HUIVITERVEISET!

Poikkeuksellisesti kaksi tuotepostausta peräkkäin. Nyt vaan kävi niin, etten ehtinyt ja jaksanut kirjoittaa muita juttuja saati edes purka...

alinapiufw14x001walinapiufw14x020w alinapiufw14x038w (1) alinapiufw14x043w


Poikkeuksellisesti kaksi tuotepostausta peräkkäin. Nyt vaan kävi niin, etten ehtinyt ja jaksanut kirjoittaa muita juttuja saati edes purkaa kameraani ja halusin kuitenkin toivottaa hyvää viikonloppua. Viikonlopputoivotukset saatte nyt siis uuden Alina Piu villa-asustemalliston ja etenkin huivikuvien muodossa.


Pauliina Leistin suunnitteleman Alina Piun talviuutuudet julkaistiin pari päivää sitten ja kyllähän se taas ihastusta oli ja kovaa. Ajattelin, että tuubihuivikausi olisi minulla ehdottomasti jo ohi, mutta etenkin tuo alakuvan miehen päällä oleva monivärinen ristihuivi tuubimallisena....ah! Toinen suosikki on valitettavasti fiiliskuvista täysin puuttuva okra-sininen pallohuivi. Nämä huivit muuten neulotaan ihan Suomessa, 100% lampaanvillasta.


Näiden syksyisien villa-asustekuvien mukana lähetän hyvän viikonlopun toivotukset ja palaan itse eetteriin varmaankin vasta sunnuntai-iltana! Partioretkikuulumisia voitte kuitenkin tsekkailla instagramista @oimutsimutsi!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

9 kommenttia

 1. Ihania! Olihan mulla jostain osunut silmään tämä merkki aiemminkin, mutta päässyt unohtumaan. Talveksi haluttaisi just joku tän tyylinen, mulla miellytti silmää se musta-valkoinen pallo, vaikka yleensä mu-valk. ei ole ollut mun juttu :)

  VastaaPoista
 2. Oisikko nähnyt jopa täältä http://oimutsimutsi.bellablogit.fi/2014/02/05/ihastus-alina-piun/ kun ihastelin edellistä mallistoa jo aiemmin :) mulle ei musta-valkoinen iske edelleenkään. Liian jotenkin...harkittua? Tykkään väreistä!

  VastaaPoista
 3. Enpä ollut edellistä huomannut :) mun pitää miettiä nyt tosi tarkkaan, koska muuten innoissani ostan ja mitä jos se musta-valkoinen ei sit itsellä olekaan niin kiva?

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania! En ole ennen tiennytkään tästä merkistä. Kiitos vinkistä! Minä kun liputan kaiken villan puolesta. Talvisin olen puettu päästä varpaisiin villaan kun palelen niin helposti!

  VastaaPoista
 5. toi ristihuivi munkin lemppari!

  VastaaPoista
 6. Jos hankit niin tulehan kertomaan onko villa pehmoista :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images