SALLITUT AINEET

Aloitin viime viikolla suomalaisen EkoPharma-luonnonkosmetiikkamerkin puolen vuoden testijakson. Kaikki kasvokosmetiikkani muutamaa poikke...

vestige verdant roosivesi inglipai kollaasi


Aloitin viime viikolla suomalaisen EkoPharma-luonnonkosmetiikkamerkin puolen vuoden testijakson. Kaikki kasvokosmetiikkani muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ovat nyt siis EkoPharmaa. Mutta sitten on nämä poikkeukset, jotka paljastan tässä postauksessa.


Olisi voinut luulla, että vanhoista putsareista, naamioista ja muista olisi ollut haikeaa päästää irti, mutta toisin kävi. Nakkelin innokkaasti kaikki muut putelit pois kaapista ja jätin vain kaksi jäljelle: Vestige Verdant-naamion ja Ingli Pain ruusuveden. Vestige Verdantin varmaan muistattekin Viron blogihitit listaavasta postauksestani ja niinhän siinä kävi, että ennen Suomeen lähtöä hain mustan virolaisen ihmenaamion Kaubamajasta mukaani. Vestige Verdant oli muuten valittu Viron Cosmossa vuoden 2014 parhaimmaksi kauneustuotteeksi, joten tämä sai ostopäätöksen sinetöityä. Jos joku virolainen ,bioaktiivinen ja 100% orgaaninen kauneustuote yltää jopa Cosmon suositteluihin, sitä on saatava!


vestige verdant in action


Vestige Verdant on kyllä lumonnut mut heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Mustaa naamiota käytetään joko kerran viikossa tai ihan vaikka päivittäin hoitamaan ihoa. Itse olen käyttänyt 1-2 kertaa viikossa ja tykännyt paljon. Naamion ollessa iholla ihan tuntee sen tehon, iho kihelmöi (hyvällä tavalla) ja on käytön jälkeen pehmoinen pitkään. Tyytyväiset asiakkaat ovat pistäneet nettiin myös ennen-jälkeen kuvia, mistä kyllä huomaa ihohuokoisten supistumisen ja ihon silenemisen.  Siksi en halunnut luopua mustasta ihmenaamiostani, vaikkakin mulle on täysin epäselvää mistä nuo tehoaineet on purkkiin saatu. Olisi tosi mukava tietää!


ingli pai roosivesi1


Toinen sallittu aine on ruusuvesi, mitä muuten EkoPharman kasvovetenikin sisältää. Olen tykännyt käyttää ruusuvettä etenkin kesäisin, kun iho tuntuu kaipaavan kosteutusta myös kesken päivää. Ruusuvettä saa luontaistuotekaupoista monenlaisissa pulloissa ja omaan mieleeni spray on paras. Sitä voi suihkuttaa kauempaa vaikka kevyen meikin päälle ja hoitaa hommansa niinkin, siksi ruusuvettä on melkein aina laukun pohjalla. Uusimman ruusuveteni hankin myöskin Virosta ja se on Ingli Pain valmistamaa. Kivoja purkkeja muuten Ingli Pailla!


EkoPharman testijakso herätti paljon kiinnostusta, ja vaikka nyt ollaankin menty vasta viikko uusilla tuotteilla, olen tykännyt kovasti. Iho on alkanut nyt selkeästi rauhottumaan ihon puhdistuksesta ja näillä näkymin tuotteetkin toimivat oikein hyvin. Hankaluus on lähinnä se, etten ole tottunut laittamaan niin montaa ainetta kerralla kasvoilleni: puhdistusaine, kasvovesi, seerumi, yö/päivävoide ja silmänympärysvoide on aika paljon enemmän mihin olen tottunut. Mietinkin eikö seerumin ja voiteen olisi voinut yhdistää joksikin seerumihoitovoiteeksi, jotta yhden asian saisi oiottua väsyneinä iltoina. Oikeasti tähän rutiiniin menee kuitenkin se 2 minuuttia, eli ehkä ei ole liian suuri vaiva sittenkään :)


Nämä kaksi purkkia ovat siis virolaisia ja olisikin kiva tietää onko teillä jotain lempparimerkkejä virolaisissa kauneustuotteissa? Pistettäisiinkö vinkit jakoon, tässä mun aloitus!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

10 kommenttia

 1. Tuo naamio vaikuttaa kyllä kiinnostavalta! Taidan pistää tilaukseen, kun edellinen naamio lopuu. Virolaisesta kosmetiikasta mulla on kokemusta vain Joikista. Joikun BB-voide ihan loistava sellaisiin meikittömiin päiviin: kosteuttaa, ja tasoittaa ihon sävyä pikkuisen, mutta on meikittömiin näköinen. Silmänympärysvoiteestakin tykkään, sitä riittää tosi pieni määrä.

  VastaaPoista
 2. Riittääkö sinulla uudet tuotteet meikin poistoon? Ostin myös kokeiluun näitä tuotteita ja aina jää kasvovesilappuun jopa BB-voiteen jämiä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Mua kiinnostikin tuo Joik. Voisinpa hankkia jotain seuraavalla Viron reissulla!

  VastaaPoista
 4. Naamio vaikuttaa vaikuttavalta! Olisitko jaksanut ottaa inci-listasta valokuvan? Harmi, kun tuolla merkin nettisivuilla ei ollut inci-listausta, ärsyttää merkit jotka eivät viitsi/halua laittaa niitä esille, nykyään kun yhä vaan enemmän ihmisiä kiinnostaa nuo incit ja oikeasti tosi moni tekee etukäteistutkintaa tuotteista, jotka mahdollisesti aikoo ostaa :D Laitoin Yves Rocherillekin aiheesta palautetta jo pari vuotta sitten, mutta eipä sinne edelleenkään ole tullut incejä..

  Mutta mahtavaa, että EkoPharmat toimivat :)! Ajattele se aikaa vievyys sillä, että se on sun ihan oma rauhoittumishetki, sellaista omaa luksusaikaa :) Itse kyllä saan kasvojen hoitamiseen aikaa kulumaan, melkeinpä harmittelen että se jää iltaisin vaan kuuteen tuotteeseen xD ( 2 x putsari, kasvovesi, seerumi, kasvorasva ja sy-voide )

  VastaaPoista
 5. http://minajamuud.blogspot.fi/2014/06/minu-lemmik-naomask.html

  Minullakin on postaus siitä Vestige Verdant naamiosta :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä juuri vadelmaputsarit on käytössä. Pitää kokeilla sientä apurina. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 7. Missä hintaluokassa tuo naamio pyörii maissa? Entä jos tilaa, niin mistä kannattaa tilata?

  VastaaPoista
 8. Minun sivulta näet, että tuote maksa 39€ ja sitä voi tilata vestigeverdant.com sivulta :)

  VastaaPoista
 9. Sellainen huomio, että jos luonnonkosmetiikan putsareilla putsaa ei-luonnonkosmemeikkejä, pesuteho ei välttämättä riitä. Mineraalimeikin uskon peseytyvän hyvin, siitä on itselläkin kokemusta ( ja varmaan moni kokee mineraalimeikkiin siirtymisen jälkeen näppyjen jne. vähentyneen, uskon että se johtuu suurimmaksi osin siitä, että iho puhdistuu paremmin, itsekin huomasin aikoinaan eron :). Kokemusta on myös siitä, ettei se meikki putsaannu hyvin pois ja siitä seuraa ihon tukkeutumista. Kaksoispuhdistus on pop, itse tykkään ensiksi pestä meikit pois puhdistusöljyllä ja vasta sitten pestä kasvot erillisellä putsarilla :)

  VastaaPoista
 10. Hei,

  Kannattaa myös huomioida, ettei EkoPharman tuotteissa ole ns. vaahdonmuodostajia eli samanlaista vaahtoa ei saa aikaan kuin monilla muilla tuotteilla. Siispä on tärkeää jaksaa pyöritellä kostein sormin kasvoja, sitten kyllä lähtee puhtaaksi. Itse saan sillä tosi hyvin vahvankin meikin pois (jota joutuu välillä käyttämään, kiitos couperosan..). Harjoitus tekee mestarin!

  Minulle voi myös soitella tai meilata jos joku tuotteissa askarruttaa ja tietysti sopii hoitoihinkin tulla. :)

  Terkuin, Minna / Kauneushoitola Hilla

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images