MATKOILLA TAAS

Terkkuja junasta! Pakko sanoa, että jos muuten Vr:n toiminta ei aina miellytäkään niin ihmeen hyvä verkkoyhteys täällä Helsingin ja Tamperee...suupohja visit suupohja omm

Terkkuja junasta! Pakko sanoa, että jos muuten Vr:n toiminta ei aina miellytäkään niin ihmeen hyvä verkkoyhteys täällä Helsingin ja Tampereen välillä on. Ollaan siis taas herätty viiden jälkeen ja ai että mä vihaan näitä aikaisia aamuherätyksiä. Varsinkin jos edellinen ilta venyy pitkäksi jo ennen pakkaamisen aloittamista. Tää on ehkä neljäs matka parin kuukauden sisään, jolloin olen joutunut silmät sikkurassa viideltä miettimään onhan kaikki mukana. Nykyään ajattelen, että kunhan lompakko, läppäri, känny, kamera, laturit ja piuhat + kotiavaimet on mukana, ollaan voiton puolella. Tosin nyt kun mukana reissaa lapsi, kaikki vk-vaatteista pottaan on taas ladattu rattaisiin.


Reissumme suuntautuu siis Etelä-Pohjanmaalle Suupohjan seutukuntaan. Vaikka kyseessä ei ole ihan puhdas lomamatka ja aikataulutuskin on hyvin tarkka, toivon että viimeistään huomenna saadaan lomamoodi päälle, aikatauluista huolimatta. Luultavasti en ehdi paljon bloggailemaan matkan aikana, mutta @oimutsimutsi instagramtili päivittyy varmasti usein seuraavina päivinä. Tosi mukava palata takaisin Suupohjaan lähes kymmenen vuoden tauon jälkeen, moni asia on varmaan muuttunut (valokuitu!) mutta paljon pysynyt paikallaankin. Palataan siis reissutunnelmiin myöhemmin!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

6 kommenttia

 1. Suoturvekylä-kuva aiemmassa postauksessa oli vähintäänkin mielenkiintoinen.
  Odotan reissupostausta, tuo osa suomea on minulle aika tuntematonta.
  Mukavaa reissua! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Sitä en ole koskaan nähnytkään. Suupohjahan on tosi vanhaa aluetta Suomessa ja esimerkiksi karijoella on Susiluola, missä on tutkimusten mukaan asunut neandertalin ihminen. Paikkakunnilla on tosi vahva tekemisen meininki, minkä muistan jo menneisyydestä ja etelä-pohjalaiseen tapaan ylpeyttä ;)

  VastaaPoista
 3. Odotan innolla raporttia ja instakuvia! :)

  VastaaPoista
 4. Ootko ajatellut vielä pitkään kuljettaa lastasi rattaissa? :)

  VastaaPoista
 5. En ole sinäänsä ajatellut asiaa, aika luonnollisesti ne on jäämässä pois. Tällaisilla pitkillä retkillä on kuitenkin hyvä olla mukana, kun niistä saa tuon istuinosan kipattua nukkumisasentoon ja k nukkuu vielä päiväunia. Varmaan oltaisi siirrytty jo silti seisomalautaan jos olisi pikkusisarus ratasiässä, nyt on vaan vähän hankala lähteä vaikka pitemmälle päiväretkelle kun 3-vuotias ei vielä kilometrikaupalla kävele. Päiväkotireissut, metsäretket, lähikauppareissut jne onnistuu hyvin kävellen, onneksi!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images