SEKSIKÄS KIRJASTONHOITAJA LOOK

Kuten instagram-spämmäyksestäni on käynyt esille, olimme isolla bloggaajalössillä reissussa, jonka kutsuvana tahona toimi Junarose-vaateme...


Kuten instagram-spämmäyksestäni on käynyt esille, olimme isolla bloggaajalössillä reissussa, jonka kutsuvana tahona toimi Junarose-vaatemerkki. Kaikki on tietenkin suhteellista, mutta sanoisin olevani nykyään hyvin harkitseva vaatteiden ostaja ja kuluvan vuoden paras ostokseni taitaa olla Junarosen jumpsuit viime kevättalvelta. Ennen mulla oli tapana hankkia vaatteita paljon ja monesti hengailin vaatekaupoissa kun ei ollut mitään järkevämpääkään tekemistä. Nykyään käyn äärimmäisen harvoin vaatekaupoissa muuta kuin täsmäostoksien takia, eli yleensä aina etsin tiettyä vaatetta vaatekaupasta enkä vain katsele tarjontaa. Tämän vuoksi suhtaudun yleensä aina vaateostoksiin kriittisesti ja hetken huuman sijaan mietin tuleeko vaatetta oikeasti käytettyä paljon ja sopiiko se vaatekaappiini ylipäätään.


Siksi olinkin mietinnän edessä, kun löysin Viking Gracen tax freesta Junarosen osastolta hameen, millaista en ollut ennen ajatellut tarvitsevani. Mietin huumaannuinko verottomista hinnoista ja tuleeko 22.50 euroa maksavaa hametta loppujen lopuksi käytettyä kuin kerran. Mietin myös onko hame ihan mummo ja toisaalta sopiiko se vartalolleni ollenkaan. Sitten tulin tulokseen, että paskat mummoudelle ja vartalorajoitteille ja ostin hameen. Ja puin sen vielä pälleni ilman litistäviä alusvaatteita!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


hame: Junarose, paita: Junarose (saatu), kaulakoru: Pieces (saatu),kengät: Vagabond

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Hameesta tulikin instakommenteista päätellen hitti eikä huti, joten ajattelin esitellä sen sitten täälläkin, jos joku muukin haluaa epäimartelevan mummohameen tai vaihtoehtoisesti seksikkään wannabe-kirjastonhoitajan hameen, ihan katsantokannasta riippuen. Näitä nimittäin löytyy vielä Junarosen kaupasta täältä ja kun teette tilauksen mobiilin kautta, sieltä saa 10% alennuksen eli hintakin on suurinpiirtein sama mikä laivalla.


Ennen kuin hyppäätte Junarosen kauppaan, muistutan kuitenkin, että kyseessä on plussamuotimerkki, eli koot alkavat 42:sta ja loppuvat 54:een. Oma hameeni on kokoa M ja farkkupuolelta Junarosessa mulle menee 44, jos se sattuu kiinnostamaan.


Arjessa ajattelin yhdistää tuon hameen ainakin kiiltonahkamartensseihini ja lyhyeen neuleeseen/ kropattuun collegepaitaan, jolloin yhdistelmästä tulee ehkä enemmän näköiseni. Gracella palloilin kuitenkin fiinimmin korkkarit jalassa, koska kerran vuodessa sekin on kivaa hommaa. Yllä olevat kuvat nappasi Tyyliä metsästämässä blogin Veera.


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

15 kommenttia

 1. No nyt on kuuma kirjastontäti! :) Hitti!

  VastaaPoista
 2. Wau!! Ihana ja tuon kyllä voi yhdistää mihin vain.

  VastaaPoista
 3. Todellakin kannatti hankkia! Näytät supernaiselliselta! :)

  VastaaPoista
 4. Mielettömän ihana kokonaisuus. Eikä yhtään harmaa, vaikka on harmaa. Silmälasit sopivat älyttömän hyvin kokonaisuuteen. Minulle kävi niin, että voitin XL-elämää blogissa eilen Junarose malliston yllätyspussin, eli jotain vaatetta sieltäkin tulee. Jännä nähdä että mitä. :) Täytyy sitten varmaan taasen omaan blogiin laittaa tälläinen Junarosepostaus voitetuista vaatteista, edellyttäen nyt sitten että ne mahtuu päälle. Hih.

  VastaaPoista
 5. Vitsit, niin hyvännäkönen!

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 7. Hame on tosi hitti, eikä minulla kyllä mikään mummomainen tule mieleenkään, mistä sen keksit?? :)

  VastaaPoista
 8. Ostin laivalta tämän koossa m vastaa vissiin 44-46(?) ja aivan liian iso mulle. Joten jos joku haluaa ostaa niin 25e posteineen :)

  VastaaPoista
 9. Hei! Onpa kyllä hyvännäköinen hame. Klikkasin tuonne Junarosen-nettikauppaan ja monta kivan näköstä vaatetta pistinkin tilausharkintaan.
  Olisitko voinut sen verran vielä valottaa tuota kokopolitiikkaa, että minkä kokonen hame tai farkut yleensä on? Siis jonkun muun tunnetun merkin vaatteissa?
  Hyvää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 10. Tykkään hameesta, hieno. Olen itse etsiskellyt hamosta tuollaisella kuosilla mutta ne mitä olen löytänyt ovat olleet mallia mini ja koska vyötäröni on kainaloissa =) tulisi minulla ministä mikro.

  Hyvältä kuulostaa yhdistelmä martensien kanssa ja lyhyellä yläosalla.

  VastaaPoista
 11. Uuuh, mikä look!! Hame on mieletön ja huulipuna on piste i:n päällä. Näytät tyrmäävältä!

  VastaaPoista
 12. […] ja jäähuoneessa, kunnes olin niin euforisessa tilassa että kävin ostamassa itselleni sen pari postausta sitten esitellyn Junarose-hameen. Hametta oli hyvä ulkoiluttaa vielä matkan päätteeksi à la carte raflassa, jonka jälkeen […]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images