TARVITSEN VÄRIÄ!

mekko: Lindex, neule: Junarose (saatu), huivi: Kaino, kassi: bellapuoti/ Skidi (saatu) sukkikset Norlyn, kengät: Park West, koru MoiMoi (sa...

ruusulaukku bellapuoti elodie details


mekko: Lindex, neule: Junarose (saatu), huivi: Kaino, kassi: bellapuoti/ Skidi (saatu) sukkikset Norlyn, kengät: Park West, koru MoiMoi (saatu)


elodie details la baroque hakaniemi enkeliveska elodie details


Hellooksissa oli ainakin joskus tapana kertoa mikä ihmisiä inspiroi pukeutumisen suhteen. Yleensä se oli jotakuinkin maailman artsuin elokuva, mummo, joku epäcool asia ja joku helvetin kallis designeri. Leikitään sitä samaa leikkiä! Mikä inspiroi mua tähän asuun? Hyacinth Bucket, halpakaupat ja kansalaisopistojen mummo-opiskelijat. Värit.


Asiat jotka eivät nyt inspiroi yhtään: minimalistisuus, pelkkä mustiin pukeutuminen, klassisuus. No klassisuus ei ole kiinnostanut kyllä koskaan.


Tänään tuntui ekaa kertaa, että mun on hankala meikata itseäni. Iho ei tunnu enää samalta, se on vanhentunut. Huomasin, että silmien alla on tosi paljon tummaa yön jäljiltä ja olisi tehnyt mieli vetää jotain silikonipohjaista blurraavaa meikkivoidetta luonnollisten mineraalien sijaan naamaan. Kriisiä pahensi Instagramissa seuraamani Drew Barrymore, joka hehkui amerikkalaista onnea mun vedellessä mineraaleja nassuun kirkasvalolampun alla todeten samalla, että ulkona ei ole pimeää, siellä on MUSTAA. Tää mun oireileva kolmenkympinkriisi ei kyllä laannu tällä kelillä ja tällä naamalla :D


Pientä piristystä sentään aiheutti se, että kävin "vähän shoppailemassa", yhden ihan pikkuriikkisen järjestelmäkameran verran... kunhan sen saan huomenna käsiini, aion unohtaa rypyt ja keskittyä vielä enemmän väreihin!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

 1. Aurinko laski Rovaniemellä tänään klo.14.10. Tosin jäätävän tihkun ja sumun tskus en ollut nähnyt sitä muutenkaan tänään.
  Mun pitää tehdä Väriä elämään-päätös myös. Kun naama on valkomusta (talvikauden kalpeus joka on melkeinpä ympäri vuoden ja univsjeen mustat silmänaluset...) niin tän päivän mustat farkkuleggarit, musta toppis ja valkomusta huivi eivät mitään pelastaneet!

  VastaaPoista
 2. Ehkä sunkin pitää tilata Vimmalta sellaiset överivärikkäät legginssit itsellesi!

  VastaaPoista
 3. Mulla Vimman leggareissa miellytti eniten ne lettikuvioiset joten ei väriä sieltäkään, mutta mutta! Hyvä muistutus, mulla on jossain jemmassa viime kevättalvella ostetut Kappiksen leggarit viidakkoisella kuosilla :) Mutta ennenkuin ne löytyy pitäisi siivota vastehuone jossa on tapahtunut jokin alkuräjähdyksen kaltainen.... Ehkä se muovautuu siitä itsekseen ja joku päivä ne leggarit kävelee itse ulos..? :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images