LOISTOKASSI TÖIHIN JA VAPAA-AIKAAN

Ehkä huonoin aika vuodesta hehkuttaa työlaukkua? No hehkutan silti, koska tämä Unit Portablesin 15 tuumainen laukku on niin hyvä! Tässä yh...

unit portables 1 oi mutsimutsi unit portables 2 oimm unit portables 3 oimm

Ehkä huonoin aika vuodesta hehkuttaa työlaukkua? No hehkutan silti, koska tämä Unit Portablesin 15 tuumainen laukku on niin hyvä! Tässä yhdistyy teknisyys ja tyylikkyys, jos nyt sattuu tykkäämään yksinkertaisesta ja värikkäästä designista. Laukun sisällä on pehmustettu läppärin menevä tasku, pikkutasku ja tuollainen nauhalista, mihin voi pujottaa niin monta erikseen myytävää taskua kuin itse haluaa. Laukun mukana tulevat irrotettavat taskut sijaitsevat laukun ulkopuolella, mutta ovat tietenkin siirrettävissä myös sisään. Pienempi 13 tuuman koko myös löytyy!


Kävimme viime viikolla kaverini fb-tilillä keskustelua onko hoitolaukku tarpeellinen vai tarpeeton. Väitän, että varsinkin vauva-aikana joku iso kassi on must, mutta pitääkö sen olla virallinen hoitolaukku - no ei todellakaan. Mä hankin Littlephantin hoitolaukun ihan arkikassikseni ja tämän Unit Portablesin käyttö hoitolaukkuna olisi hyvinkin helppoa.


unit portables oimm


Oikeastaan syy, miksi kirjoitan tästä laukusta nyt kesälomalla on tiettyjen värien alehinta Unit Portablesin omassa verkkokaupassa. Osa väreistä (valitettavasti ei tuo ihana violetti) myydän nyt 39 euron hintaan, joten kannattaa ehdottomasti tilata työlaukuksi, jos sellaista tarvitsee. Tähän kassiin mä laitan aamulla läppärin yms tekniikan kun lähdemme lomille. Saa vain nähdä onko kassi liian iso käsimatkatavaroihin...sitten käännetään läppää hieman alaspäin enemmän.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

5 kommenttia

 1. Voi että minkä menit tekemään ... palailen töihin reilun viikon kuluttua ja kovasti toivon että silloin mukana on uusi Amazon värinen 15" kassi ja tabletti valkoisessa kotelossaan ... auuuuuu!! (:
  Ei vaan, kiitos vinkistä, just se mitä olin kaivannutkin!

  VastaaPoista
 2. En hirveästi tykkä tosta laukusta,

  MUTTA

  Onko sinulla niin ihanan väriset rattaat??? Tälläinen kukkakuosi on ihana!
  Mistä olet ostanut!?

  www.minajamuud.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Pitää tsekata toi amazon väri :) Musta ois ihana saada tohon omaan keltaiset taskut!

  VastaaPoista
 4. Ne on Elodie Detailsin matkarattaat, Stockholm Stroller on nimi. Ne on meillä nyt lainassa kesän :)

  VastaaPoista
 5. OMG - kassi on kotona ja se on I-H-A-N-A!!! Ihana, ihana ja niin ihana! Tuskin maltan odottaa että saan viedä sen maanantaina töihin! Ja tablettipussi just oikean kokonen sekin.
  Ja se väri - upea!!
  Minäkin suunnittelen lisätaskuja ... :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images