IHAN VAAN KUULUMISIA

Vaikka todistetusti perjantaisin yhdeksän jälkeen Turusta ei pääse Helsinkiin junalla angiinassakaan, toimii raide kuitenkin hyvin toiseen s...

instakol2


Vaikka todistetusti perjantaisin yhdeksän jälkeen Turusta ei pääse Helsinkiin junalla angiinassakaan, toimii raide kuitenkin hyvin toiseen suuntaan torstaiaamuisin. Terveisiä siis taas reissun päältä! Viime ajat ovat olleet melkoista hässäkkää ja pakko myöntää perhe-elämän olleen hieman retuperällä. Onneksi arki alkaa taas tasoittumaan ensi viikosta kun lähipäiväkoti aukeaa ja matkustuskin vähenee hiukan. Tälle kuukaudelle ei oikeastaan ole kuin kaksi (työ)reissua, toinen nyt siis Naantaliin Media&Message tapahtumaan ja parin viikon päästä työporukan ideointitrippi Tallinnaan.


instakol3


Mietin tänään kolmea erilaista laukkua kantaessani, että olisikohan se aika hankkia oikea matkalaukku. Mulla on vaan selkeästi ihan liian kovat odotukset matkalaukulta, kun haluaisin sen olla pieni, mutta tarvitaessa kuitenkin vetävän kahden hengen viikon lomatavarat ja koska rattaat on aika must vielä hetken pitemmillä reissuilla, pitäisi matkalaukku saada tarvittaessa selkään :D Että jos näillä tuntomerkeillä keksitte mulle laukun niin sanokaa...en usko että tällaisia on edes olemassa.


instakol1


Palasin tosiaan töihin kesälomalta vasta tiistaina ja nyt on jo täysi tohina päällä. Kuten tiedätte, en ole tyylillisesti mikään kovin biznes, on tämä kesälomalta palaaminen tuonut omat haasteensa pukeutumiseen. Hervoton kuumuus vaatii kesävaatteita ja eilen illalla lapsen mentyä nukkumaan tajusin karun faktan: mulla ei ole siistejä, edustuskelpoisia kesävaatteita joita voi käyttää asiallisempaa pukeutumista vaativissa työtilaisuuksissa. Lähdin siis Naantaliinkin printtilegginsseissä ja farkkuliivissä ja toivon, että televisioalan ihmisten seassa vallitsee sellainen boheemimpi vire, enkä ihan erottuisi (taas) joukosta. Illaksi pakkasin paniikissa mukaani Junarosen jumpsuitin ja Poola Katarynan meshhihaisen mekon ja puukkarit sekä jotain koruja, Naantalin kylpylää varten taas uimapuvun. Ehkä tästä selvitään!


Väsyttää ihan hulluna ja ajattelin nyt meikkailla päivää varten ja käydä ravintolavaunussa juomassa kupin kahvia. Että sellaisia kuulumisia tänne, mitäs sinne kuuluu?


Kuvituksena on, kuten arvaattekin, poimintoja viime viikon Instagram-otoksistani tililtäni @oimutsimutsi.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

5 kommenttia

 1. Salamatkustajalla oli testissä tuollainen rinkkalaukku... http://www.salamatkustaja.com/2014/05/matkalaukkutestissa-deuter-helion.html

  VastaaPoista
 2. Täällä on Riku Rantala joten mä toivon et tää ois ollut media & massage...

  VastaaPoista
 3. Samsonitella on ainakin ollut sellainen vähän isompi putkikassi/merimiessäkkityyppinen laukku, jossa on pyörät kuten trolleyssa ja sen sai selälle. Mulla on Benettonin semipieni trolley, joka menee käsimatkatavarana, mutta vetää paljon tavaraa. Sitä ei tosin tietenkään saa selkään, mutta tilava se on! :) Joillain urheilumerkeillä on myös noita kassimallisempia selkään meneviä, en valitettavasti muista merkkejä (ehkä Helly Hansen oli yksi..).

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa siltä, että rinkka voisi olla toimiva valinta :-) t. entinen partiolainen

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images