YSTÄVÄVIIKONLOPPU

Meillä on ollut kaverini Annan kanssa lähes honeymoon-viikonloppu. Kävimme eilen lillumassa tuntikausia Flamingo span mineraalivesialtaassa ...

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meillä on ollut kaverini Annan kanssa lähes honeymoon-viikonloppu. Kävimme eilen lillumassa tuntikausia Flamingo span mineraalivesialtaassa kuunnellen vedenalaista musiikkia. Tänään taas teimme kaikkea sitä ruokaa, mitä teki mieli. Tuli aika monen keittiön yhteentörmäys, kun oli nachosalaattia parmesaanilla ja kreikkalaisella oliiviöljyllä, tomaatti-mozzarellaleipiä, uunitomaatteja, itse tehtya guacamolea ja pullo venäläistä kuohuviiniä. Lapsi on siis edelleen mökillä, eikä tässä muutenkaan dokaamassa kyllä oltu.


Katselimme kokatessamme Yle Areenalta vanhoja lyhytelokuvia ja fiilistelimme millaista raakajäätelöä joskus tekisimmekään seuraavalla kerralla. Välillä Anna askarteli ja minä heittelin tavaroita milloin minnekin, koska olin päättänyt siirtää sängyn toiseen huoneeseen ja muutenkin vähän koodata kotia uusiksi. Illemmalla saimme kuoharistamme vielä toiset piripintaiset lasilliset, minä makasin olohuoneen lattialla alusvaatteisillani yrittäen juoda viiniä selältään ja Anna puhalteli saippuakuplia päälleni.


On mukavaa, kun on ystäviä joiden seurassa voi olla niinkuin on, ei tarvi pingottaa. Siitä mä tykkään lähimmissä ystävissäni, että meillä on aina paljon tekemistä yhdessä ja kun nähdään, voidaan viettää vaikka kaksi vuorokautta puuhaten jotain yheisiä juttujamme. Nyt Anna lähtee muutamaksi viikoksi Japaniin töihin, mutta palattuaan ajattelimme tehdä ainakin sitä raakajäätelöä, koivunlehtikylvyt jaloille, käydä vesipuistossa Kaamoksen kanssa sekä katsoa Siltaa (mitä en uskalla katsoa yksin).


Ainiin! Anna alkoi viimein tänään päivittämään muutama vuosi sitten perustettua Miss Farkkusuomi blogiakin! Mahtavaa. Toivon niin kovasti Annan alkavan bloggaamaan kuulumisistaan säännöllisesti ympäri maailmaa, että annoin oman kamerani hänelle lainaan :)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images