MELKEIN KUIN ITSE TEHTY

Törmäsin tänään aivan ihanaan brittiläiseen asustemerkkiin nimeltä Kusan . Se ihastutti värien, 100% villalangan ja kotikutoisuuden takia to...


Törmäsin tänään aivan ihanaan brittiläiseen asustemerkkiin nimeltä Kusan. Se ihastutti värien, 100% villalangan ja kotikutoisuuden takia tosi paljon. Villamyssyissä oli vielä fleecevuori joka teki villapiposta entistä lämpimämmän ja myös vähemmän pistelevän. Myssyjen lisäksi Kusanilta löytyi kaulahuiveja. lapasia ja pantoja, ja kaikissa näissä on mukavalla tavalla nostalginen fiilis. Osa malleista oli kuin vanhoja norjalaisia perinneneuleita ja osassa taas näkyi tämä aika hieman paremmin. Kaikki Nepalissa käsin neulottuja.


kusan hats kuvakusan hats kuva 2kusan hattukollaasi oi mutsi mutsi


Nämä hatut eivät varmasti miellytä kaikkia, sillä värejä löytyy ja villamateriaalikin on perusvillaa eikä mitään unelmapehmeää alpakkaa. Mulle nämä taas tuo tutut fiilikset ja mieleen tuli yksi aurinkoinen syyspäivä 15 vuoden takaa, jolloin poljin pyörällä Liminganlahden lintutornille tuota kollaasin harmaata pipoa muistuttava villapaita päälläni. En tiedä mistä tämä muisto päähäni tuli, mutta jotain tuttua ja tavallista ja silti piristävää näissä myssyissä on. Sellaista mistä tulee hyvä mieli.


Oma lempparini taitaa olla tuo sinisävyinen tupsuhattu kollaasin oikeassa yläkulmassa, mutta myös instagramissani näkynyt siksak-hattu on ihana. Kyllähän tällaisia osaisi itsekin neuloa, mutta juju onkin siinä, ettei vaan tuu ikinä neulotuksi. Yli kuukausi sitten aloittamastani kaulahuivistakin on valmiina ruhtinaalliset 20 senttiä, joten Kusan lienee ihan hyvä ratkaisu siihen asti, kunnes saan kaulahuivini valmiiksi. Tällä menolla se valmistuu noin kahden vuoden kuluttua.


Mitä sanoo raati? Ihania pipoja vai ihan hirvittäviä hippimössyköitä?


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Oi kun söpöjä! Voisin ottaa lähes minkä vain noista.

  VastaaPoista
 2. Niin mäkin! Ja googlailun perusteella myös Jamie Oliver :) Sillä on kans Kusan-pipo!

  VastaaPoista
 3. Menin heidän sivuille ja vähän tyssäs kiinnostus kun huomasin kuvissa turkissomisteita..

  VastaaPoista
 4. Tuota, katoiksä et ne on aitoa turkista? Kun kaikki turkismallit mitä ite oon nähnyt on faux fur ja noin edullista lakkia (hinnat n. 25 eur) ei kyllä aidolla saa.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images