RAIDALLISENA ESPALLA

mekko: Marimekko, neule: Junarose, sukkikset: Norlyn, maiharit: Dr Martens, korvikset Uhana Design (saatu) Lempivärini on sininen, mutta hy...

raitamekko junarose neule marimekko

mekko: Marimekko, neule: Junarose, sukkikset: Norlyn, maiharit: Dr Martens, korvikset Uhana Design (saatu)


espanpuisto junarose neule junarose neule marimekko mekko raita


Lempivärini on sininen, mutta hyvänä kakkosena tulee kaikki veden värit turkoosista petrooliin. Viime viikolla mulla oli päällä yksi lemppariyhdistelmistäni, raitamekko ja pitkä neuletakki. Olin vielä hetki sitten mieltä, ettei pitkät neuletakit ole yhtään kivoja,mutta onneksi mielensä saa muuttaa ainakin viikon välein.


Hiuksista huomaa, että täällä Helsingissä on viime aikoina tuullut kovasti. Onneksi tukkatyyli on niin rento ettei pari tuulen tuomaa pyörrettä siellä täällä haittaa mitään. Sen sijaan helmojen nouseminen tuulen mukana on koitunut jo aika ongelmaiseksi. Siksikin pitempi neule ja tukevaa trikoota oleva mekko on hyvä yhdistelmä ulkona liikkuessa, toki takkiin yhdistettynä.


Raitamekko oli viime kesän alennusmyyntilöytö Marimekolta ja yllättävän paljon on tullut sitä käytettyä, vaikka raidoista tuleekin yleensä aika yöpaitamainen olo. Ehkä tuo helman pituus hieman helpottaa olotilaa, ei ole ihan sellainen sängystä suoraa kaupungille olo, mikä mulla aika usein on Marimekon vaatteita sovitellessa. Uhanan korvikset taas mätsää niin hyvin tuohon Junarosen neuleeseen, että yhdistelmää sietäisi ulkoiluttaa useamminkin yhdessä. Vähän samanvärisiä korviksia muuten löytyy nytkin Bellapuodista täältä, jos on jäänyt pisarat hankkimatta. Omat pisarani ovat vähän matalampaa mallia, kuin nuo linkatut versiot, mutta yhtä kaikki: väri on ihana!Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

7 kommenttia

 1. Eikö Helsingissä ole lunta vielä?! Täällä Raumalla on jo ainakin viiden sentin kerros ja koko maa (sekä puut) ihan valkoiset! Eikä ole edes tullut sitä loskaksi sulamisen vaihetta vaikka ensilumi satoi jo maanantaina! Ah, rakastan lunta ja talvea♡ Joulufiiliksset on myös ihan huipussaan!

  VastaaPoista
 2. Ei meillä ole! Tänäänkin on satanut, mutta ei se maassa vielä pysy. Olisi kuitenkin kiva jos tulisi viimeistään jouluksi :)

  VastaaPoista
 3. Katsoinkin, että kivan matalat nuo sinun versiot. Mulla on se perusmalli, ja ovat ehkä vähän liian pitkät arkikäyttöön. Mutta toisaalta ihan kiva, että on sitten jotain vähän spesiaalimpaa juhllin :).

  Minä ostin kans kesäalesta tuon saman mekon ja on kyllä yksi lemppareista :)!

  VastaaPoista
 4. Mä en tiedä onko näitä edes enää tarjolla, lyhyitä versioita nimittäin. Sain nämä yli vuosi sitten syysjuhlissamme ja silloin tuntui itselläkin, että lyhyempi on parempi.

  Tää mekko taisi olla aika suosittu ostos viime kesänä, tiedän monta jolla tämä on. Mut tosi kiva päällä, hyvin arkinen ja mukava. Nyt kun tulin ajatelleeksi niin enpä ole Marimekolla sen jälkeen piipahtanutkaan. Ehkä tammialeissa sitten seuraavaksi :)

  VastaaPoista
 5. Oi sua ihanaa! Oot sä kyllä sellanen raikas tuulahdus tässä maailmassa <3

  VastaaPoista
 6. Sulla on ollut kyllä aivan erityisen kivoja asuja viime aikoina! Tämä on ihan suosikki samaten kuin tämä: http://oimutsimutsi.bellablogit.fi/2014/10/30/alkutalven-muistinmenetys/ - tykkään <3

  Turkoosi sopii muuten sävyihisi ihan mielettömän hyvin!

  VastaaPoista
 7. Oi miten ihania kuvia! Oot niin raikkaan ja iloisen näköinen näissä kuvissa! Näistä tuli jotenkin tosi hyvälle tuulelle :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images