TYYLIÄ ILMAN TYYREYTTÄ - VOITA 100 EUROA SHOPPAILURAHAA ELLOKSELLE!

Ellos kids ja Bella-blogit kampanja Multa aika monesti kysellään, että miten mulla on varaa pukea lapsi vain merkkivaatteisiin. Kysymys on ...

Ellos kids ja Bella-blogit kampanja


Multa aika monesti kysellään, että miten mulla on varaa pukea lapsi vain merkkivaatteisiin. Kysymys on siinä mielessä hassu, että hyvin harvoin vaatemerkkejä tulee edes ajateltua ja lapsi on useimmiten sekoitus sitä, mitä ensimmäisenä aamulla sattui käteen osumaan. Silti olen tyylisilmältäni tarkka ja hankin ehdottomasti vain omaa silmääni miellyttäviä vaatteita. Meillä on oikeastaan kolmen eri genren vaatteita eli erikoisempia suunnittelijalähtöisiä vaatteita (ns. merkkivaatteet), kirppikseltä hankittuja villapaitoja ja muita retrohenkisiä kuteita ja sitten perusvaatteita ketjuliikkeistä. Kun näitä yhdistelee, ollaan usein tyylissä mistä tykkään eniten: Rento, persoonallinen mutta ei liian erikoinen.


elloskollaasi 3 oi mutsi mutsi


Monella tuntuu olevan ketjuliikkeiden vaatteista sellainen käsitys, että ne eivät ole tyylikkäitä tai tulevat ihan kaikilla vastaan. Siksi lähdinkin mukaan Ellos kidsin ja Bella-blogien kampanjaan, missä tarkoituksena oli bongailla niitä oman tyylisilmän mukaisia kuteita Elloksen sivuilta. En voi edes sanoa, että laaja valikoima yllätti, sillä kyllähän meillä Ellos kidsiä on ollut käytössä ihan pikkuvauvasta lähtien. Ja nimenomaan ne perusjutut on tuttuja, yksivärisestä bodysta hupparin kautta farkkuihin. Suositelen lämpimästi muillekin, varsinkin kun kokoja löytyy pikkuvauvasta teiniin saakka!


ellos kollaasi 1 oi mutsi mutsi


Jotkut varmaan muistavat mun aikoinani kertoneen, kuinka koin niin vahvaa merkkivaateällötystä pari vuotta sitten, että käännyin alaovelta takaisin kotiin ja kävin vaihtamassa vauvalle peruscolleget jonkun merkkialaosan tilalle. No ne ajat ovat ohitse, mutta edelleenkin lapsen (ja itseni) vaatekaapista on löydyttävä niitä perusvaatteita, sellaisia jokapojan vaatteita joilla luodaan pohja, jota sitten maustetaan kirppiskuteilla tai vaikkapa naamiaisvaatteilla (Kaamos on kulkenut jo 2 kesää Vaahteramäen Eemeli naamiaisasun lippiksessä :D) Siksipä monet Kaamoksen yksivärisistä huppareista ja pillifarkuista onkin tilattu helposti Ellokselta, siis jo ennen tätä kamppista. En näe mitään pointtia ostaa arjen perusvaatteita selektiivisimmiltä merkeiltä, sillä designhan on perushupparissa aina sama: huppu ja kengurutasku, joskus vetskari ja joskus ei. Pitäisikin joskus kirjoittaa ihan oma postauksensa millaisin kriteerein hankin vaatetta suunnittelijalähtöisemmiltä merkeiltä. Muistutan kuitenkin tässä ja nyt, ettei mikän tuotantoon laitettu vaate ole koskaan "suunnittelematon" ja tottakai Ellokselta löytyy myös merkkivaatteita niitä käyttäville :)


elloskollaasi 2 oimutsi mutsi


Mutta saako tällainen monen elementin yhdistelijä ja jossain määrin erottuvaankin pukeutumiseen kallellaan oleva äiti hankittua Ellokselta kokonaisen vaatekerran, joka näyttää juuri meidän tyyliseltä ja miellyttää myös lasta? Tsekataan asiaa ensi viikolla, kun esittelen mitä syysvaatteita pistin tilaukseen, kun käytettävissä oli 100 euroa vaaterahaa. Pakko sen verran paljastaa, että tuolla rahalla puin oman lapsen lisäksi myös naapurin tytön, eli kyllä sillä aika hyvin tuli shoppailtua! Ensi viikolla tapaatte myös siis pitkästä aikaa naapurin Sofian :)


Mutta ennen sitä, kiinnostaako ketään 100 euron lahjakortti Ellokselle? Osallistu Elloksen kilpailuun kertomalla kommenttiboksissa millaisia vaatteita haluaisit löytää lapsillesi jatkossa Ellokselta. Itse toivoisin Ellos Kidsille kaikkien kukkaroille sopivia designer-yhteistyömallistoja (unelma olisi tietenkin Bobo Choses for Ellos) ja enemmän täysin logottomia perusvaatteita. Myös vauvamalistojen tietyt vaatteet, kuten iloisen väriset legginssit saisivat jatkua pitkälle ainakin 104 cm saakka.


Osallistu kyselyyn maanantaihin 11.8. mennessä, niin voit voittaa 100 euroa shoppailurahaa Ellokselle!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

145 kommenttia

 1. Nyt kun päiväkotistartti on muutaman viikon päästä toivoisin kaikkein eniten löytäväni edullisia, laadukkaita ja cooleja unisex leggareita.

  VastaaPoista
 2. Itse etsin Elloksen valikoimasta useimmiten merkkivaatteita lapselle, yleensä alesta tai hyvän tarjouskoodin voimin. Tulen tulevaisuudessa shoppailemaan Elloksen kaltaisissa paikoissa entistä useammin, sillä "perinteisten" lastenvaateputiikkien kokovalikoima, kun ei enää useinkaan kata koululaisia.

  VastaaPoista
 3. Pehmeitä legginsejä ja niihin helposti yhdisteltäviä paitoja. Myös leikkihaalarit ovat käytännöllisiä, mutta usein liian yöpukumaisia. Ja sitten ihan perusmalliset ulkovaatteet edulliseen hintaan :)

  VastaaPoista
 4. Tytöille rypytettyjä peruspaitoja pitkillä ja lyhyillä hihoilla, legginssit, sukkahousut ja pojalle perust-paitoja, ohuita leggareita ja pussihousuja/collegeja. Molemmille sukupuolille pantseja/boxereita. Niitä mä kaipailen :)

  VastaaPoista
 5. Ei kuvia, logoja jne. En tiiä, miten pukea tyttöä edullisesti ja nätisti, kun "kaikki" 104cm ylöspäin on prinsessaa ja blingblingiä.

  VastaaPoista
 6. Toivoisin löytäväni rentoja ja helppoja vaatteita lapselle pienellä twistillä :)

  VastaaPoista
 7. Mä toivoisin hoikalle lapselle perus-housuja. Taas alkaa eskari (/päiväkoti-) arki ja sisähousuja pian tarvitaan. Meidän lapselle ei ainakaan hevillä löydy henkoista ja maukoista yms housuja kun ovat niin löysiä, onhan niissä usein narut mutta lapsi ei vielä osaa itse niitä solmia ja ei edes näytä kovin hyvältä kun on joutunut narulla kiristämään kamalasti. Olisi siis kiva jos tehtäisiin ns. pelkästään hoikkien lasten sisähousumallisto kuminauhalla (ilman mitään printtejä ja useissa väreissä), uskon että muitakin ostajia olisi kuin vain meidän perhe. :)

  VastaaPoista
 8. Itse olen ostanut vertbaudetin vaatteita lapsilleni elloksen kautta ja jatkossakin olisi kiva löytää sieltä vastaavia vähän erilaisia ja suomessa vähemmän nähtyjä mutta kuitenkin kukkarolle ystävällisiä vaatteita.

  VastaaPoista
 9. Lahjakortti kiinnostaa tosi paljon, ipanat tarvisi uutta vaatetta tyhjiin vaatekaappeihin. Ellokselta en ole lapsille tilannut koskaan aikaisemmin, joten kaikki siellä on itselle uutta. Jos jotain pitää keksiä niin vaatteet saa olla pirteitä ja iloisia.

  VastaaPoista
 10. Yhteistyömallistot olisi makeita. Muutoin lasten vaatteissa saisi olla yksinkertaisia vaatteita laajoissa värikirjoissa - ei sitä nalle-muumi-linjaa.

  VastaaPoista
 11. Graafisempia ja selkeälinjaisia vaatteita!

  VastaaPoista
 12. Kivoja, laadukkaita perusvaatteita, joissa on joku juju. Esim. yksivärisessä hupparissa eriväriset resorit tai vetskari.

  VastaaPoista
 13. Siistejä, laadukkaita perusvaatteita ilman mitään kummallisia ja "halvannäköisiä" printtejä. Farkkuja, t-paitoja, peruspuseroita.

  VastaaPoista
 14. Rentoja, värikkäitä, iloisia ja laadukkaita vaatteita ja ehdottomasti eettisesti valmistettuja!

  VastaaPoista
 15. 2.5 -vuotiaalle päiväkoti tytölle toivon löytäväni kestävää ja laadukasta mukavaa trikoo vaatetta, ja talvella syntyvälle poikavauvalle jotain ihanaa söpöä vauvavaatetta :)

  VastaaPoista
 16. Kovin usein jää isompi kokoinen lapsi ilman kivoja muotivaatteita, koska mitoitus on normivartaloisen lapsen. Enemmän siis D-mitoitusta vaatteisiin. Ikävä ostaa miesten osastolta ja sit pätkiä lahkeita tai puseron hihat ylipitkät, jos muuten sopiva :(

  VastaaPoista
 17. 3lle koululaiselle, 3lle päiväkotilaiselle ja tulevalle beibille kivoja perusvaatteita, joissa ois kuitenki joku juju ja värejä ennakkoluulottomasti. Hauskat printit kiinnostaa nyt myös!

  VastaaPoista
 18. Perusvaatteita toivoisin mäkin, niinkuin moni muukin. Myös isoissa lasten kooissa, ilman prinsessoja tai disney-autot printtejä.

  VastaaPoista
 19. Me ollaan tilattu aika paljonkin Ellokselta, varsinkin pitkälle 10,5-v tytölle Vertabaudetia, josta valitettavasti just loppu koot kesken, eli mun toive ois isoillekin tytöille lastenvaatteita, ei teinirytkyjä.

  Perusvaatteet on aina tarpeen ja niitä onneksi löytyykin Ellokselta melko hyvin. Poikien vaatteissa sais löytyä perusvaatetta pienellä jujulla, ihan se perusperuscollarihousu kyllästyttää jo. Väreissä on mun mielestä toivomisen varaa, niitä sais löytyä enemmän varsinkin pojille. Sit tietty joo ekona ja eettisenä.

  VastaaPoista
 20. Poika 9kk ja tyttö 2v 10kk aloittaa päivähoidon ensi viikolla, ja vaatteet, joita eniten toivoisin löytäväni, ovat perusvaatteita, koska niitä nyt tarvittaisiin. Ehdottomasti vaikeinta on löytää kohtuuhintaisia, värikkäitä unisex-leggingsejä, jotka olisivat pehmeitä ja puristamattomia. Varsinkin vielä vauvanpyöreälle pojalle on hankala löytää pöksyjä, jotka ei purista vyötäröltä.

  VastaaPoista
 21. kestävää perusvaatetta kirkkaissa väreissä, mukavia ja joustavia päällä, unisex niin voi isosiskolta kierrättää pikkuveljelle :)

  VastaaPoista
 22. Tyylikkäitä ulkovaatteita edullisesti. Tuntuu, että ulkovaatteissa aina kun miellyttää silmää, on hinta liian kova budjettiimme.
  Ellos voisi käyttää lastenvaate ideointiin sisustustuotteiden sävyjä ja printtejä.
  Olen useasti ihastellut Elloksen sisustus juttuja.

  VastaaPoista
 23. Siistejä laadukkaita perusvaatteita ja tytöille pinkin lisäksi myös vähemmän räikeitä värejä. Marimekkomaisia graafisia kuvioita ja tietenkin yhteistyömallisto olisi todella iso plussa, esim. Beau lovesia, mini rodinia, boboo...

  VastaaPoista
 24. Keväällä syntyneen poikavauvan pukeminen tuottaa edelleenkin päänvaivaa. En oikein tiedä vieläkään, minkälaisista pojan vaatteista pidän, kun kokemusta on vain hurahtamisesta tyttöjen vaatteisiin. Jospa Ellokselta löytyisi poikavauvan vaatteita, joihin hurahtaa.

  VastaaPoista
 25. Värikkäitä unisex vaatteita. Esim meillä poikien lempiri on pinkki, mutta eivät todellakaan halua mitään prinsessakuvia paitoihinsa.

  VastaaPoista
 26. Mä toivoisin graafisia printtejä ja hyviä perusvärejä. Ellokselta tilaan usein merkkituotteita alekoodeilla.

  VastaaPoista
 27. Ellokselta olen mm. löytänyt koko haalarisen sadeasun fleecevuorella. Tätä päiväkodisskakin kovasti suitusteltin. Yksi puku päälle ja menoksi, kun muut lapset loskaisella säällä pukivat, ulkoasun, päälle kurahousut ja sadetakin. Kevyet crocsimaiset talvikumpparit olen myös joka talvi tilannut tytöilleni, joissa sisällä irroitettava, pestävä ja kuivatettava thermosukka. Vaikka kysymys ei kuulunutkaan mitä olen jo löytänyt, halusin näitä tässä suitsuttaa, koska ei vaan ole kätevämpiä vaatteita kuin nuo. Nyt tytöt jo koulussa ja olisi kiva löytää isomman lapsen tyylikkäitä, mutta sään kestäviä vaatteita.

  Lisäksi omat tyttäreni ovat todella pitkiä ja menevät pituuden puolesta ikähaitarin yli, mikä harmillista. Eli ei pimumaisia vaatteita haluaisin löytää vielä pienille, mutta pitkille tytöilleni.

  VastaaPoista
 28. Rentoja ja laadukkaita vaatteita olisi kiva ostaa kummitytöille sekä värit voisivat olla sellaisia jotka kävisivät tytöille ja pojille.

  VastaaPoista
 29. Iloisenvärisiä ja lapsenmielisiä vaatteita, joissa on huomioitu pohjoismaisen lapsen koko (vrt. jotkut merkit, joiden koot ovat nafteja).

  VastaaPoista
 30. Elloksen valikoimasta toivoisin löytäväni enemmän kirkkaita perusvärejä, joita voisi käyttää kummallekkin sukupuolelle. Ihanat oranssit, keltaiset ja violetit vauvan vaatteet kun tuolta löytäisi niin olisi mahtavaa. Eli ei niin selkeää värikoodausta sukupuolelle vaan enemmän sukupuolineutraalia, mutta värikästä.

  VastaaPoista
 31. Toivoisin löytäväni tytölle kivoja ja lapsekkaitakin vaatteita koossa 140-150cm... Isokokoinen pieni tyttöni ihailee kissoja ja pupuja joita löytyy kyllä eri merkeiltä, mutta valitettavasti ne kivat loppuu yleensä kokoon 128cm.. sitten alkaa nuo kauheat "teini"vaatteet :D Satasella pistettäis tilaukseen varmasti tytölle kouluvaatteita niinkuin pikkuveljelle sadekamppeita..

  Mut 11.8 on kyl maanantai, tyttösen syntymäpäivä sattumoisin.

  VastaaPoista
 32. Toivoisin luomupuuvilla vaatteita!Värikkäitä ja pehmeitä legginssejä ja paita!Jotka kävisivät niin tytöille kuin pojillekkin:)

  VastaaPoista
 33. Elloksen valikoimista toivoisin löytävän mustavalkoisia vaatteita lapsille!

  VastaaPoista
 34. Toivon Elloskselle lisää öko-tex starndardin mukaisia, luomupuuvillaisia, myrkyttömiä ja cooleja lastenvaatteita. On aivan mahtavaa, että Kavatin eco-malliston kenkiä löytyy jo nyt Elloksen valikoimista.

  VastaaPoista
 35. Värikkäitä ja laadukkaita perusvaatteita, t-paitoja ja velourhousuja. Ulkovaatevalikoimasta kiitosta, hyvä ja laaja!

  VastaaPoista
 36. Suurin hankaluus on löytää lapselle sopivia housuja. Lahkeen pituus saisi olla kokoluokasta 98, mutta leveys sekä lahkeista että vyötäröltä koosta 86. Vihaanvihaanvihaan lörppöjä leggareita! Samoin mekot, jotka kirpunkokoiselle on sopivan pituisia on leveydeltään lähestulkoon aina järkyttäviä telttoja.

  Eli liputan luikkujen omalle mallistolle! Yksivärisenä ja kivalla "trendikkäällä" printillä, ei todellakaan mitään Hello Kitty tai Minni Hiiri -kuvioituja.

  Tulipas äkäinen kommentti, kiitos kun sain jakaa aggressioni. :D

  VastaaPoista
 37. Perusvärejä, ilman sukupuoliroolitettuja kuvia ja hörselöitä. :)

  VastaaPoista
 38. Värikkäitä ja laadukkaita perusvaatteita. Kivoja kuvioita, mutta ei mitään merkityksettömiä tekstejä.

  VastaaPoista
 39. Värikkäät legginsit ja kollarit kiristysnyörillä olisi tosi jees hoikalle pojalleni.:)

  VastaaPoista
 40. Minäkin toivoisin ihan niitä perusvaatteita ilman sukupuolilokerointia. Lapsellisia vaatteita lapsille - iloiset kirkkaat värit, paljon simppeleitä kuoseja ja jos sieltä jotain esittävää olisi löydyttävä, olisi se ihan vain tavallisia eläimiä ja luonnosta löytyviä asioita. Samat perusjutut voisivat löytyä kaikissa kokoluokissa.
  Pannassa olisivat tekstit, glitterit, mainokset (siis oikeesti tämä Angry Birds- ja Cars-homma!) ja muovit.

  VastaaPoista
 41. Kirkkaita värejä, palloo, raitaa ja ruutua. Hyviä perusvaatteita joita on helppo yhdistellä.

  VastaaPoista
 42. Just niitä selkeitä, logottomia perusvaatteita. Yksivärisiä, raitoja, kuvioita jne., mutta ei isoja printtejä tai disney-kuoseja. :)

  VastaaPoista
 43. Helposti yhdisteltävissä olevia (sävyltään ja tyyliltään) perusvaatteita, joita voisi käyttää arkena, päiväkodissa ja ehkä hienommalla yksityiskohdalla varustettuna juhlissakin.

  VastaaPoista
 44. Värikkäitä, hauskoja vaatteita pojille, ei aina sitä samaa peruskamaa, sinistä, mustaa, harmaata ja typeriä tekstejä.

  VastaaPoista
 45. Juurikin ihan perusvaatteita kaipailen, eri väreissä. Huppareita ja leggareita tulee ostettua Ellokselta, hinta-laatusuhde todellakin kohdillaan!

  VastaaPoista
 46. Olen (kuten varmasti moni muukin) ihastunut musta-valkoisiin graafisiin vaatteisiin niin vauvalla kuin isommallakin. Niitä ei vain oikein löydy Ellokselta.

  Lisäksi vaatteet on aika tiukasti jaettu sukupuolten mukaan, värivaihtoehtoina on usein vain pinkki/sininen tai kuosi on autoja/prinsessaa. Eli myös unisexejä vaatteita toivoisin enemmän.

  VastaaPoista
 47. Kahdelle vauvalle kelpo käyttövaatteita, laatua ja miellyttäviä materiaaleja. Unisex plussaa!

  VastaaPoista
 48. Vähemmän tyttö/poika koodattuja vaatteita, eli molemmille sopivia printtipaitoja...

  VastaaPoista
 49. Hyvälaatuisesta puuvillasta tai muuntokuiduista valmistettuja perusvaatteita, joissa lapsi saa näyttää lapset ja pojallekin löytyisi kirkkaita perusvärejä ja hyviä leggareita. Erityisesti toivoisin, että niitä perusvaatteita löytyisi isommistakin koista kuin 122 koska omalla hujopilla olisi muuten jo viimeistään eskarissa se tilanne, että pitäisi siirtyä isojen lasten puolelle ja niissä vaatteissa usein ei ole enää tilaa olla ja toimia lapsen lailla.

  VastaaPoista
 50. Haluaisin löytää ihan perusvaatetta hyvään hintaan. Nykyään suunta on perusvaatteiden kanssa aina H&M:lle hinnan takia. Ihan siis perus vaatteita: legginssejä, collegehousuja, paitoja, huppareita. Yksivärisiä ja raidallisia, mutta ehdottomasti värikkäitä.

  VastaaPoista
 51. Pojillekin sopivia leggareita kouluikäiseen saakka, värikkäitä unisex paitoja ja collagepaitoja, yksivärisinä, raidallisina, polkadotsina yms.

  Ei minua haittaisi myöskään graafisemmat kuosit ja mustavalkoisuus, välillä :)

  VastaaPoista
 52. Minunkin mielestäni olisi kiva jos Ellos tekisi designer-yhteistyönä lastenvaatemalliston esimerkiksi little phantin kanssa. Nämä designeryhteistyöt tuntuvat olevan kuumaa kamaa nykyään ja sillä tavoin saisi mageita design vaatteita lapsille hieman edullisemmin :)

  VastaaPoista
 53. Nättejä vaattehia koululaiselle! Kääpiöille on vaikka mitä kivaa ja söpöskää, mutta kouluikään ja isommille senteille siirryttäessä vaatteet muuttuvat kammottaviksi printtioksennuksiksi ja glitterirytkyiksi. Yäk. Siispä printtivapaita ja sieviä kuteita, yksivärisyyttä ja kivoja yksityiskohtia (frillaa, nappia, kirjailua, pitsiä...) spagettitoppien ja pakarat paljastavien roiskeläppien sijaan.

  VastaaPoista
 54. Toivoisin myös logottomia perusvaatteita yksivärisinä. Yksinkertaisia vaatteitta, joissa voi olla jujuna joku hauska pieni yksityiskohta tai leikkaus. Ihan kivalta nuo Elloksen vaatteet näyttää kyllä. Aurinkoiloa tähän päivään kaikille :)

  VastaaPoista
 55. Mä oon jonkin verran tilannut tytöille Vertbaudetin vaatteita Ellokselta ja niitä meille tulee varmaan jatkossakin.
  Nyt odottelenkin, koska Vertbaudetin syyskengät tulee myyntiin! :)

  VastaaPoista
 56. Haluaisin ostaa Euroopassa valmistettuja, kestäviä ja kohtuuhintaisia perusvaatteita, joiden materiaalit ovat myrkyttömiä ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavia. En halua, että lapseni vaatteiden vuoksi joku aasialainen nainen tekee 16h työpäiviä nälkäpalkalla ja näkee maaseudulle jätettyjä lapsiaan kerran vuodessa. Tai puuvillaa, jonka viljelyn torjunta-aineet ja värjäys sairastuttaa niiden tuotannossa työskentelevät ja saastuttaa kokonaisen kylät.
  Pahoittelen raadollista kommenttia, mutta haluan "reilun kaupan" vaatteita.

  VastaaPoista
 57. Toivoisin löytyvän pojalleni ilman printtejä (autot, lentsikat iik ääk) olevia vaatteita! Hänkin kun ylittää pian tuon maagisen 92 rajan kun vauvojen söpömmät vaatteet eivät enää mene, ja vastaan tulee printtivaatteet! Sen sijaan raitaa, ruutua, palloa yms. geometrista kuviota saisi olla!

  VastaaPoista
 58. Ihan tavallisia, erivärisiä ja kuviollisia housuja ja legginsejä toivoisin niin tytöille kuin pojillekin paljon nykyistä enemmän. Samoin rentoja urheiluhenkisiä kuiteita. :)

  VastaaPoista
 59. Iloisia unisex pöksyjä eri kokoisille ja eri lämpötiloihin!

  VastaaPoista
 60. Pojille ehdottomasti enemmän asusteita joilla piristää perusvaatteita!

  VastaaPoista
 61. Ekologisia ja eettisiä, ehdottomasti! Tykkäisin myös abstrakteista kuvioista ja rohkeista väreistä.

  VastaaPoista
 62. Meillä suositaan raikkaan värisiä perusvaatteita ja niitä toivoisin löytäväni enemmän myös koossa 110-116 cm. Tuntuu, että pojille on aina tarjolla tummansinistä ja harmaata ja joskus ehkä turkoosia, mutta varsinkin paitoja on hankala löytää ilman iän ikuista printtiä. Niitä siis lisää Elloksellekin :)

  VastaaPoista
 63. Värikkäitä, kuosillisia perusvaatteita joihin löytyy yksiväriset parit (siis vaikka kuviopaita ja samansävyiset yksivär. housut). Laadukkaat materiaalit mutta edulliset hinnat. Unisex-vaatteita. Ei näkyviä logoja.

  VastaaPoista
 64. Ala-asteikäisille tytöille lasten vaatteita, ei teinimäisiä ryysyjä :)

  VastaaPoista
 65. Jotain oikeasti laadukasta että voi oman käytön jälkeen laittaa eteenpäin. :)

  VastaaPoista
 66. Tytölle/pojalle koossa 104-> vaatteita, missä ei ole vaaleanpunaista/pinkkiä, sisällä logoa/Hello Kittyä/Minniä/Autoja/kissoja tai ole muuten vaan "hempeitä". Laaja värivalikoima noin yleisesti olisi se kivoin.

  VastaaPoista
 67. Ellokselta toivoisin löytyvän laadukkaita ja lapsekkaita vaatteita 8-vuotiaalle koossa 152cm. Kivat kengät loppuvat myös kokoon 35 ja koko pitäisi olla 38. Se on jo aika haaste. Kirkkaita iloisia värejä ja pitäisi vielä säilyä seuraavalle käyttäjälle.

  VastaaPoista
 68. Tykkään jo nykyisellään Elloksella siitä, että valikoima on laaja: Merkkivaatteita ja Elloksen omia merkkejä. Ja että on perusvaatetta ja vähän ns. hienompaakin. Kuitenkin usein kaipaan enemmän värivaihtoehtoja. Esim. kun katson vaikka jotain Reiman ulkoiluvaatetta, niin Elloksella on pojille tarjolla sininen vaihtoehto vaikka valmistajalla on useita hienoja värejä tarjolla. Värejä siis lisää, kiitos.

  VastaaPoista
 69. Värikkäitä, lapsekkaita vaatteita ilman sukupuolileimaa. Yksivärisenä, kivoilla printeillä (eläimiä, luonto-aiheita jne.) sekä graafisilla kuvioilla.

  VastaaPoista
 70. Perusvaatteita pirteissä väreissä.

  VastaaPoista
 71. Kestäviä, luomupuuvillaisia, unisexvärisiä.

  VastaaPoista
 72. Printittömiä ja logottomia, luomupuuvillaisia!

  VastaaPoista
 73. Jee, kyllä kiinnostaa lahjakortti Ellokselle! Hyvinpä tuolta valikoimasta löytyikin omaa silmää miellyttäviä juttuja. Jotain simppeliä, raikasta (ja varsinkin pojalle mielellään printitöntä) vaatetta, joita on helppo yhdistellä olemassa oleviin vaatteisiin.

  Jos saisin satasen käytettäväkseni, etsisin varmaan silti tavoilleni uskollisena alelöytöjä. ;)

  VastaaPoista
 74. Omaa silmää miellyttää eläinkuosit ja erilaiset värit. Ihan lempivaatteita lapselleni ovat legginssit ja tunikat sekä lyhyillä että pitkillä hihoilla. Niitä toivon siis Ellokseltakin löytyvän. Plussaa myös persoonallisista, kestävistä ulkovaatteista. Ehdottomasti siis mukaan arvontaan! ;-)

  VastaaPoista
 75. Toivon lastenvaatteiden olevan selkeitä ja perusvärillisiä, ilman printtejä ja muitakaan "jujuja". Oma makuni on hyvin konstailematon ja myös lapseni käyttää samantyylisiä vaatteita, vielä kun minulla on sanavaltaa asiaan :)

  VastaaPoista
 76. Desinger-yhteistyökuviot ois huippuja. Muuten toivon pojille selkeitä perusvaatteita, ei printtikuvioita mitkä mainostaa jotakin tuotteita. Kivannäköisiä yöppäreitä toivoisin myös<3

  VastaaPoista
 77. Ehdottomasti toivon jatkossakin hyviä, yksinkertaisia perusvaatteita. Luomupuuvillaisena mieluiten. :) En oikeastaan koskaan osta lapselle merkkivaatteita, vaan nimenomaan kaipaan kulutusta ja katseita kestäviä perusjuttuja.

  VastaaPoista
 78. Perusvaatteita ilman printtejä, pojille myös pirteitä värejä kuten punaista, oranssia ja keltaista. Myös eettisesti tuotettuja, öko-tex merkin omaavia ja luomupuuvillaisia, joita olisi myös pidemmälle kuin kokoa 104. :) Enhän pyydä paljoa?

  VastaaPoista
 79. sukupuolineutraaleja, eli ei perhosia ja paljetteja tai raitoja. esim. palloja muissakin kuin punaisissa vaatteissa ja niihin punaisiin vaatteisiin vaikka autoja/laivoja. murrettuja sävyjä ja legginsejä (myös poikien hyllyyn kaupoissa..). näin alkuun ;)

  VastaaPoista
 80. Eettisesti valmistettuja, ekologisia, kestäviä ja sukupuolineutraaleja vaatteita kun saisi niin olisin tyytyväinen asiakas!

  VastaaPoista
 81. Erityisesti 150-senttisiä tyttöjen vaatteita, jotka ei ole sellaista teinihelvelttityyliä. :) Monissa kaupoissa ns. lastenvaatteet loppuu 134cm:iin ja sitten saakin tilailla ulkomailta asti jos ei halua, että 9vee näyttää mini-Neumannilta. :D

  VastaaPoista
 82. molemmille sopivia printtipaitoja

  VastaaPoista
 83. Olen ostanut itselleni aika paljon ellokselta, ja jonkin verran lastenvaatteita. Vertbaudet on ollut tosi hyvä merkki hoikalle tytölle, kun niitä hoikkien tyttöjen housuja on muute niin vaikea löytää. Nyt toivoisin 6 kk pojalle hienoja unisex trikoovaatteita ilman örkkiprinttejä ja jotain muita värejä kuin sinistä, tummansinistä, äklövihreää ja ruskeaa...

  VastaaPoista
 84. Lahjakortti kiinnostaa :) tipahdan pian kotihoidontuelle, ja ahdistaa jo etukäteen miten saada rahat riittämään kaikkeen. Ellokselta löytyy kivoja perusvaatteita, tykkään.

  VastaaPoista
 85. Hyviä, kirkkaita perusvärejä unisex-meiningillä ja käytännöllisellä designilla, niin tää jaksais innostua! :)

  VastaaPoista
 86. Toivoisin löytäväni tytöille ja pojille kauniita klassisia perusvaatteita. Kammoan poikien Cars kuvioituja vaatteita ja tyttöjen Hello Kittyjä. Raidat ja pallot käyvät loistavasti molemmille sukupuolille. Niin ja yksi ällötys on kaikki tekstipaidat tyyliin Team 86, Surfer Boy jne. Ja alakouluikäisille lapsille pitäisi olla (koosta 128 eteenpäin) lastenvaatteita, ei samoja vaatteita teinejen kanssa!

  VastaaPoista
 87. Kivoja perusvaatteita, joissa olisi jotain pientä jippoa, raikkaissa väreissä.

  VastaaPoista
 88. kirkkaisa väreissä ulkoiluvaatteita, halvalla jotka on tuotettu eettisesti oikein.

  VastaaPoista
 89. Vertbaudetin vaatteita olen joskus tilannut Ellokselta ja ne ovat miellyttäneet. Jatkossakin toivoisin vastaavanlaisia, vähän erilaisia merkkejä, joita ei niinkään muualta saa. Joka nettikauppa myy melkein samoja merkkejä, niin ei siinä paljoa persoonallisuutta löydä. Toivon myös koululaispojalle kivoja, rentoja ja reippaita vaatteita, eikä mitään pääkallokuoseja tai tekstiprinttejä, ei ainaista sinistä, mustaa ja harmaata.

  VastaaPoista
 90. Yksivärisiä perusvaatteita kestävistä kankaista. Kesävaatteita vilpoisista kudotuista kankaista, ei siis pelkkää trikoota.

  VastaaPoista
 91. Kivoja ja persoonallisia vaatteita suhteellisen edullisesti. Kivoja printtejä, kuten postauksesi tytön haalari - ihan ihku!
  Helposti yhdistetäviä paitoja, housuja, hameita.
  Kulutuksen kestäviä ulkovaatteita. Kenkiä.
  Asusteet ja laukutkin olisivat tervetulleita!

  - Leena-Kaisa

  VastaaPoista
 92. Värikästä, graafisia kuvioita ja hauskoja printtiaiheita. Laatuun tulisi tietysti satsata myös. Pojille olisi mukava löytää asusteita, niin vauvoille kuin isommillekin.

  VastaaPoista
 93. Pojillekkin värikkäitä/rohkeamman värisiä vaatteita. Lisäksi unisex-vaateita saisi olla enemmän.
  Laadukkaat materiaalit.

  VastaaPoista
 94. Toivosin Ellokselta ennenkaikkea kestäviä vaatteita. Oma kokemus kun on se että ainakaan kouluikäisten vaatteet eivät tahdo kestää kovaa kulutusta ja 60 asteen pesua...

  VastaaPoista
 95. En osaa kyllä toivoa mitään lisää, tarjonta riittäisi tänällään mainiosti :) thebernardbianca@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Toivoisin hyvillä ominaisuuksilla varustettuja ulkoiluvaatteita kohtuuhintaan. Mahdollisimman simppeleitä, esim. yksivärinen, joillain kivoilla yksityiskohdilla, esim. vetoketju ja heijastimet.
  Graafiset kuviot vaatteissa miellyttävät itseäni ja itse en välitä liian tyttömäisistä ns. prinsessahörhellyksistä.
  Tytöille voi pukea muitakin värejä, kuin vaaleanpunaista ja pinkkiä. Keltaista ja mintunvihreää pukisi mielellään myös tytölle.

  VastaaPoista
 97. Toiveena olisi istuvia ja laadukkaista materiaaleista valmistettuja vaatteita. Mukaan arvontaan! ninuska76(a)luukku.com

  VastaaPoista
 98. Toivoisin laadukkaista materiaaleista valmistettuja yksinkertaisia vaatteita, joissa kuitenkin on joku kiva juju. Esim kuosi, erilainen pääntie tai lahje tai vaikka veikeä leikkaus. Vaatteiden on oltava hyviä päällä ja kestettävä kulutusta. Tällaisia taitaa Ellokselta jo löytyäkin! Nyt siis vain toivomaan, että onnetar suosii! :)

  VastaaPoista
 99. Ennen kaikkea itse toivoisin kestäviä perusvaatteita värikkäillä ja yksinkertaisilla kuoseilla. :)

  VastaaPoista
 100. Kestävia ja värikkäitä perusvaatteita :)

  VastaaPoista
 101. Lähes kaikki äitiysvaatteet tilasin ellokselta ja nyt kun vauvan syntymään on enää pari viikkoa niin olen kovinkin selaillut heidän vauvan vaatteita :) tykästyin kovasti perusmallisiin ja -värisiin pikkubodyihin ja vastasyntyneen setteihin. Lemppareina musta-valkoinen setti, kun en tiedä kumpi on tulossa!

  VastaaPoista
 102. Värikkäitä perusvaatteita ilman cars, spiderman ym logoja 3 v pojalle kaipailisin minäkin. Ja 6 kk tytölle jotain muuta kuin vaaleanpunaista.

  VastaaPoista
 103. Mustakin olisi kiva jos 4-vuotiasta ei vielä tarvitsisi vuorata pääkalloilla ja hirviöillä - Cars-kuosia en valitettavasti pääse pakoon. Elloksen talvikengistä meillä on tosi positiivisia kokemuksia, joten tietäisin heti mihin törsätä ylimääräisen satasen :D.

  VastaaPoista
 104. Just niitä perusvaatteita tulee tilailtua niin lapsille kuin itsellekin Ellokselta. Nillä kun usein erityisen hyvät värivalikoimat ja välillä jotain pientä twistiä, kuten taskuja tai hauskassa paikassa vetskari tai nappi tms. Omat suosikkimekot löytyy useinkin Ellokselta.
  Kokoelmaan toivoisin pojille kivaa ja värikästä perusvaatetta kokoon 130 asti! En halua kuorruttaa tota printein ja hahmoin. Lisäksi olisi kiva saada niitä ei niin hörselöisiä tyttövaatteita ja valikoimaa farkkumalleihin, skinny-mallin farkuissa kokoa 98 kun on musta jotain väärää..

  VastaaPoista
 105. Reilun kaupan luomupuuvillaa, lasten vaatteita, joissa lapsi on lapsi, pois stereotypiat: pojille pupupaitoja ja tytöille automekkoja :-)

  VastaaPoista
 106. Rentoja laadukkaita vaatteita kivoilla kuvioilla =)

  VastaaPoista
 107. tyylikkäitä,kuitenkin lapsenomaisia vaatteita. monesti lastenvaatteet ovat kopioita aikuisten tai teinien vaatteista. Toivoisin myös, että olisi enemmän juurikin ns logottomia eli suuri brändi ei loistaisi naapuriin asti.

  VastaaPoista
 108. Teini-ikäinen tyttäreni muutti takaisin luokseni viime keväänä ja nyt koulun alettua tänään tyttäreni siivosi vaatevaraston ja heitti kolme kassillista vaatteita pois, koska hän on kasvanut ja laihtunut. MInua kauhistuttaa, miten minä työttömänä pystyn ostamaan hänelle lisää vaatteita lyhyessä ajassa. Hän käy yleensä Cubuksessa ja Gina Tricotissa ja ostelee edullisia ja kestäviä vaatteita.
  Olisi hienoa yllättää hänet antamalla 100 euron lahjakortin tämän kuun lopulla, kun hän täyttää 16 vuotta ja hän voi tilata uusia vaatteita Ellokselta. Hän suosii värikkäitä vaatteita tummien vaatteiden kanssa.

  VastaaPoista
 109. Mie toivoisin myös niitä logottomia perusvaatteita, ja kirkkaita värejä :)

  VastaaPoista
 110. Toivoisin värikkäitä, edullisia perusvaatteita päiväkotiin ja hyvän valikoiman laadukkaita kenkiä ja ulkovaatteita muita edukkaampaan hintaan! :-D

  VastaaPoista
 111. Mä haluaisin löytää pienille kaksostytöille jotain hauskaa ja värikästä vermettä, joissa ei olis rusetteja, rimpsuja ja väri olisi joku muu kuin pinkki. Ainakin poikien puolelta löytyy kaikkea kivaa! :)

  VastaaPoista
 112. Itse tykkään käyttää tytöillä paljon suht "modernia" musta/valko/harmaata lisättynä pastellisävyillä ja raitaa. Mutta myös esim. KappAhl newbie ja pdl on suosikkeja. Eli nämä tyylit kelpaisivat

  VastaaPoista
 113. Toivoisin värikkäitä perusvaatteita ilman printtejä tai turhaa teinimäisyyttä myös isoille lapsille :)

  VastaaPoista
 114. Kohta uusi kierros8. elokuuta 2014 klo 17.46

  Meidän kaappeihin mahtuisi värikkäitä perus unisex vaatteita, varsinkin kun lapset on niin saman kokoisia että voisivat oikeasti kulkea samoissa kuteissa . Ei siis pelkkää traktoria pojalle ja prinsessaa tytölle, vaan jotain siltä väliltä! Vaikka sitten niitä prinsessatraktoreita!

  VastaaPoista
 115. Rohkeampia värejä! Tykkään nyt jo monista kuoseista, mutta värit jää usein omien mieltymysten ulkopuolelle :)

  VastaaPoista
 116. Elloksen lastenvaatteet eivät ole kamalan tuttuja, joten en varsinaisesti tiedä, mitä kaikkea sieltä löytyisikään. Toiveena olisi kuitenkin iloiset ja reippaat perusvaatteet, mahdollisesti höystettynä jollain pienellä jujalla. Helposti yhdisteltävät!

  VastaaPoista
 117. Mukaan arvontaan. Perusvaatteita ja värikkäitä sellaisia :)

  VastaaPoista
 118. Toivoisin iloisia, värikkäitä ja lapsekkaita vaatteita eettisesti tuotettuna! Mukaan arvontaan!

  VastaaPoista
 119. Iloisia pirteitä graafisia leggareita, huppareita ja paitoja eettisemmin tuotettuja.ehkä luomu puuvillaa
  Kiitos

  VastaaPoista
 120. Minä toivoisin värikkäitä ja pitkäikäisiä vaatteita. Mukana ollaan!

  VastaaPoista
 121. Toivoisin, että osa taapero-/vauvamallistoista tulisi myös isommissa kooissa, jopa 116 cm saakka. Toivoisin tätä sekä värien + kuvioiden että (monesti PALJON rennompien) mallien puolesta. Oma poikani on aina ollut tosi pitkä ja roteva ja jouduin siirtymään isompien poikien mallistoihin hänen kanssaan varsin aikaisin. Ne vaatteet ovat mielestäni usein aika tylsän värisiä (sininen-vihreä-tummanharmaa). Lisäksi toivoisin erityisesti rennomman mallisia farkkuja - isoille pojille tuntuu ensisijaisesti olevan tarjolla pillifarkkuja (tai vastaavia puuvillahousuja), joista oma lapseni ei tykkää yhtään. Lisäksi ne eivät oikein toimi, jos lapsi on vielä niin pieni, että mieluusti konttaa ja mönkii kävelemisen ja juoksemisen ohella. Eivät toimi MEILLÄ siis ainakaan... :J

  VastaaPoista
 122. Värikkäitä paitoja 2v pojalle, ei mitään cars/lentsikat ym kuviota. Tunikoita eskariin menevälle tytölle ja niissäkin saa olla värejä ja tyttöä lainaten kimallusta. :D

  VastaaPoista
 123. Kaipaisin Ellokselle (niinkuin moneen muuhunkin) kohtuuhintaisia mutta ennen kaikkea iloisen värikkäitä vaatteita pojille koossa 110/116/122 -》samoin tytöille tyttömäisiä vaatteita isommissa koossa. En halua pukea 6v ja 134cm kokoa käyttävää tyttöä kuin teiniä :( ja poikien vaatteet ovat pääsääntöisesti aina mustia, sinisiä, harmaita, hyvin harvoin edes vihreitä.

  VastaaPoista
 124. Värikkäitä, laadukkaita ja pitkäikäisiä vaatteita!

  VastaaPoista
 125. Saan nyt lokakuussa ensimmäisen lapseni. Olen melko tietämätön siitä mitä tarvitsen ja mikä tulee toimimaan meille. En siis suoranaisesti osaa edes sanoa mitä Elloksen valikoimaan kaipaisin :D. Sen tiedän että satasen lahjakortilla voisin saada yhtä sun toista mukavaa tulokkaan päälle. Suurimman osan vaatteista olen ostanut kirppiksiltä, tykkään perusvaatteista, raidallista, pilkullisista ja yksivärisistä.

  VastaaPoista
 126. Itselläni ei lasta toistaiseksi ole, mutta keväällä syntyneelle kummitytölle olisi ihana löytää mitä tahansa vaatteita ihanissa murretuissa sävyissä ja ekologisista materiaaleista valmistettuna.

  VastaaPoista
 127. Juurikin ihan simppeleitä perusvaatteita laadukkaasta puuvillasta, mieluusti useissa eri väreissä, näitä kaipaan. Ilman tekstejä, räikeitä kuvioita ja paljetteja, myös teini-ikää lähestyville lapsille.

  VastaaPoista
 128. Yksinkertaisia ja tyylikkäitä vaatteita joita on helppo yhdistellä keskenään, myös hauskat printtipaidat yksinkertaisella kuvituksella tai tekstillä ovat mieluisia. Sitten sekaan jotain päihteitä bikertakkeja ja bootseja niin jee! :D

  VastaaPoista
 129. Kivoja printtejä (pientenkin) poikienkin vaatteisiin, ei aina jotain hurjia dinosauruksia tai kummallisia tekstejä.

  VastaaPoista
 130. Kirkkaan värisiä vaatteita, hienoilla ja selkeillä kuoseilla! Uusretro vaatteita! :)

  VastaaPoista
 131. Masussa kasvavalle haluaisin sekä ihan perusvaatetta, yksiväristä joka olisi helppo yhdistää erikoisempiin vaatteisiin, jota saisi löytyä niin Ellokselta kun vaikka kirppariltakin. :)

  VastaaPoista
 132. Yksinkertaisia perusvaatteita, joita on helppo yhdistellä keskenään ja lisäksi joukkoon joitakin vähän "erikoisempia" juttuja, joilla saa kokonaisuuteen jotain ekstraa. Pienen pojan äitinä toivon myös erityisesti, että kuoseissa ja printeissä pojille löytyy muita kun aina niitä perinteisiä autoja ja dinosauruksia.

  VastaaPoista
 133. Itse tykkään sellaisista "pikkuaikuisen" vaatteista, joissa ei ole kirkuvia logoja tai printtejä, eikä neonvärejä. Joku "juju" tietysti pitää olla, ja mallin sellainen, että sopivat myös todella hoikalle lapselle. Tällaista tilaisin siis Ellokselta. :)

  VastaaPoista
 134. Samoilla linjoilla aiempien kirjoittajien kanssa. Ei logoja tai muoviprinttejä. Iloisia värejä ka kuoseja, unisex vaatteita. Vintage/50-70-luvun henkisiä malleja ja kuoseja myös.

  VastaaPoista
 135. Mukana arvonnassa! Itse toivoisin perusvaatteiden ja niiden vähän lapsekkaidenkin kuosien jatkuvan suurempiin kokoihin asti. Kohta 5-vuotta täyttävän seuraava vaatekoko on 134, ja en ihan vielä haluaisi pukea häntä vain teiniosastolta löytyviin vaatteisiin, jolloin vaihtoehdot ovat aika rajalliset.

  VastaaPoista
 136. Tykkasin Briteissa asuessani ostaa tytolle Vertbaudetin vaatteita ja nyt Suomeen muutettuamme yllatyin iloisesti huomatessani, etta Ellos myy tata merkkia Suomessa! Yllatys oli positiivinen siksikin, etta Vertbaudetin vaatteet olen yhdistanyt suht hyvaan laatuun, mutta Ellos edustaa muistissani paikkaa josta 90-luvun alun teinina tilasin vaatteita, mutta jotka eivat kuitenkaan mieleeni ole jaaneet laatuvaatteina. Eipa siis ole tullut edes mieleeni tilata Ellokselta mitaan ennen kuin kuulin, etta firma myy Vertbaudetia. Pitaa siis muuttaa vanhoja ajatusmalleja ja tsekata Elloksen tarjonta kunnolla lapi. Vertbaudetin tyyppisia vaatteita siis loytaisin lisaakin heidan tarjonnastaan ja yleensakin sellaisia vaatteita, jotka olisivat erilaisia kun muissa perusvaatteita myyvissa kaupoissa Suomessa. Arvonnassa siis mukana :)

  VastaaPoista
 137. Laadukkaita (ja mielellään edullisia) perusvaatteita, koska niille on eniten käyttöä.

  VastaaPoista
 138. Elloksen kurahaalari on ollut jo vuosia aina syksyn MUST-hankinta. Toivoisinkin vaihtelua niiden värimaailmaan. Musta, sininen ja pinkki on jo niiiiin nähty! Kuinka olisi vaikka oranssi, vihreä ja violetti tai räikyvän kirkkaan punainen? Graafiset kuviot ja musta-valkoiset ja harmaat vaatteet miellyttävät myös!

  VastaaPoista
 139. Mukana arvonnassa!
  Toivoisin enemmän unisex vaatteita! Tällähetkellä tuntuu että ne kivoimmat kuviot ovat koristamassa vain tyttöjen vaatteita. :( Raitoja, palloja, tähtiä ym. Kiitos! :)

  VastaaPoista
 140. Ananias Koikkalainen11. elokuuta 2014 klo 1.19

  Ehdottomasti iloisia ja mukavia vaatteita! Meillä käyttäjiä löytyy kaksivuotiaasta kymmenvuotiaaseen eli kaiken ikäisille toivon laajaa valikoimaa. Merkittömiä je merkillisiä. ;)

  VastaaPoista
 141. Toivoisin löytäväni laadukkaita ulkovaatteita sekä merkittömiä perusvaatteita, kuten leggareita ja paitoja. Ilman mitään hahmoja tai örkkejä.

  VastaaPoista
 142. Samaa mieltä monien muiden kanssa, eli laadukkaita, helposti yhdisteltäviä perusvaatteita toivoisin minäkin. Mieluiten laajassa ja iloisessa väriskaalassa. Ei mitenkään "tytöille pinkkiä & lilaa ja pojille sinistä & mustaa" erottelulla. Ja toivotaanpa samalla myös asiallisia työoloja vaatteiden valmistajille!

  VastaaPoista
 143. Värikkäitä unisex-vaatteita! Yksinkertaisia, puhtaita värejä (punainen, keltainen, sininen, vihreä) miksattuna selkeisiin, graafisiin kuvioihin. Palloja, ruutuja, raitoja - jokaiselle jotakin hauskaa!

  VastaaPoista
 144. Laatua ja värejä :)

  VastaaPoista
 145. Kestäviä. Ei heti nukkaantuvaa tai lörpähtävää rättimateriaalia.
  Vyötärösäätö isompienkin lasten housuihin. Ei vain alle 130-senttisiin.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images