KUIN KAKSI MARJAA

Alkoipa huvittamaan kun törmäsin Mini Rodinin uusiin printteihin. Mun kangasmaaleilla piirtämä vauvanbody jostain 2011 vuoden alusta ja Mini...

minirodini voimamies

Alkoipa huvittamaan kun törmäsin Mini Rodinin uusiin printteihin. Mun kangasmaaleilla piirtämä vauvanbody jostain 2011 vuoden alusta ja Mini Rodinin syksy-talvi 2014-2015 ovat kyllä aika samanhenkisiä, mitä voimamieheen tulee! Eikä sillä, että nyt olisi meikäläistä plagioitu 10-0, vaan tältähän ne voimamiehet näyttävät, aina, kaikki. Vaan onko voimamiehen pakko näyttää juuri tältä? Uniikit ideat, ohoi!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

7 kommenttia

 1. Miks Mini Rodini tuntuu jotenkin aina olevan sulle ongelma? Eihän siitä tarvitse kirjoittaa,jos ärsyttää. Picotakin vertaaminen oman pojan keltaiseen sadetakkiin ym. (Näissä ei ois vikaa,jos sieltä ei paistais aina se naseva fiilis,että minä olen oikeassa...)

  Enkä nyt tahdo olla ikävä,jotenkin vaan ihmetyttää.

  VastaaPoista
 2. Hmm.. Eikai mr ole mikään ongelma tässä? Huvittunut yhteensattuma vain? Ja eiköhän jokainen saa olla mitä mieltä tahansa ihan mistä huvittaa, makuasioista ei voi kiistellä ja oman mielipiteensä saa jokainen blogissaan kertoa :)

  VastaaPoista
 3. Moi! Juu, on ne ideat jotenkin vähissä, tuntuu. Välillä pohdin, et noilla design-tiimeillä on joku bullshit bingo -tyyppinen noppa, jolla ne arpoo noita kuvia lastenvaatteisiin. Mieti mikä brainstorm: -Mikä kuva tähän paitaan? -Mä keksin! Joku eläin! -Hyvää matskuu, anna tulla vaan! - Öö, joku lintu! Pöllö! Tukaani! Lunni! -Siis miäletöntä, miten sä keksit näitä! -Ja sit siihen viel, oisko aurinkolasit? Eiku mä tiedän, se ajaa polkupyörällä!!! -Ei vitsi, tällä mennään!

  VastaaPoista
 4. Heh, enkö mä aika oikeassa tässä ole? Aika hassua, että muistat jonkun yli 1.5v sitten kirjoitetun postauksen keltaisen pikon ja sadetakin täysin samasta designista ja mielestäsi kirjoitan näitä juttuja "aina". Välissä on vähintään 1000 postausta, missä osassa näkyy Mini Rodinin vaatteita meilläkin :)

  Kyse ei siis ole sodasta Mini Rodinia vastaan, vaan toiveesta saada miltä tahansa lastenvaatemerkiltä vähemmän kliseisiä printtejä. Tää on vaan mielestäni aika hyvä esimerkki "design" lastenvaatteesta, missä sitä suunnittelijaa ei pahemmin ole kiinnostanut luoda uutta.

  VastaaPoista
 5. Sonja, niinhän sitä luulisi ;) Huvitti tosiaankin yhteensattuma, sillä olen tehnyt elämässäni 4 t-paitaa lapselle, joista kaksi ennen kun tiesin koko merkistä mitään. Tein pandan ja tuon voimamiehen raskausaikana :D

  VastaaPoista
 6. En malta olla tähän sanomatta, että Tigerillahan oli vuosi takaperin "sirkusmallisto", missä oli esimerkiksi voimamies vaatekoukkuja, henkareita, pahvilaukkuja yms. Tai tukaanibody, jollainen oli Dunsilla vain pari vuotta ennen Rodinia.

  Jokaisessa ajassa on ne omat trendijutut, eikä siinä mitään. Onhan tässä nähty monessa paikassa pisaroita, sateenvarjoja, muffinsseja ja paljon paljon muutakin samaa. Ois vaan ihan kiva, että kun trendibingosta poimitaan ne uudet lastenvaateprinttiaiheet, mietittäisiin myös olisiko suunnittelijalla laittaa jotain omaa siihen aiheeseen. Vaikka voimamiehelle raidan sijaan polkadotia? Mä ymmärrän ettei tällainen harrastelijapiirtäjä ekaa bodya maalatessaan tee mitään designin riemuvoittoa, mutta lastenvaatemerkeille suosittelisin edes vähän oivallusta peliin.

  VastaaPoista
 7. Mun silmään toi sun design on ainakin sata kertaa paremman näköinen kuin MR:n. :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images