TEE LASTENKULTTUURITEKO!

Sain eilen meilin, jonka sisällön haluan referoida teille, sillä tiedän että moni teistä on varmasti kiinnostunut! Asia koskee Etana Edition...

etana vareja meressaSain eilen meilin, jonka sisällön haluan referoida teille, sillä tiedän että moni teistä on varmasti kiinnostunut! Asia koskee Etana Editions nimistä aivan uutta lastenkirjoihin erikoistuneen pienkustantamon ja suunnittelutoimiston yhdistelmää. Etana editions on kahden graafisen suunnittelijan ja kuvittajan duo, minkä muodostavat Jenni Erkintalo ja Réka Király ja heidän päämääränään on julkaista kuusi (!!) suomalaista lastenkirjaa vuosittain! Se jos mikä on kulttuuriteko.


Ensimmäiset kirjat ilmestyvät marraskuun lopussa ja ne on suunnattu ihan pienille lapsille, 1-3-vuotiaille. Etana Editions hakee nyt Mesenaatti.fi:n kautta tukijoita, jotka mahdollistavat alun tälle luovalle projektille, mille ainakin itse toivon pitkää ikää. Mesenaatin kautta tukeminen on vastikkeellista, se on ikäänkuin ennakkotilaus ja toivonkin että mahdollisimman moni kokeilisi tätä loistavaa palvelua nyt, ihan vain lastenkulttuurin nimeen. Esimerkiksi 30 eurolla saat 2 uunituoretta lastenkirjaa ja 12 eurolla 10 hienoa postikorttia, hyvän mielen lisäksi!


etana editions kirjat kuvat


KLIKKAA ITSESI TUKIJAKSI!


Mesenaatti.fi:sta löydät myös hauskan videon siitä miksi tämä projekti on tärkeä tekijöilleen ja ainakin itse aion osallistua mesenoimiseen joko kirjatilauksella tai korttitilauksella jo tänään. Ensin mietin, että olisimme voineet kasata blogissani oman ryhmän tuon työpaja+kirjasetin lunastamiseksi, mutta itselläni ei nyt riitä aikaa asian koordinointiin. Jos joku muu sen sijaan haluaisi toimia koordinaattorina asialle, lähden ilomielin mukaan 1/10 panoksella :) Pienemmän mesenoinnin teen nyt anyway tänään, tee säkin? Kirjathan sopivat hyvin joulun lahjapaketteihin, joten samalla tulee hoidettua lahjadilemmaakin.


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

6 kommenttia

 1. Mä voisin kokeilla kasata isomman satsin. Täytyy tutustua tähän paremmin vielä tänään! Kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
 2. Korttitilaus täytyy laittaa kyllä liikenteeseen asap! :)

  VastaaPoista
 3. Taisit just ratkaista "mitä mun reilun vuoden ikäiselle kummitytölle joululahjaksi"-dilemman! :D

  VastaaPoista
 4. Meillä lapset rakastaa kirjoja joten tähän täytyy tutustua paremmalla ajalla uudelleen!

  VastaaPoista
 5. Töihin saatava kirjat.just maalasin tänään lasten kanssa

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images