HIETALAHDESSA HILLASSA

Yhteistyössä EkoPharma ja Kauneushoitola Hilla Eka kuukausi 6 kuukauden EkoPharma- testijaksostani on takana! Niille, joilta jäi ensimmäinen...

Yhteistyössä EkoPharma ja Kauneushoitola Hilla


Eka kuukausi 6 kuukauden EkoPharma-testijaksostani on takana! Niille, joilta jäi ensimmäinen osa tästä suomalaisen luonnonkosmetiikkasarjaan tutustumisesta väliin, voivat klikata itsensä ensin osaan yksi, ja jatkaa vasta sitten tästä postauksesta. Pähkinänkuoressa homma menee kuitenkin näin: testaan 6 kuukautta kosmetologisarja EkoPharmaa ja kirjoittelen blogiini kuulumisia siitä, miten akneen ja couperosaan taipuva herkkä ihoni voi, kun ihonhoidossa vaikuttavina aineina toimivat suomalaiset marjat. Postauksen lopussa on muuten teillekin mukava tarjous, joten kannattaa lukea loppuun saakka!


kauneushilla etutila1kauneushilla hilla seinamaalaus kauneushilla minna 2


Kulunut viikko oli viimeinen kesälomaviikko ja siis otollinen aika uudelle ihonpuhdistukselle. Kauneushoitola Hillassa mulle tehtiin täydellinen kasvohoito, mihin kuului alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus sekä mekaanisesti että ultraäänellä, kulmien siistiminen, rentouttava kasvohieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio ja lopuksi lisättiin kotihoitotuotteita stydimmät seerumit kasvoille. Teki kyllä todella hyvää aurinkorasvoilla läträämisen jälkeen saada ihosta epäpuhtaudet pois ja kunnon vitamiinipommi vaikuttamaan.


Hillan omistaja Minna Monthan syynäsi tällä kertaa ihoani myös siltä kantilta miten iho voi kuukauden takaiseen ja kertoi esimerkiksi komedoiden (ihomatojen, yöks!) vähentyneen selkeästi ja enää komedoraudalla ei tarvinutkaan metsästää kivuliaasti syvältä epäpuhtauksia. Tällä kertaa Minna teki nopean mekaanisen puhdistuksen lisäksi myös ultraäänipuhdistuksen, mikä "nostaa" syvältä ihosta epäpuhtauksia. Jos tulokset jatkuvat näin hyvinä seuraavankin kuukausien ajan, on mulla jouluun mennessä vauvanpeppuposket, kasvoissa siis ;)


kauneushilla uusi maalaus seinallaekopharma kauneushilla hylly kosmentologisarja luonnonkosmetiikka


Kaikki ei kuitenkaan käynyt ihan niin helposti kuin toivoisi. Muutama ensimmäinen viikko EkoPharmaa käyttäessäni ihoni reagoi uusiin aineisiin puskemalla esiin pieniä näppyjä. Olin jo hakemassa Hillasta EkoPharman aknesarjan hoitogeeliä, mutta päätin sitten katsoa miten käy ilman. Iho reagoi aikansa, kunnes myöntyi siihen että nämä uudet aineet onkin oikein hyviä ja lopetti oireilun. Säännöllisesti käytettynä myös ihon paranemista on alkanut tapahtumaan, ihohuokoset ovat pienentyneet ja epäpuhtaudet vähentyneet paljon. Couperosakaan ei ole pahentunut yhtään!


EkoPharma kiinnosti paljon myös teitä siellä ruudun toisella puolella ja sainkin paljon kysymyksiä kuukauden aikana miten esimerkiksi meikki lähtee pois luonnonkosmetiikalla, missä ei ole vaahtoa muodostavia aineita. Mulla ei ole ollut mitään ongelmaa meikinpoistossa, mutta tottakai kasvojenpuhdistusaine tulee levittää tarkasti ja itse käytän usein kasvoharjaa apuna. Myös Youngbloodin mineraalimeikkivoiteeni on erinomainen, se lähtee tosi helposti pois ihosta. Toinen askarruttava kysymys oli tuoksut ja omaan nenääni EkoPharman tuotteet ovat hyvin mietoja. Ne on tehty herkkäihoisille- ja nenäisille joten sellaista "weledaefektiä" näistä ei tule, hento marjantuoksu vain. Tuoksuherkän kannattaa silti ehdottomasti kokeilla tuotteita ensin kosmetologilla ja kertoa herkkyyksistään, ammattilainen löytää helposti sopivimmat tuotteet myös herkkiksille.


Ja se ihon vointi kuukauden EkoPharmaa käyttäneenä ja pari päivää ultraäänipuhdistuksen jälkeen, suihkusta suoraa tulleena:


ekopharma suihkusta tullut kauneushilla


hillakollaasi tarjous


Loppuun mukava tarjous Helsingin Hietalahdessa sijaitsevaan Kauneushoitola Hillaan! Elokuun loppuun asti saat täydellisen "töihin paluu" kasvohoidon lukijatarjouksena 75 euroa (norm 92 eur). Kasvohoito kestää n. 1.5 tuntia ja siihen kuuluu kaikki mikä omaankin hoitooni kuului. Kasvot siis myös puhdistetaan joko mekaanisesti tai ultraäänellä ja marjauutteista saadut vitamiinit imeytetään ihoon taivaallisen ihanalla kasvohieronnalla. Myös kulmat siistitään ja pientä extramaksua vastaan saat niihin värinkin :) Täydellinen paketti siis auringon ja aurinkovoiteiden jälkeen valmistamaan iho vuodenaikojen muutokseen ja töihinpaluuseen. Tähän ja muihin Hillan hoitoihin kannattaa tutustua täällä! Voit tilata hoitoajan myös Hillan sivuilta online-ajanvarauksen kautta, mutta miten ajan varaatkin, muistathan sanoa blogialennuksesta viimeistään hoidossa :)


Turha edes sanoa suosittelenko! Tuo ihon kunto kertoo kyllä puolestani kuinka tyytyväinen olen. Yleensähän ihonpuhdistuksen jälkeen kasvot voivat reagoida voimakkaastikin, mutta mulla on pari hassua punoittavaa pistettä ja muuten ihan huippukuntoinen iho. En tarvitse edes meikkivoidetta meikkipäivinä, lisään vain hieman silmämeikkiä ja poskipunaa ja thats it :)


EkoPharma on muuten muuttamassa tuotantoaan Helsinkiin tässä kuussa ja yritämme päästä Minnan kanssa tehdasvierailulle asap. Kiinnostaa todella paljon mitä muun muassa niille korialaisille mustaherukoille tapahtuu ennenkuin ne ovat kasvoja ravitsevassa muodossa purkitettuna. Kiinnostaisiko teitä juttu siitä miten EkoPharman tuotteet tehdään ja kuka niiden teosta oikein konkreettisesti vastaa?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

8 kommenttia

 1. Hep, kyllä kiinnostaa! Kaikki tuotantolaitoksen seinien takana tapahtuva on aina erityisnannaa kosmetiikkaintoilijalle! Pidetään peukkuja! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä kiinnostaa postaus tuotannosta ja tyypeistä sen takana! :)

  VastaaPoista
 3. Kiinnostavaa!
  Missä näitä tuotteita myydään?

  - Leena-Kaisa

  VastaaPoista
 4. Älyttömän raikkaan näköinen iho!

  VastaaPoista
 5. harmi kun asut aika kaukana tehtaasta, olisithan säkin voinut lähteä mukaan :)

  VastaaPoista
 6. EkoPharman sivuilta näet myyntipaikat, kyseessä on siis ammattilaisilla (kosmetologit ja kauneushoitolat) myynnissä oleva suomalainen luonnonkosmetiikkasarja.

  VastaaPoista
 7. Sitä se kieltämättä nyt on, ja onneksi näin!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images