PHOTORAMA

En malta olla kertomatta hieman tiiseriä tulevasta! Olimme nimittän perjantaina muutaman Bellan ja Refan bloggaajan kanssa Tampereella Pho...photorama2

photorama1 photorama3 photorama4


En malta olla kertomatta hieman tiiseriä tulevasta! Olimme nimittän perjantaina muutaman Bellan ja Refan bloggaajan kanssa Tampereella Photorama-kuvauksissa. Mihin tämä liittyy selviää myöhemmin, mutta nyt voi jo vähän fiilistellä vanhojen Photorama-kuvien kanssa, jotka löysin Facebookista.


Photorama on kolmen tamperelaisen naisen kollektiivi, mihin kuuluu valokuvaaja Anna-Liisa Nikus sekä burleskitaiteilijat Albine A. Dorable ja Olivia Rouge. Vaikka Pin up-tyyli on mulle menneisyydestä tuttu juttu ja oli aika, jolloin mut tavattiin lähinnä kellomekossa, tuntui siihen palaaminen ihan huikealta. Albinen tekemä meikki, Olivian tukkataiat (Elsa, sulla on ihan täydellinen tukka tähän - Kiitos, sitä ei ole leikattu sitten juhannuksen Viron reissun....) ja Anna-Liisan ihan huikea tsemppaava ja iloinen kuvaustyyli sai mulle hyvän mielen, mikä jatkuu vieläkin.


Photorama-kuvia tullaan näkemään blogeissa pitkin loppuvuotta ja omiani odotan kyllä innolla ja jännityksellä! Paljastan sen verran, että päälläni ei ihan hirveän paljon nähdä....;)


Tässä muuten hyvä idea esimerkiksi polttariohjelmaksi. On ihan mahtavaa päästä kerrankin toisten laittamaksi ja vielä ammattivalokuvaajan ikuistamaksi ja lopputuloshan miellyttää varmasti myös sulhasta. Ihan huippu tiimi, suosittelen!


Kuvat: Photorama Facebook


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

  1. Wilhelmiina W. Wäärä5. lokakuuta 2014 klo 14.10

    Ooh! Kuulostaa hyvältä. En malta odottaa lopputulosta!

    VastaaPoista
  2. Niin upeita! Tällainen kuvaussessio menee kyllä "must do before you die" -listalle.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images