BLOGITUNIKA

Mainioclothingia, ylläri. Rakkaan lapsukaiseni mallikeikka Mainiolle poiki jotain myös omaan vaatekaappiini ja ollaan tänään jo naureskeltu ...

mainio clothing naisten tunika oi mutsi mutsi 1mainio clothing naisten tunika oi mutsi mutsi 3mainio clothing naisten tunika oi mutsi mutsi 2

Mainioclothingia, ylläri. Rakkaan lapsukaiseni mallikeikka Mainiolle poiki jotain myös omaan vaatekaappiini ja ollaan tänään jo naureskeltu tälle oversize tunikan suosiolle instagramissa muiden bloggaajien kanssa. Etenkin Tihkukuosia on näkynyt vähän joka mamman yllä, tälle päivälle sain jopa mainioitettua lapsettoman duunikaverini ja todistettavasti näitä lörttöpaitoja on siis tilattu aivan normaaleillekin ihmisille.


Mun piti tänään olla jossain ihan muualla, mutta yksi tapaus johti toiseen ja olinkin töiden jälkeen lähimetsässä, mistä kuvatkin on otettu. Ja ihan hyvä, sillä Mainion facesivuilta luin jo aamusta, että oversizetunikoiden suosio on yllättänyt valmistajan ja nämä kannattaa tilata nyt, jos mielii omansa saada. Jalassa olevat leggarit on myös Mainiota, ihan samaa matskua kuin lasten leggaritkin. Aivan ihanat, tosin koko on oikeasti aika reilu ja koko M/L olisi voinut olla mulle sopivampi kuin tämä XL/XXL. On vaan niin tottunut ottamaan sen malliston isoimman koon, ettei käynyt mielessäkään että nää voi olla jopa liian isoja. No helppohan tuo vyötärökummari on kaivaa esiin ja hieman kiristää sieltä :)


Ja hei, tänään torstainahan on viimeinen päivä osallistua Mainion kilpailuun, sitten lupaan lopettaa hetkeksi tämän hysterian...pitkään blogiani lukeneet kuitenkin muistavat kuinka hehkutin merkkiä jo silloin kun merkillä oli ehkä 30 facetykkääjää, eli mielestäni saan olla edelleen ihan yhtä täpinöissäni :D Mutta koitetaan keksiä ensi viikoksi jotain muitakin juttuja!


mainio clothing naisten tunika oi mutsi mutsi 4

14 kommenttia

  1. Ei saatana! Tilasinko mä taas just jonku mammabloggaajien jutun?!? :DDD Luulin että Mainio on ihan muidenki ku mammojen merkki. No oishan tää taas pitäny arvata, kun kerran sun blogista tän bongasin...

    VastaaPoista
  2. No onhan tää NYT muidenki juttu, kun sä tilasit ton tunikan ;)

    VastaaPoista
  3. Hahaa, oot Mimmi asenneuudistaja! Jostain tälläsestä ne kaikki "Ai voiko naiset pukea miehen paidan, ihan kauluspaidan?" -tyyliset oivallukset ovat lähteneet! :D

    Upealta näyttää Elsa!

    (Mullekin saattaa olla omani matkalla - tilasin eilen synttäritäpinöissä ruudullista. Papuruoka odottaa!)

    VastaaPoista
  4. Hahaa, ja Kolmistaan-Karkillakin on jo omansa tilattuna :D Tiimitunika!

    VastaaPoista
  5. Hyvältähän tuo näyttää! Voisin itsellekin harkita, jos raaskisin eikä se olisi ihan noin säkki. :)

    VastaaPoista
  6. Näitähän oli xxs-koosta lähtien nettikaupassa ja facessa on noi cm-määrätkin jos innostut. Se ohuempaa trikoota oleva ruosteen värinen tunika maksoi muuten 44.90 eli ei ole onneksi hinnalla pilattu nämä. Tää mun on paksumpaa matskua, hinta 49.90. Pakko alleviivata, että en siis saa mitään provikkaa tai postauskorvauksia näistä, vaikka alkaa kieltämättä tuntumaan olo aika lähettiläsmäiseltä ;)

    ps. se sun viime viikkoinen (?) koruteline oli loistava. Unohdin kommentoida sitä ja tuli nyt vaan mieleen :)

    VastaaPoista
  7. Tooooosi kiva. Jos tekis ton tyyppisen neuleena?

    VastaaPoista
  8. Minä tykkäsin kans jo "alussa" ja edelleen, en ihmettele yhtään suosiota!!

    VastaaPoista
  9. Tooosi kiva jos sais ees kaulahuivin valmiiksi ;)

    VastaaPoista
  10. Täälläkin yksi "normaali", joka Mainiolta tilasi kaikkea ihanaa heti kun uusi mallisto tuli myyntiin! Saatan kylläkin olla poikkeava, sillä yliopistolla uusi tunika päällä kulkiessani, sain paljon kyselyitä merkistä ja o_0 -ilmeitä - opiskelutoverini kun eivät Mainiosta olleet kuulleet. Sainpahan sivistettyä heitä! Tosin kovin monet 21-vuotiaat eivät kai (aikuisten) "mammabloggaajien" blogeja (toki sinua seurailen enemmän lifestyle-juttujen vuoksi) seuraile. Noh, itsehän opiskelen lastentarhanopettajaksi, joten luen mielelläni äitien näkökulmia kasvatukseen yms. :)

    VastaaPoista
  11. Hoh, minäkin annoin eilen Instagramin, Twitterin ja blogien ristitulessa periksi ja tilasin itselleni tunikan. :D Eipä ole kyllä uutta ja täysihintaista vaatetta tullutkaan itselle tämän vuoden puolella ostettuakaan, että ehkä sen jo ansaitsin.

    VastaaPoista
  12. ja toivottavasti tää on vasta alkua :)

    VastaaPoista
  13. Mä näin eilen instagramissa nuoren trendikkään miehen päällä ruututunikan! Eli ei tää niin mammaa olekaan :)

    VastaaPoista
  14. Ja hinta ei kyllä ole paha uudelle vaatteelle, harvoin saa mitään oikeasti hyvännäköistä ja laadukasta naistenvaatetta alle 50 eurolla!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images