GASTRONAATTI

Olen aika malttamattomasti odotellut Sadun (ja Tommin) ensimmäistä ruokakirjaa, Gastronaattia . Jokainen vähääkään Isyyspakkausta lukenu...


gastronaatti tommi satu1 gastronaatti tommi satu2 gastronaatti tommi satu3


Olen aika malttamattomasti odotellut Sadun (ja Tommin) ensimmäistä ruokakirjaa, Gastronaattia. Jokainen vähääkään Isyyspakkausta lukenut tietää, että tämä pariskunta rakastaa kokata ja jokainen mun blogia viime aikoina lukenut tietää, että mä taistelen tällä hetkellä ruuan laiton kanssa, sillä ostan kaapit täyteen ruokaa enkä muista laittaa niistä mitään. Haaskiin menee hävettävän paljon ruokaa, kun en vain muista käyttää aineksia ajoissa. Gastronaatissa taas käytetään hyödyksi raaka-aineista kaikki mahdollinen, porkkanan naateistakin tulee pestoa. Eli siis juuri oikea kirja mulle tähän syksyiseen haasteeseen, missä yritän pienentää sekä ruuan hävikkiä että ruokalaskua.


En vielä ehtinyt testata yhtään reseptiä itse, mutta muutamaa kirjan reseptillä tehtyä ruokaa sen sijaan maistoin tänään kirjan julkkareissa. Ihan törkeän hyvää tomaattipiirakkaa esimerkiksi. Jos sinäkin haluat tämän kirjan itsellesi, tässäpä vinkki vitonen: Akateemisessa on Gastronaatti nyt kantistarjouksessa 22 eur/ kipale, ja tätä ei ole nyt kirjoitettu pelkästä kohteliaisuudesta: kirja on mielenkiintoisin kokkikirja pitkiin aikoihin. Ja kauniskin vielä. Lämmin suositteluni!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

1 kommenttia

  1. Mulla on niin tää sama ruokahävikkiongelma!! Joten kiitos kirjavinkistä!
    Ja sit tää todella olennainen ruokajuttu, eli sun ja kirjankirjoittajan mekot ovat Ihania... tahtoo!! :D (niin mun toinen ongelma on liialliset vaateostokset, että....)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images