KAAMOKSEN UUDET SAAPPAAT CAMPADRELTA

Instaseuraajat näkivätkin jo Kaamoksen talvikengät, mitkä tilasin Campadrelta . Korkeavartinen nahkasaapas on Paxin valmistama ja vaikuttaa ...

talvikenka pax musta saapas


Instaseuraajat näkivätkin jo Kaamoksen talvikengät, mitkä tilasin Campadrelta. Korkeavartinen nahkasaapas on Paxin valmistama ja vaikuttaa todella lämpöiselle. Kenkä on tukeva ja pohjassa kunnon urat ja hintaa kengällä oli muistini mukaan 35 euroa.


Joskus aikaisemminkin kirjoitin jääneeni Campadre-koukkuun, sillä sieltä löytyy todella paljon superlaadukkaita varusteita pilkkahintaan. Olen ostanut Campadrelta ainakin Kaamokselle Geggamojan kuravaatteet ja nämä kengät ja itselleni Acnen villahuivin, aidot Moonbootsit ja kahdet Axeldan lampaankarvatossut. Toiset viime vuonna ja toisen tänä vuonna (töihin).


Campadren idea on muutaman päivän mittaiset kampanjat, minkä aikana tiettyä merkkiä saa tosi edullisesti. Usein suosituimmat tuotteet myydään loppuun nopeasti, kuten nyt meneillään olevassa Sorel-kampanjassa on käynyt. Mutta onneksi tietyt merkit myyvät aika usein tuotteitaan sivuilla ja olin varma, että lasten kengät ja nahkatossut löytyvät syksyn aikana tätä kautta. Ja löytyivät! Useimmiten tyydyn vain katselemaan tarjontaa (siellä on paljon ei niin kiinnostaviakin juttuja) mutta säännöllisesti jotain oikeasti tarpeellista, laadukasta ja edullista tarttuu haaviin. Kuten nämä nahkakengät.


Campadrella on vielä kiva bonari aina käyttäjilleen, kun uusi tyyppi rekisteröityy kauttasi sivuille ja tilaa ensimmäisen kerran, saa suosittelija 10 euroa shoppailurahaa. Mullakin oli parit suosittelurahat jäljellä, joten sain valmiiksi halvoista kengistä vielä hieman alennusta päälle. Ei pöllömpää. Mun suosittelulinkkini löytyy täältä ja jos menette sisään, kannattaa katsoa ainakin Park Westin naistenkengät läpi. Ihan huippuja nahkanilkkureita 49 eurolla ja Sorelillakin taisi olla ihan hyvät alet. Myös lasten kenkiä löytyy mm. Kavatilta, Sorelilta ja Timberlandilta. Näitä kuvan Paxeja ei valitettavasti ole enää tarjolla, mutta paljon muuta kyllä. Iso peukutus multa tälle kaupalle! Löytyykö muita tykkääjiä?


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

  1. Kiitos vinkistä, en ollut ikinä kuullutkaan tuollaisesta kaupasta! Piti heti rekisteröityä ja tilaukseen lähti Sorelit. Ensimmäiset laatuaan, mielenkiinnolla odotan millaiset ovat jalassa ja osuiko koko oikeaan. :)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti sopivat. Siellä on kyllä vaikka mitä!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images