LATVIALAISTA DESIGNIA LAPSELLE

Mitenköhän tämän asian muotoilisi... olen rakastunut. Latvialaisen Paade Moden uusi talvimallisto on tällaiselle villavaateloverille melkein...

Mitenköhän tämän asian muotoilisi... olen rakastunut. Latvialaisen Paade Moden uusi talvimallisto on tällaiselle villavaateloverille melkein sietämätöntä katseltavaa, niin ihana se taas on. Suloiset neuleet ja villalegginssit ovat mun herkkä paikkani lastenvaatepuolella ja Paade Modesta on tullut ihan lempparimerkki. Meillä on vasta yhdet legginssit ja yksi liian suuri villatakki (jos haluat ostaa sen, tsekkaa instagramini!), mutta luultavasti seuraavinakin vuosina hankitaan Paadelta jotain. Vaatteet ovat luomumerinoa, Alpakkaa ja muita luonnonmateriaaleja. Uh!


thumb_show (4) thumb_show (5) thumb_show (6) thumb_show (7) thumb_show (8) thumb_show (9) thumb_show (10) thumb_show (11) thumb_show (12)thumb_show (2)


Talvimallistossa on mukana myös latvialaisen Inga Gailiten suunnittelemia asusteita mistä etenkin nuo tyttöjen jutut on tosi hienoja. Laukutkin on makeita, mutta en oikein näe lastani nahkalaukku olalla taapertamassa päiväkotiin. Koristeeksikaan ei viitsi hankkia, mutta onneksi aina voi kaukaa etäisesti ihailla. Voi kauneuden määrää!


accessories 8


Mulla on nyt sellainen olo, että huomenna kun piipahdamme nopeasti Virossa, mun on pistäydyttävä johonkin käsityöpuotiin ja hankkia pari kerää alpakkalankaa ja oikeasti päästä neulomaan joku vastaava kaulahuivi Kaamokselle. Koska kaulahuivin tarve on lähinnä oman pääni sisäinen, voinen perustella hankintaani käsityöharrastuksen elvyttämisenä.


Pelkästään jo näistä kuvista tulee niin hyvä mieli! Kiitos Paade Mode siis näistä!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

10 kommenttia

 1. No on kyllä taas niin fantastisen upeita ja ihania villavaatteita <3 <3 aaah

  VastaaPoista
 2. Mä en kestä miten ihania!! Oi, ihana inspiraatio!

  VastaaPoista
 3. Niin käsittämättömän kauniita!! Oli ehkä virhe kurkistaa tähän postaukseen, kun synty ihan vietävän suuri himo!! :D Kääääk.

  VastaaPoista
 4. Nättejähän nuo, mutta omaan silmään jotenkin turhan aikuismaisia - ainakin noin stailattuina. Tietty jos vaikka harmaan neuletakin yhdistäisi johonkin värikkääseen, niin saattaisi helpottaa.
  T. Ilmeisesti kukkahattutäti, mitä lasten pukeutumiseen tulee. :D

  VastaaPoista
 5. Niin on! Ja sori en oo ehtinyt soittaa sulle....

  VastaaPoista
 6. On! Ja sellaisella pienellä kokemuksella sanoisin laadukkaiksikin!

  VastaaPoista
 7. Noi on niin inspiroivia, että minäkin hain jo tosiaan neulepuikot ja lankaa Virosta kaulahuiviin <3

  VastaaPoista
 8. No onneksi näitä on lupa myös ihailla näin ruudun kautta :)

  VastaaPoista
 9. No mutta makuasioita. Ja mustakin toi stailaus on vähän pikkuvanha, eihän se nyt tuolta näyttäisi meilläkään. Mutta toisaalta tikkusuorana ja vakavana seistessä tulee ainakin vaate hyvin esiin :)

  T: toinen kukkahattutäti

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images