SAMAA MAATA MARIMEKOSSA

Muutama tovi yhteiskuvista, vai mitä? 52-viikkoa projektin j älkeen meitä ei ole samoissa kuvissa paljoa näkynytkään. Harmillinen homma, va...

viikonkuva oi mutsi mutsi 2014 heinakuu viikonkuva oi mutsi mutsi 2014 heinakuu4viikonkuva oi mutsi mutsi 2014 heinakuu2

Muutama tovi yhteiskuvista, vai mitä? 52-viikkoa projektin jälkeen meitä ei ole samoissa kuvissa paljoa näkynytkään. Harmillinen homma, vaikka arvasin että näin tulee käymään. Mikä siinä onkin, että se "otatko meistä muutaman kuvan" on niin hankala sanoa ääneen?


Syy näiden kuvien ottamiseen on varmaan selvä. Mikä vaatemätsi sattuikaan kohdalle! Siniset mariteepparit, farkut ja Birkenstockit on perusvarma arkiasu, missä on hyvä olla. Vaikka valittelinkin Marimekon huonontuneesta laadusta, nämä paidat ovat hyvässä kunnossa, vaikka kumpikin on 2nd hand-hankintoja.


Marimekolla on muuten nyt kaikki aletuotteet tämän viikon ajan lisäalessa, -20% alehinnoistakin pois. Hain yhden raitahuitulan viikolla lomavaatteeksi ja toivonpa, että laatu olisi kohdillaan. Lepakkohihaisen paidan menetyksestä masentuneena hankin tämänkin mekkosen värissä sisustusbloggaaja, kaikki varmaan tietää mikä yhdistelmä se siis on? ;)


Tällaisia terkkuja teille Berliinistä! Kuvat purkamatta, joten mennään näillä!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

9 kommenttia

 1. Onko sulla kamera jalustalla vai ottaako joku ihminen teistä nämä yhteiskuvat?

  VastaaPoista
 2. Mitkä noi Kaamoksen pillifarkut ovat? Näyttävät tosi hyviltä!

  VastaaPoista
 3. Nää kuvat on ottanut meidän naapurin Annika :)

  VastaaPoista
 4. tosi hyviä kuvia teistä! ja mahtava uus banneri (huomaa että on ollut vähän taukoa blogeista, oon varmaan ihan tosi paljon jäljessä tässä asiassa...)!

  VastaaPoista
 5. Joo, tein ite ton bannerin pari viikkoo sitten :D

  VastaaPoista
 6. Järjettömän cool Kaamos tässä :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images