ULDA 2014

Huh väsyn määrää. Viimeiset päivät ovat olleet yhtä lentoa. Eilen heräsin jo vähän yli viisi päästäkseni Tampereelle, mistä kotiuduin vasta...


ilmottautuminen1merrell retkeilykengattehtavan lukeminen sudarikisat partio ritsapurkkeja laudallavuoron odottelua sudarikisoissanorth face takkiryhma rastimiehetleimojen kerauslipukekivijata ita helsinkiulda merkki


Huh väsyn määrää. Viimeiset päivät ovat olleet yhtä lentoa. Eilen heräsin jo vähän yli viisi päästäkseni Tampereelle, mistä kotiuduin vasta 23 jälkeen illalla. Tälle aamulle sain onneksi nukkua hieman yli yhdeksään ennen kuin lähdin Ulda 14 sudarikisoihin Rastilaan. Nappasin Rastilan keskeisimmältä huoltsikalta kahvin, joka pitikin mut hyvin virkeänä kisojen ajan. Sen jälkeen marssin kaupan pakastealtaan kautta kotiin, söin Dr Oetkerin mozzarellapitsan eilisillan Vain elämää ohjelmaa Ruutu.fi:sta tuijotellen ja painuin päiväunille. Huomenna olisi taas lähtö muutaman bloggaajan kanssa Turkuun ja siitä laivalle. En missään nimessä halua käyttää ällö-aikuismaista ruuhkavuosi-termiä, sillä itseppä olen kaikkeen lupautunut. Nyt vaan on ollut hieman ruuhkaista ja jatkossa muistan laittaa kalenteriini aikaa myös levolle.


Onneksi metsässä sudenpentukisojen rastimiehenä eli rastinaisena oleminen oli tosi mukavaa ja samalla sai päivän ulkoilukiintiön hoidettua. Rastillamme sudareiden tehtävä oli ampua tuollaisella leluritsalla purkkeja nurin. Sateen jäljiltä ilma oli raikas ja yhteensä 21 sudarilauman jälkeen homma oli purkissa, purkit nurin ja keuhkot täynnä syksyistä syysilmaa. Ei pahempi tapa viettää lauantaita.


Nyt kuitenkin kamat kassiin ja huomista risteilyä odottelemaan. Meillä on huippu ryhmä lähdössä laivalle, kun saan kaverikseni Joannan, Veeran, Mimmin ja Lontoon vahvistuksemme Hannan. Huippua päästä kunnon arjen irtiotolle eli syömään hyvin ja nukkumaan huonosti ;)


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images