VANTAALLA GRILLILLÄ

Petra pyysi eilen lounasseuraa ja koska kumpikin vaikutimme kotitoimistoissamme Itä-Helsingissä, ehdotin että mennään Vantaalle grillille sy...

Petra pyysi eilen lounasseuraa ja koska kumpikin vaikutimme kotitoimistoissamme Itä-Helsingissä, ehdotin että mennään Vantaalle grillille syömään. Ajatuksena oli tutustuttaa Petra mielestäni tosi hauskaan grillipoikkeukseen, nimittäin kreikkalaista ruokaa myyvään Souvlaki-toriruokalaan.


Musta on hauska, että löytyy kaikenlaisia erikoisuuksia minne on ennen kaikkea elämys mennä syömään. Souvlakin kohdalla ruoka ei niinkään ole se juttu, vaan se kun pääsee pihalle syömään pikaruokaa, mikä ei ole ihan sitä perus makkaraperunat-osastoa.


souvlaki grilli standi souvlaki grilli vantaa souvlakisouvlaki vantaa pinaatti feta piiraakkakreikkalainen salaatti souvlaki grilli vantaapetra syo fetapiirakkaa souvlaki souvlaki kreikka grillisouvlaki grilli vantaa kartta

Annokset on isoja ja edullisia, pinaati-fetapiirakka maksaa 3 euroa ja on pesäpaloräpylän kokoinen. Kreikkalainen salaatti on tosi hyvä, paikalla pilkottu ja hyvistä raaka-aineista tehty. 5 euroa. Souvlaki (tai olikos se vioralliselta nimeltään joku muu?) on hassu yhdistelmä pitaleipää, lihaa, tzatzikiä ja ranskalaisia perunoita. Ne ranskalaiset varsinkin grillimaustettuna on vähän liikaa, mutta liha tosi hyvää. Ehkä kannattaisikin ottaa joku liha-salaatti annos ensi kerralla.


Mulla on nyt aika kova kreikkalaisen ruuan kaipuu, välillä olen pitänyt fetasta ja oliiveista pitkiäkin taukoja,mutta nyt maistuu. Haluaisin tehdä itse myös jonkinlaista pinaatti-fetapiirasta. Oisko teillä linkata hyviin ohjeisiin?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

8 kommenttia

 1. Heippa,
  Missäpäin Vantaata tää grilli sijaitsee? Olisi kiva käydä kokeilemassa, mutta maalaisena tarvitsen tarkemmat koordinaatit :)

  VastaaPoista
 2. Tää on siinä Tikkurilassa, K-Supermarketin vieressä. Oisko joku peltolan tori tms?

  VastaaPoista
 3. Me ollaankin nyt juuri Tikkurilassa sukuloimassa!
  Meidän piti jo viime visiitillä hakea tuosta souvlakia, meidän perheessä kun noita kreikkalaisiakin on. Niin ja tuosta saa kuulemma oikeasti hyvää kreikkalaista ruokaa :)
  Eipä taideta tälläkään reissulla ehtiä, ehkä ensi kerralla sitten! ;)

  VastaaPoista
 4. Eipä kestä :) Toivottavasti maistuu!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kivasta vinkistä. Täytyy ehdottomasti tehdä retki Vantaalle Helsingistä.

  VastaaPoista
 6. Just tollasta vaihtelua kaipaan suomalaiseen pikaruokaan että olisi muitakin vaihtoehtoja kuin ne iänikuiset hampurilaiset ja makkaraperunat. Ja nimenomaan, että ruoka olisi tuoreista raaka-aineista tehty. Sitä sellaista muun maailman meininkiä että esim. kaupungilla kierrellessä voisi jotain pientä napata kojusta mukaan ja syödä siinä paikalla tai liikkeessä tai sitten istahtaa lähimmälle penkille tai vaikka portaille syömään.

  VastaaPoista
 7. Voi täältä saa niin hyviä ruokavinkkejä! Se Shish kebabkin oli tosi hyvä mistä vinkkasit joskus:)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images