TARPEELLISTA JA EHKÄ JOTAIN MUUTAKIN...

 Prisma ja Bella-blogit kampanja Saimme muutaman muun Bellalaisen kanssa Prismasta kutsun etsiä nyt keskiviikkona alkavien Osta pois-päivie...

 Prisma ja Bella-blogit kampanja


Saimme muutaman muun Bellalaisen kanssa Prismasta kutsun etsiä nyt keskiviikkona alkavien Osta pois-päivien nettikuvastosta lempparituotteemme. Kuvastossa on tosi paljon niitä pakkohankintoja, mitä syksyn tullen ainakin meidän perheessä tulee hankintalistalle. Ehkä sattumaa tai sitten on vain niin, että kaikilla muillakin on kesän jälkeen harrastuksiin sopivat vaatteet sekä kunnon ulkokengät etsinnässä? Ja Duploja nyt tarvii aina...
kollaasi prisma oi mutsi mutsi2


SUOSIKKINI OSTA POIS-PÄIVIEN TARJOUKSISTA

Lasten Viking gore tex kengät 49.95. Näitä kehuttiin myös kenkäpostaukseni kommenttiboksissa ja näillä näppäimillä Converset ja barefootit eivät enää toimi. Olikos jollain nämä täsmälleen samat suosikkina syksyksi? 20 euron alennus näistä on kyllä tosi hyvä, Osta pois-valikoimissa perjantaina. Kokoja löytyy 25-35.


Davidin jumppatoppi 9.95. Sanotaan nyt suoraan että hyvä ja halpa. Miten tää onkin näin halpa? Kuvan perusteella toppi näyttää myös tarpeeksi pitkälle eikä liian avaralle.  Nyt vaan pitäisi saada se jumppakortti ostettua ennen torstaita milloin nämä tulevat myyntiin!


Naisten aluskerrasto, 9.95/ osa. Koska uusi partioharrastus vie pihalle, lienee pakko hankkia ainoalle aluskerrastolleni tuuraaja. Mun pitäisi oikeasti tehdä lista näistä tarpeellisista mutta ei niin himottavista asioista talvea ennen. Hankin kyllä ties mitä hepenettä muka tarpeeseen, mutta tällaiset perusjutut jää aina ostamatta. Jotenkin en vain himoitse tarpeeksi pitkäpunttista aluskerrastoa, vaikka se pakollinen talvella onkin. Kuka tekisi kalsareista trendikkäät?


Kuoman ulkoilujalkineet naiselle. Aloin nyt kesällä vitsailemaan seuraavan kenkätrendin naisilla olevan Kuoman toppakengät, mitkä yhdistettäisiin tietenkin anorakkiin ysärityyliin. Todellisuudessa tarvitsen hyvät perus ulkoilujalkineet metsäretkille, ei mitään monen sadan vaelluskenkiä vaan sellaiset mitä tulisi käytettyä silloin tällöin. Kuoman ulkoilujalkineet maksavat keskiviikkona Osta pois-päivillä 39.95 ja ne ovat tehty Suomessa, siis avainlipputuote.


Puman treenikassi olisi itselleni tärkeä siksi, että nykyinen treenikassini on liian ohutta kangasta ja siksi tuntuu epäkäytännölliseltä. Torstaina valikoimista löytyisi erittäin käyttökelpoisen oloinen kassi hintaan 19.95 , tämä siis suosikiksi myös todellisen tarpeen takia!


Tammen kultaiset ammattini kirjaa meillä ei ole, vaikka kultaisten kirjojen yksittäispainoksia sekä iso juhlavuosiversio löytyykin. Tämä kirja on ollut ostoslistalla ihan siksi, että luemme iltaisin yhden tai useamman lasten kuvakirjan ja itse tykkään näistä vanhoista klassikoista paljon. Nyt ei ole hetkeen ilmestynyt mitään pakko saada-lastenkirjaa uutena, joten vanhassa vara parempi.


EXTRA! 

LEGO Duplo-luova rakennuskuutio on suosikkini, vaikka todellisuudessa emme kyllä tarvi enää yhtään duploa levitettäväksi lattiallemme. Meillä on niitä nimittäin iso säkillinen peruspalikoina, ruokaduploina, merirosvolaivaduploina, vanhoina duploina ja uusina duploina. LEGOt ovat päivittäin käytössä ja niillä todellakin ollaan leikitty pitkään ja hartaasti. Vanhimmat Duplot ovat kierrätettyjä ja viime talvena saimme vielä pari veljeni vanhaa retro-Duplotraktoria leikkeihin mukaan. En ole vielä koskaan kuullut kenenkään saaneen Duploja rikki, vaikka aika useille saattaa olla tuttu tilanne astua niiden päälle.


Nämä kestävät isältä pojalle todistetusti, ja enolta siskon lapselle ja niiden hinta on kierrätettynäkin yllättävän korkea. Siksi keskiviikon tarjous, Duplon palikat puoleen hintaan,(nyt siis 14.95) ovat todellinen löytö lapsiperheelle, jolla niitä ei vielä ole. Viime syyskuussa päästessäni LEGOn vieraaksi Tanskan Billundiin ja tavatessani oikeita LEGO-insinöörejä suhteeni näihin rakennuspalikoihin syveni entisestään. Lisää palikkafaktaa haluaville linkkivinkkinä vuoden takainen postaus Billundista. En vain voi sille mitään, että jos muista suosikeistani tuli vain yksi kappale tekstiä, LEGOista tulee vähintään kaksi :)


Osta pois-päivät ovat Prismoissa huomisesta keskiviikosta ensi sunnuntaihin saakka. Päiväkohtaiset tarjoukset kannattaa katsoa suoraa Osta pois-tarjouslehtisestä, siellä oli tosi paljon muutakin lapsiperheille ajankohtaisia, kuin nämä minun suosikkini. Osaa tuotteita on olemassa vain pieni erä, joten jos jotain tarpeellista löytyi, kannattaa olla nopea ja oikeana päivänä liikkeellä!


Missä on muuten Kauhajokea lähin Prisma, onko se Nurmossa?


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

  1. Eiköhän tuo hyllykallion ole lähin Kauhajoelta:) pitänee itsekin tsekata nuo..

    VastaaPoista
  2. Ja sehän on nyt Seinäjokea eikä Nurmoa :) Tosi jännä lähteä huomenna Eparille, kun edellisestä kerrasta on niin pitkä aika.

    VastaaPoista
  3. Vikingit on todella hyvät ja vedenkestävät myös syksyksi. Meillä on tänä syksynä molemmilla pojilla (5v, 11v) Vikingit syyskenkinä.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images