TYÖVIDEO

Aina kesälomien päättymisen yhteydessä somessa alkaa näkymään ihmisten valitusta ettei töihin huvita mennä. Kuitenkin töissä on usein hauska...

Aina kesälomien päättymisen yhteydessä somessa alkaa näkymään ihmisten valitusta ettei töihin huvita mennä. Kuitenkin töissä on usein hauskaa, ainakin meidän toimistolla. Käytävä raikaa milloin ärräpäitä (tiputin Lifefactoryn pullon torstaina lattialle ja se hajosi) ja milloin naurun remakkaa, kun kahvitunnilla harjoitellaan siltaa ja kuperkeikkaa. Suosittelen muuten kaikille toimistoon sänkyä, mikä on pelastanut aika monta ideointipalaveria.


Näin ensimmäisen työviikon lopun kunniaksi terkkuja Bella-blogien toimistolta videon muodossa! Toivottavasti teilläkin on lähtenyt duuni taas hyvin käyntiin!
https://www.youtube.com/watch?v=XeUmD_ECtSc

Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Työt kunniaan! Jo siksikin että nykyään ei ole mikään itsestäänselvyys, että on töitä, porukkaa kun potkitaan koko ajan ulos. Ja todellisuudessa töissä on sikakivaa, jos siihen asennoituu oikein :).

    VastaaPoista
  2. KYLLÄ! juuri samaa sanoinkin, ettei ole itsestäänselvyys edes olla töissä. Saati paikassa missä kuperkeikka silloin tällöin on vaan positiivinen juttu ;)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images