MITÄ MÄ JUST TEIN?!

Olen kuullut, että äidit pystyy mihin tahansa. Juuri nyt jopa uskon siihen. Kuten ehkä olette kuulleet Kaamoksella olevan todella todella ko...

Olen kuullut, että äidit pystyy mihin tahansa. Juuri nyt jopa uskon siihen.


Kuten ehkä olette kuulleet Kaamoksella olevan todella todella kova Cars-vaihe meneillään ja pikkuautot ovat mielessä aamulla ensimmäisenä ja illalla viimeisenä. Päivittäisissä leikeissä lelut myös kuluvat, minkä myös omistaja huomaa ja nyt sattuikin sitten tilanne, missä kesken kotihommien iski Salama McQueen kriisi päälle. Auton renkaassa näkyi valkoisia pilkkuja (kärpäsen kakan kokoisia mutta leikkijää häiritseviä) ja punainen maalikin oli irronnut autosta. Yhtään miettimättä tokaisin, että anna tänne niin äiti korjaa.


auton paikkamaalaus


Näin. Homman hoidettuani havahduin siihen, mitä mä tein. Mascaraa renkaaseen ja kynsilakkaa pintaan? :D Joskus ratkaisu on lähempänä kuin arvaakaan ja lapsi onnellinen. Ei siis todellakaan ole turhaa lahjoa perhebloggaajaa ripsivärillä, kyllä se käyttöön tulee ihan niinkuin muillakin.


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

  1. Ihana :) Hienosti hoidettu!

    VastaaPoista
  2. hahaha, ihan parasta! meillä on kans äiskän autokorjaamo aika usein pystyssä mut mun välineet on kuumaliima ja roskis!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images