ISÄINPÄIVÄTERVEISIÄ NORJAAN

pipo: Uhana design, takki: Reima (saatu) paita: Bobo Choses, huivi: Spatz , housut: Ellos (saatu), käsineet: Po.P, kumpparit: Crocs reppu sa...

isainpaiva hyppy kivelta


pipo: Uhana design, takki: Reima (saatu) paita: Bobo Choses, huivi: Spatz, housut: Ellos (saatu), käsineet: Po.P, kumpparit: Crocs


isainpaivaterveiset 2takki auki maailma odottaalilla company reppu bobo choses


reppu saatu Lilla companysta


"Vien Kaamoksen faijalle kun lähden ensi viikolla sinne Norjaan".


"(hiljaa mielessä: voi helvetinsaatananvittu miten mä aina unohdan että lähdet sinne. Ensi kerralla tatuoin otsaani tän. Kuka hoitaa lasta kun oon Oulussa viikolla? Puuh puuh, hengitä, hengitä) Joo, niinhän se olikin!"


Koska Kaamoksen isä lähti siis Norjaan, me otimme muutamia kuvia viime viikolla valmiiksi, jotta voimme ilahduttaa isää virtuaalisesti. Sinäänsä ihan hyvä, että isäinpäiväviikonloppu menikin näin emmekä juhli yhdessä illalla, sillä mulle on tullut (taas) ihan kauhea flunssa. Nielurisoissa ei ole valkoisia peitteitä, mutta jotain kraatereita siellä kyllä on. Heräsin yöllä useamman kerran yskimään ja niistämään nenääni. Nyt tuntuu, että ainoa suunta olisi sohvalle makaamaan, ongelma vaan, on ettei mulla oikeastaan ole aikaa sairastaa. Tämän päivän ohjelmaan kuului yhden workshopin viimeistely ensi viikoksi sekä muutama muu viimeistelemätön projekti, mitä en ehdi arkisin tehdä.


Nyt kuitenkin ensin aamukahvia, puolen päivän kunniaksi. Ja illalla ne onnittelut Norjaan.


Ps. Tiesittekö, että Kaamos ja isänsä ovat ihan kopioita toisistaan? Meillä testattiin vanhemmuus verikokeilla lähinnä siksi, että saatiin selville olenko mä äiti.


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Voi tuo Ps. :DDD

  Mulla on kaks lasta ja molemman lapsen kohdalla olen heti synnytyksen jälkeen miettinyt, että onko tuo oikeasti mun. Kummasti ihmetytti, vaikka ihan ite ne pungersin maailmaan. :D

  VastaaPoista
 2. :D Tiedän tunteen! Vain sektioarpi muistuttaa, että on siellä joku ollut. Mutta lapsen ulkonäöstä ei voi päätellä mitään ;)

  VastaaPoista
 3. Hahaa, nyt kun itse otit yhdennäköisyydet puheeksi, niin täytyy kertoa, että näen yliopistolla aina ihan Kaamoksen näköisen tyypin! Kesti hetken, ennenku tajusin miksi tyyppi näyttää tutulta :D.

  VastaaPoista
 4. Pitäskö sun varalta pyytää siltä hieman muumimukin täytettä, jos haluaisin samannäköisen lapsen vielä toisenkin ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images