LOVENA PIVOON VOL. 2

Muutama viikko sitten kyselin onko kukaan muu yhtä lovena Pivoon kun itse olen. Paljon tuli palautetta, missä todettiin tuon Pivo-mobiilipa...

pivo sohvalla joulukuu 2014


Muutama viikko sitten kyselin onko kukaan muu yhtä lovena Pivoon kun itse olen. Paljon tuli palautetta, missä todettiin tuon Pivo-mobiilipankkipalvelun olevan ihan päivittäisessä käytössä ja todella tykätty. Haastoin teitä muitakin kokeilemaan Pivoa ja nyt olisi varmasti sopiva hetki palata aiheen pariin, vai mitä?


Itselläni Pivo on tietenkin edelleenkin käytössä ihan päivittäin, mutta sen saldoseurannan ja erilaisien kulutukseen liittyvien diagrammien lisäksi olen testannut parin viikon aikana ekaa kertaa Pivosta löytyviä etuohjelmia. Tai jos tarkemmin sanotaan, Cityshoppari on ollut käytössä etenkin ulkona syödessä jo useasti. Esimerkiksi lemppari smoothiebaaristamme, Junge juice barista saimme kaksi smoothieta yhden hinnalla. Samoin eilen perheillallista Martinassa viettäessämme pastat tulikin myös kaksi yhden hinnalla. Huomasin myös, että esimerkiksi esimerkiksi Krog Madamessa olisi menut kaksi yhden hinnalla ja vähän jo vihjailin Makuja-verkkosivulla työskentelevälle kaverilleni Petralle, että voitaisiin mennä käymään siellä... ihan vaan ammattimielessä ;) Eli nämä edut kyllä näkyvät Pivon saldodiagrammissa melko lailla!


pivo pasta martinaMuuten Pivon käyttöni ei ole muuttunut edellisistä kuukausista oikeastaan mitenkään. Tsekkaan edelleen lähes päivittäin saldoni Pivon kautta ja saan jo etukäteen ennusteen rahojeni riittämisestä kuun loppuun. Kun suunnitelmissa on lähteä kunnon Lapin lomalle tammikuun alussa, saa joulubudjetin kanssa olla aiempaa tiukempi. Olen syöttänyt Pivoon palkkapäiväni sekä lapsilisät, joten ainakin tällä hetkellä näyttää siltä, että rahaa riittää reissuun (eikä tarvitse kaivaa puolukoita lumen alta).


Mites te, jotka latasitte Pivon vasta nyt pari viikkoa sitten? Onko saldodiagrammia jo piirtynyt ja oletteko tykänneet ylipäätään kulutuksenne seurannasta vähän tarkemmin? Olisiko jotain parannusehdotuksia palvelulle vai oletteko ihan yhtä tyytyväisiä kuin minäkin? Olisi mukava kuulla sainko yhtään uutta Pivo-loveria hehkutuksellani? -Jos en, vieläkään ei ole myöhäistä! Pivolompakko.fi tarjoaa palvelusta lisätietoa ja Pivo-sovelluksen saat ladattua  AppStoresta, Google Playsta ja Windows Phone Storesta.Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

  1. Latasin pari viikkoa Pivon ja käytän päivittäin jopa useampaan otteeseen. Just toi helppous että salasanan kanssaa saa tsekattua tilin saldon on enemmän kuin bueno. Ainakin näin jouluaikaan. :) toimiva sovellus. Tykkään.

    VastaaPoista
  2. Mä en kyllä tiennyt ettei sulla sitä jo ollut. Jos olisin tiennyt, olisit ladannut sen jo aiemmin :D Mutta nyt on hyvä syy lähteä muuten sinne Martinaan missä viimeksi käytiin yhdessä, löyty myös pääruuan ostajalle jälkkäri ilmaiseksi tarjous...

    VastaaPoista
  3. Siis en mä vaan löydä tota Jungle Juice Bar -tarjousta???

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images