VIIKON HITTI: RUUTUPAITA

Asukuvia putkeen! Todella harvoin plussablogeissa ollaan ihan näin yhteneväisiä mitä tällä viikolla ja tää on ihan pakko jakaa teillekin.  E...

Asukuvia putkeen! Todella harvoin plussablogeissa ollaan ihan näin yhteneväisiä mitä tällä viikolla ja tää on ihan pakko jakaa teillekin.  Ettei vain oltaisi käyty samalla showroomilla? :D Mutta tässä huomaa sen, että klassikko on klassikko ja sopii naiselle kuin naiselle! Vaikka vaate itsessään onkin tavallaan varastettu miesten vaatekaapista, saa siitä jätkämäisen halonhakkaajalookin lisäksi aikaan vaikka mitä muutakin. Hannan nahkaveska sopii ihan täydellisesti ruudun kaveriksi ja Mimmin mekko taas oli yhdistelmä, mitä en olisi itse osannut ajatellakaan ennen kuin näin sen. Satu pyörsi 19 vuotta sitten vannomansa "ei enää ikinä ruutupaitaa" lupauksensa ja Joanna paljasteli blogissa navanseutuakin ruutupaidassa. Kun puhutaan talven blogihitistä, ruutupaita on varmasti yksi suurimmista.


junarose metsuri ruutupaita kollaasi1 junarose ruutupaita metsurinpaita kollaasi1


Hakaniemen metsuri


Street styles


OOTD: Lumberjack


Lumberjack


Täydellisiä farkkuja metsästämässä


Pitäisi alkaa keksimään miten itse pukisi ruutupaidan, ettei näyttäisi ihan noin Villistä Pohjolasta karanneelta. Canadabootsit pois ja kevyemmät kengät tilalle. Ja ehkä hame? Lyhyt musta farkkuminari, paksut sukkahousut ja ylläripylläri Dr Martensit voisi olla mun neitimäisempi lumberjack-tyylini. Tuota Hannan nahkaveskayhdistelmää on pakko kokeilla oman satulalaukun kanssa ja jotenkin näkisin paidan myös vyötärölle solmittuna mustan kellohameen kanssa, mutta ilman navan näkymistä. Pitääpä kokeilla heti jo ensi viikolla ihan toisella tyylillä! Miten sinä yhdistelisit ruutupaidan?


(kuvat linkatuista blogeista, paita saatu)


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Ihan mahtava postus, alkoi itseäkin naurattamaan kun joka päivä jollakulla on sama paita. Vaan hyvää ja toimivaa vaatetta joka sopii monelle on toki ilo pitää. Itse pohdin täällä hameen kanssa yhdistämistä huomisen isänpäivän kunniaksi :) Kiitos siis mahtavasta ja nauruhermoja kutkuttavasta postauksesta.

  Hyvää viikonlopun jatkoa! :)

  Psssst. Käytän blogissa nykyään oikeaa nimeä eli Satua ;)

  VastaaPoista
 2. No niin käytätkin! Mut oon tosi huono näköjään omaksumaan sitä :D Mut vaihdan!

  VastaaPoista
 3. Sikäli olen näin miehenä vähän kateellinen naisille, että naiset voi aika vapaasti "lainailla" mitä vaan miesten vaatekaapista. Itse olen mies, mutta pidän sukkahousuja mukampana alusvaatteena kuin miesten pitkiä kalsareita. Olen kotioloissa käyttänyt sukkahousuja ja shortseja. Mieletäni mukava ja rento oloasu. Kuitenkin tuossa asussa julkisilla paikoilla esiintyminen aiheuttaisi varmasti paljon enemmän ongelmia kuin kravatti naisella.

  VastaaPoista
 4. Mä näin juuri viime viikolla naapurikaupan myyjämiehellä shortsit ja miesten sukkahousut, että ulos vain :) Mutta ymmärrän kyllä pointin!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images