ÄLYHELPOT KIHARAT

Tässä kuvia juuri heränneestä minusta aamulta. Jos sukkanuttura oli vuosi-pari sitten the thing, nyt mennään sitten sukkahousujen  vyötärök...

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Tässä kuvia juuri heränneestä minusta aamulta. Jos sukkanuttura oli vuosi-pari sitten the thing, nyt mennään sitten sukkahousujen  vyötärökaitale kiharoilla :D Könköilin eilen kotiin Camparin ja Otavan bileistä, eli varsin alkoholia nauttineena mutta aikaisin. Kävin suihkussa ja mietin, että mitäs sitten tekisi kun lapsikin oli isällä. Aloin siivoamaan sukkahousulaatikkoa (Campari tuo ihmiselle outoja ajatuksia) ja sitten muistin Hanna G:n kirjoittaneen askarrelleensa sukkien vyötärönauhasta jonkinlaisen kihartimen. Vähän aikaa googlettelin ja sitten survoin puolimärän tukkani pantaniksin mukaisesti kiharoille.


Aamulla olin varma, että saan pestä tukkani suoraksi, mutta ei! Tykkäsin vallattomista kiharoista kovasti ja ne saivatkin jäädä vapaapäivääni sulostuttamaan. Jos hiprakassa pystyy saamaan kivat kiharat, millainen tulos tulisikaan kun hiukset sukisi vyötärökaitaleen ympärille selvinpäin. Lienee pakko testata!


https://www.youtube.com/watch?v=jcWCpQj33WI


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

7 kommenttia

 1. Ehdin jo säikähtää, että tarvitsee noita varten ostaa sukkahousut, mut onneks käy joku pantaki! :D Pakko testata! Kauhiaa, tässähän saattaa ihan naisellistua joskus.

  VastaaPoista
 2. Itse leikkasin jostain reikiintyneistä Lindexeistäni sen vyötärönauhan :) Kokeilehan miten toimii, voidaan naisellistua yhdessä ;)

  VastaaPoista
 3. No voihan perskuta, mulla on tukka ihan sikana ylikasvanut mallistaan joten jos on tarve laittaa tukka niin oon nukkunut yöni huonosti pötkylät päässä kiharoiden vuoksi. Tämä näyttää aika helkkaristi mukavammalta nukkumisen kannalta! Joskin kiharapehko tietty ei ole varmaan ihan niin intensiivinen kuin pötkylöillä mutta testiin menee kunnes jaksan raahautua parturiin taas leikkauttamaan tukan kuosiin.

  VastaaPoista
 4. Just pyöritin oman yötukan ja melkein sanoisin että oli camparin kanssa helpompaa. Kannattaa siis kokeilla ehkä katkeroiden kanssa eka...

  VastaaPoista
 5. Minkähänlaiset bileet tarvittaisiin, että mun muutaman sentin mittaiseen kuontaloon tulisi kiharat...? ;) Lyhyt tukka on ihanan helppo, mutta vaihtelua siihen ei oikein saa :/

  VastaaPoista
 6. Mikä ihana tekosyy ottaa pari drinksua :D

  VastaaPoista
 7. Kieli pistorasiaan....no ei! ehkä se lyhyt on sit vaan lyhyt ja vaikka pannoilla vaihtelua :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images