LEMPIKORUT NYT!

Vaikka olen käyttänyt puukoruja lukiosta saakka, nyt niiden suosio on yleisestikin niin suurta, että uusia puukoruja on helppo löytää. Ihan ...

Vaikka olen käyttänyt puukoruja lukiosta saakka, nyt niiden suosio on yleisestikin niin suurta, että uusia puukoruja on helppo löytää. Ihan mahtavaa! Puukorut ovat materiaalista johtuen tarpeeksi arkisia makuuni ja ne yleensä pysyvät ehjinä eikä pinta lähde kulumaan helposti. Osa on välillä telakalla, mutta yleensä käytän päivittäin vähintään yhtä korua, usein puista.


oi mutsi mutsi puukorut uhana moimoiuhana korvikset oi mutsi mutsi kolmio valuuaarikka puupallokoru oi mutsi mutsi valkoinen


Valkoinen Aarikan pallopuukoru on käytössä monesti avarampien kaula-aukkojen kanssa ja tarvitsee aika yksinkertaisen vaateseuralaisen, ettei muutu mummomaiseksi. Tämä koru oli muuten Kaamoksen suosikki vauva-aikana, sitä oli hauska hipelöidä sylissä ollessa (ja tästäjohtuen siinä on jotain pinttynyttä likaa, luultavasti puuhun imeytynyttä porkkanasosetta)


Luolamaalaushenkistä kuviointia löytyy YoZenelta saaduista korva- ja kaulakoruista. Korvakorut valitettavasti tippuvat helposti korvista ja seuraavaksi pitäisi hankkia taustalle stoppari. Nämä on sellaisia enemmän spesiaalitilanteissa tähän mennessä käytettyjä koruja, mutta luulen näiden nousevan arkikoruiksi syksyn aikana.


Peace-korvikset on hankittu vuosi-pari takaperin Glitteristä ja ovat olleet käytössä paljon näin kesällä. Nämä ihme kyllä taas pysyvät ilman stoppareita korvissa hyvin. Peace merkki on ihanan nostalginen, kuuluu samaan sarjaan tuttien, papukaijojen ja nimikorujen kanssa.


Turkoosia ja tummaa puuta löytyy MoiMoin kaulakorusta, minkä sain Busstop clothingista Raumalta keväällä. Kesän käytetyin koru, missä on hassu efekti : valokuvissa koru luo illuusion että yläosan vaatetuksessa olisi jäänyt nappeja auki ja turkoosi paistaisi alusvaatteista :D Livenä kukaan ei kuitenkaan ole ihmetellyt "auki jäänyttä paitaa" vaan koru saa yksinkertaisuudestaan huolimatta paljon spontaaneja kehuja.


Uhana Designin timantti. Blogikorujen blogikoru, jonka vain Uhanan pisarat voittaa yleisyydessään. Sopii puunvärisenä useimpiin asuihini, on erottuva ja kuitenkin aika maanläheinen. Taistelee parhaan arkikorun asemasta MoiMoin timantin kanssa.


Valuvat kolmiot ovat toiset käytössä olevista nappikorviksistani ja nämä on lasenreikattua puuta. Isojen korviksien ystävänä napit ovat mulle usein liian vaatimattomia, mutta näissä Uhanan napeissa on tarpeeksi kokoa ja ne erottuvat vaalean polkkatukan alta helposti.


Puukoruja löytyy multa myös kaksi muuta mainittavaa, mutta en nyt paikantanut niiden sijaintia. Meillä kun korut eivät ole mitään arvoesineitä, niitä voi löytyä välillä myös leikkikalukorista, sillä Kaamos tykkää kuljetella tavaroitamme sinne sun tänne. Yleinen ongelma on, että olohuoneesta löytyy palapelinpalasia ja mun korut ja muut aikuisten jutut sijaitsevat turhan usein esimerkiksi nukkekodissa. Mutta jos meillä olisi, kuten sisustusblogeissa, löytyisi kuvasta myös ikivanha Ivana Helsingin Aarikalle suunnittelema musta puukäsikoru sekä Sininkan riipus. Nyt voitte käyttää mielikuvitusta ja lisätä ne mielessänne yläkuvaan ;)


Löytyykö teidän suosikkikoruista puuta?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

9 kommenttia

 1. Ihana kokoelma! Olen hamstrannut Aarikan puuhelmia jo vuosia kirppareilta, ja niitä onkin sitten kertynyt.. Mutta myönnettävä on, että lempihelmeni olen ostanut etelän reissulla joltain torimummolta. :D (ja nuo valkoiset pääsivät viralliselle kyttäyslistalle, kyllä ne vielä vastaan tulee..)

  VastaaPoista
 2. Kuules, mulla on tuo koru ollut niin vähällä käytöllä nyt viime aikoina, että voisin antaa sen sulle? Avarampiin kaula-aukkoihin sopii myös tuo YoZenen koru, joten jos sulla olisi tuolle korulle parempi koti, saat kyllä sen :)

  VastaaPoista
 3. Uskoisin, että se pieni porkkananväri jossain helmessä ei pahasti häiritsisi.

  VastaaPoista
 4. Ihan pakko nyt kommentoida vähän "asiasta kukkaruukkuun". Kiitos, kiitos, kiitos niistä Tallinna vinkeistä! Oltiin eilen kaverin kanssa (ilman lapsia) Tallinnassa. Käveltiin Kalamajassa taloja ihastellen. Ihmeteltiin toria ja desing "ostaria", ja lahjaksi mummille ja äidille lähti mummomekot :) Käytiin F-hoonessa syömässä. Ihana paikka ja aivan über ystävällinen henkilökunta. Matka jatkui sit perus vanhakaupunki & Virukeskus kierroksella.
  Mietittiin et ens kerralla sit lasten ja miesten kanssa Miia-Milla-Mandaan ja Kadriorgin puistoon :)

  terv,
  Se tyttö joka haki Ciraf vaate/lakana/pyyhepaketin työhuoneeltasi kesäkuussa.
  p.s. ne 68 vaatteet mahtui mun kohta 2v minitytölle :) Kiitos niistäkin!

  VastaaPoista
 5. Nuo valuvat kolmiot on ihanat! Yritin googlailla, mutta en harmikseni löytänyt mistään samanlaisia.

  VastaaPoista
 6. Voi ihana, mutta ei mulla kyllä välttämättä ole sulle pätevää vaihtaria antaa?

  VastaaPoista
 7. EN tarvi, meillä on jo ihanin krokotiilihuivi <3

  VastaaPoista
 8. Valtavan kauniita koruja. Puisissa on mukavan pehmeä fiilis. Mun korulaatikosta ei puisia juuri löydy, mutta aarikan isosta keltaisesta pallokorusta olen haaveillut jo pitkään.

  VastaaPoista
 9. Puissa tosiaankin on hyvä pehmeä fiilis! Nyt Ansku vaan weecosiin tms etsimään omia puukoruja, muitakin kuin Aarikkaa!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images