PIKKULAUKKUUN MAHTUU

Tapanani on ollut käyttää kangaskassia tilanteessa missä tahansa. Olen kuitenkin vuosien myötä huomannut, että perus bändikassi ei ole paras...

Tapanani on ollut käyttää kangaskassia tilanteessa missä tahansa. Olen kuitenkin vuosien myötä huomannut, että perus bändikassi ei ole paras pienen sälän kuljetukseen, koska tosi paikan tullessa ei sieltä pohjalta pysty kaivamaan mitään pois ilman että kaataa koko kassin sisällön ulos. Ja vaikka konsepti nimeltä pikkulaukku ei liene ihan uusinta uutta, olen opetellut vasta viime aikoina survomaan ne pienimmät tarpeellisuudet pienempään veskaan ja pyhittämään kangaskassini isommille yksilöille. Onpa kuulkaa ollut helpottava muutos entiseen :D


pikkulaukku moi moi oi mutsi mutsi elsa

Tällä hetkellä käytössäni on MoiMoi Accessoriesin farkkulaukku, joka vetää kiitettävän määrän tavaraa sisään. Yleensä sieltä löytyy ainakin:

 • Minna Parikan lompakko

 • passi (postia, ei spontaaneja ulkomaan matkoja varten, ajokortiton kuittaa)

 • käyntsärit

 • parit huulikiillot ( Glo Minerals ja Lumene, kumpikin saatu blogiriennoista)

 • Moschino Cheap and Chic Light Clouds tuoksu

 • Iphone 4

 • laturi

 • Bruntonin vara-akku hätätilanteisiin (saatu blogin kautta ja todellakin tullut tarpeeseen)

 • Youngbloodin meikkipuuteri


youngblood meikkivoide puuteri elsabrunton laturi pikkukassissa

Oikeastaan tuota Bruntonin vara-akkua haluaisin kehua ihan pikkuisen vielä lisää. Tässä on nimittäin kapistus, joka tuli mulle "vahingossa" erään pr-päivän kassissa ja jäi pyörimään pöydälle aika pitkäksi aikaa. Sitten ymmärsin ladata laitteen ja siitä lähtien olen yrittänyt muistaa kantaa sitä kassinpohjalla aina. Liian monesti älypuhelinaikana akku loppuu kesken päivää vaikkapa julkisissa ja vara-akku laukunpohjalla on pelastanut parikin tärkeää työpuhelua. Näppärä vekotin!


Muita pikkulaukusta useimmiten löytyviä juttuja on myös minikokoinen käsirasva, särkylääkkeet ja pieneen tilaan taittuva kestokassi kauppareissuille. Muuta ei hyvällä tahdollakaan saa mahtumaan. Mutta jokainen paljon tavaraa päivittäin rehaava tietää kyllä, mikä vapauden tunne on poistua pikkulaukku olalla vaikka vain ruokatunnille, melkein tekisi mieli hyppiä kun ei kamerat, vesipullot ja muu tuhat kiloa painava haittaa menoa ollenkaan!


Ja jos kassi on näin nätti, mitä tämä pyöreä pikkuveskani, se lisää onnea entisestään :)


 

Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

 1. Neljävuotias poikani bongasi tuon sinun veskasi kuvan kerran kun se kuikuili Instagramin puolella kuvia ja siitä asti se on muistellut sitä tosi hienoa pyöreää laukkua. Tosin kyllä tuo hieno onkin :)

  Minulla jäi pikkulaukkujen käyttö vauvavuodesta päälle. Hoitolaukussa vaunujen kyydissä kulki kaikki painava ja olalla killui pienessä veskassa vain rahat, puhelin, avaimet ja muut välttämättömät.

  VastaaPoista
 2. Tuntuu ihan uskomattomalta, että tuo kaikki kamamäärä menee noin pieneen laukkuun! Mä jo mielessäni sovittelin, että jos lompakko on tuossa tuon ja tuon kanssa, ehkä hajuvesi sittenkin mahtuu tuonne toiseen reunaan ja.. :D Nyt kysymys kuuluukin, että miksei sulla hyvä nainen ole Travaloa? Turha rehata koko hajuvesipulloa mukana kun sen saa tiivistettyä sormenkokoiseen matkapulloon. :) (Eikä muuten mene rikki, vaikka kolahtaa!)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images