TERE HOMMIKUST

Kuten taisin mainita, tälle viikolle osui tämän kuun viimeinen työmatka ja postaus tulee siis Tallinnasta. Oikeastaan olemme pienellä ideoim...tallinna kaubamaj abussimokkasiini elsa oi mutsi mutsi tallinnaf-hoone lissu ruokaelsa makaa kaksoileukatietokone paiva tallinnassamimmi kuvaa tallinnassatallinna f hoone bella blogitoi mutsi mutsi tallinna hame t-paita plus sizecool on internet bellablogit oi mutsi mutsi

Kuten taisin mainita, tälle viikolle osui tämän kuun viimeinen työmatka ja postaus tulee siis Tallinnasta. Oikeastaan olemme pienellä ideoimisreissulla, kun välillä tuntuu että Tampereella ja Helsingissä vaikuttava työporukkamme pitää saada yhteen. On mukava varata kolmelle naiselle yhteinen hotellihuone, pistää mäkit laulamaan ja käydä välillä syömässä ja huilimassa välillä ja jatkaa sitten töitä. Nyt Mimmi ja minä postailemme toimarin vetäessä sipsiä napaan nojatuolissa.


Tänään Virossa vietetään Viron uudelleen itsenäistymisen päivää ja aika moni paikka on ollut kiinni. Ei haittaa ollenkaan, sillä pääsimme kuitenkin lempparirafloihini ja ollaan päivän aikana ehditty käymään sekä Sushihousessa että F-hoonessa. Jos etsitte Tallinnassa sushia, suosittelen lämpimästi Sushihousea jossa on myös tempurasusheja. Ou mai gaad ne on hyviä!


Nyt on pakko palata takaisin duunihommiin, vaikka meininki on jo melko hervotonta. Hotelli Palace kuittaa!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Mistä on tuo "cool on internet"-paita? I want!

    VastaaPoista
  2. Se oli Pull&Bearista Tallinnasta :) Oli pakko hankkia kun oli niin korni :D

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images