PROJECT 333 MATSKUA?

Mulle jäi viime viikosta mieleen kummittelemaan ajatus 333-projektin toteuttamisesta ja olen mietiskellyt paljon mitkä olisi sellaisia kaik...

Mulle jäi viime viikosta mieleen kummittelemaan ajatus 333-projektin toteuttamisesta ja olen mietiskellyt paljon mitkä olisi sellaisia kaikista lemppareimpia vaatekappaleita, mitä muodostaisivat mun 3 kuukauden kesäkauden 33 käytettävää vaatetta, asustetta ja kenkää. Jos siis olisi ihan pakko valita vain ne 33 asiaa, sisältäen kengät, korut ja muut (ajatuskin tuntuu kamalalle....) Uskoisin, että ainakin nämä pääsisivät tämän kesän vaatekaappiini:


r-collection t-paita birkenstock oi mutsi mutsi3


paita: R-collection, shortsit: Lindex, lippis: The Quiet Life, sandaalit: Birkenstock, kassi: Costo Pure Waste (saatu)


paivan asu r-collection lippis the quiet lifequiet life lippis oi mutsi mutsi cheapmonday specsaversoi mutsi mutsi birkenstocks violettu purplespecsavers aurinkolasit cheap monday oi mutsi mutsi kesa


Farkkushortsit taitavat olla n. 4 vuotta vanhat alennusmyynnistä napatut kesän pelastajat. Käytän niitä tosi paljon kotioloissa, koska ne on vaan niin helpot ja mukavat. T-paita taas keväällä R-collectionista hankittu peruspaita, niin perus että peruksempaa saa hakea. Mutta juuri siksi niin hyvä, tarpeeksi pitkä, hyvälaatuinen ja tuo R-collectionin printtihän on ihan huippu ysäri-flashback. Tällekin aamulle etsin kissojen ja koirien kanssa missä mun paras t-paita on ja pelastin sen pyykkikasasta. Vielä se yhden päivän kestää!


Sandaalit tietty Birkenstockit ja laukku on varmasti yksi käytetyimmistäni, Coston Pure Wastea, saatu joskus aikoja aikoja sitten pr-toimiston lahjakassina. Lippis on tän kesän saalis The Quiet Lifelta. Tykkään siitä ihan siksi, että se jotenkin viestittää, että olen ihan tällä vuosikymmenellä R-collectioneistani ja muista vanhoista ysärijutuista huolimatta :D Vaikkakin The Quiet Life on perustettu jo vuonna 1997, mikä on ehdottomasti lempivuoteni ikinä. Jos muuttaisin johonkin vuoteen, muuttaisin 1997:aan ja lukisin vain hulluna brittiläisiä Sugar-lehtiä ja kuuntelisin Suedea aamusta iltaan. Eli suurinpiirtein samaa mitä nytkin...Sugar on vain vauhtunut Huiliin.


Noista koruista en ole ihan varma, ottaisinko 333:seen mukaan. Pogostick Failuren nahkahapsut kyllä, mutta Ideakorun hopearannekkeesta (saatu) en ole ihan varma. Specsavers yhteistyön kautta saatuja Cheap Monday arskojahan ei luonnollisesti laskettaisi projektiin mukaan, sillä niissä on vahvuudet ja toimivat siis välttämättöminä silmälaseina kesäisi.


Pitäisikin ihan huvikseen koota se oma 333-vaatekaappi, nythän siihen olisi lisätty vasta 6 asiaa ja 27 olisi siis jäljellä valittavana. Taidankin tehdä heinäkuun aikana vielä toisen samaan projektiin liittyvän postauksen, vaikka en projektiin oikeasti olekaan lähdössä mukaan.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

8 kommenttia

 1. Kääk! Miten olin voinut unohtaa Sugar-lehdet?! Voi miten nostalginen fiilis tuli tästä :)

  VastaaPoista
 2. Onkohan sitä vielä olemassa? Toinen suosikkini oli pitkään seventeen-lehti, olisi varmaan vieläkin jos vain saisi käsiin jostain :)

  VastaaPoista
 3. minä jäin muuten myös miettimään tuota haastetta, tekisi omaankin kaappiin tosi hyvää :)

  VastaaPoista
 4. Tässä vaan tulee Suomen vuodenaikakulku vastaan, koska heinä, elo ja syyskuu ovat aika erilaisia. Esim mitä teen syyskuussa farkkushortseilla? Pitäs kyllä silti kokeilla, liian paljon on kaapissa kaikkea ja ne kivimmat jää käyttämättä.

  VastaaPoista
 5. Mäkin hihkuin täällä, että eikä!! Sugar!! :D

  VastaaPoista
 6. Minä en uskalla miettiä tuota projektia omalle kohdalle vaikka hyvää varmaan tekisikin.Seuraan mielenkiinnolla sinun projektia. :)

  VastaaPoista
 7. EIkai sielläkin vain Aino Sugaria luettu? :D

  VastaaPoista
 8. Mä en siis oo mukana myöskään projektissa, kunhan fiilistelen asiaa että JOS olisin..

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images