pahat, esimerkiksi trikoot taisi olla 10 punnan luokkaa.


donna wilson kids john


Donna Wilson for John Lewis-malliston löydät kokonaisuudessaan täältä. Olen ennenkin kysellyt samaa ja kysyn nytkin: Jos nyt saisit päättää, kenen suunnittelijan lastenmalliston haluaisit löytää ketjuliikkeestä. Mulle voisi toimia Henrik Vibskov ja onhan tää Donna Wilsonkin ihana!


ps. Lauantaihin saakka kannattaa tsekata Bellan yläbannerissa vilkkuvaa Disneyn Helinä-keiju ja Mikä-mikä-hirviön arvoitus-leffan banneria. Se nimittäin ohjaa kilpailuun, missä voittona on 50 kpl (!!) ko. leffan ennakkonäytöslippuja! Sattuneista syistä tiedän, että osallistujia ei vielä ole kovin montaa joten heti kun banneri tulee kohdalle, kannattaa klikata itsensä kisaan :)


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

  1. Oi vitsi, onpas kivoja :)! Mä oon niin huono näiden suunnittelijoiden kanssa, että en kyllä osaa nimetä ketään, jonka yhteistyömallistoja heti nimen perusteella sykkähdyttäs :D. Mut sanotaan nyt kuitenkin, että ehkä joku nuori suomalainen vois olla sellainen, jonka tyylille aika varmuudella lämpeisin :).

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Eikös marimekko ole tehnyt h&m kanssa malliston muutama vuosi sitten?

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images