PUR!

Uudet kivat smoothiebarit ovat aina tervetulleita tiellemme. Tänään eksyimme sellaiseen Urho Kekkosen kadulla, ihan Kampin kauppakeskuksen k...

Uudet kivat smoothiebarit ovat aina tervetulleita tiellemme. Tänään eksyimme sellaiseen Urho Kekkosen kadulla, ihan Kampin kauppakeskuksen kulmalla, kun mietimme Anna-Marian ja Kaamoksen kanssa minne oikein menisimme välipalalle ja sadetta suojaan. Yhtäkkiä muistin kuulleeni PUR hyvinvointikaupasta, mistä saisi myös smoothieta. Hyvä valinta oli!


pur hyvinvointikauppa oi mutsi mutsi pur hyvinvointikauppa takahuone pur kaupassa etuhuone pur kauppa palvelut


Pur yllätti ainakin mut täysin, siellä oli todella laaja valikoima niin elintarvikkeita, kauneudenhoitouotteita, luonnonlääkkeitä, aromaterapiaöljyjä, lastentuotteita, kirjoja....ja smoothiebar. Ja paljon muutakin. Oli aika hämmentävää, että hyllystä löytyi monet asiat, mitä menen ostamaan yhden sieltä ja toisen täältä. Nyt ne löytyvät kaikki saman katon alta, eikä liiketila edes ole kovin iso, tuotteet vaan on just nappiin valittu.


pur smoothie urho kekkosen katu kure bazaar pur kauppakaamos kynsilakka kure bazaar


Smoothietkaan eivät olleet mitä tahansa hedelmäjuomia, vaan ainekset oli tarkkaan valittu ravintoterapeutin silmän alla, jotta tulos on terveellinen ja juoja saisi muutakin kuin hedelmäsokeria. Tilasimme ensin yhdet vihersmoothiet, jonka jälkeen oli ihan pakko maistaa myös mustikkasmoothieta, joka oli kaardemumman ja kanelin takia ihan superherkullista,kuin juotavaa mustikkapiirakkaa! NAMS! Hinnatkaan ei olleet pahat, iso superfoodsmoothie maksoi 5.20 euroa. Smoothien juonnin ohessa Kaamos sai lakata kynnet Kure Bazaarin kynsilakkatesterillä, ja nyt mulla onkin päästä varpaisiin turkoosiin sävytetty poika täällä :D


Kaamoksen mummolle ja papalle muuten terveisiä, että Purista löytyy myös huikea valikoima homeopaattisia lääkkeitä. Mähän en itse homeopatiaa suosi, mutta lähipiirissä on kyllä monia, jotka tuntuvat saaneen siitä avun. En siis ota kantaa suuntaan tai toiseen, toteanpa vain että homeopaattisten tuotteiden valikoima oli iso.


purhyvinvointikauppaoriental kasivoide purbach kukkavesi pur kauppapur kayntsarit


Jos siis liikutte keskustassa ja välipalan nälkä, sateensuojan tarve tai vaikka akuutti käsirasvan kaipuu yllättä, kannattaa poiketa sisään Pur hyvinvointikauppaan! Melkoinen hehkutus tuli, mutta ei pistetä ihan kaikkea helteiden piikkiin. Joskus on vaion hyvä innostua täysin! Onko joku muu käynyt ja ihastunut?


ps. Anna-Mariakin taisi ihastua Puriin, sillä kuvia ko. paikasta löytyy myös hänen blogistaan täältä!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

  1. Mä olen katsellut vain bussin kyydistä, mutta välipalapaikka Kampin kulmilla on kyllä usein tarpeen, eli kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
  2. Kivan oloinen paikka! Yritän muistaa kun seuraavaksi satun kulmille. Oon täällä kotipuolessa jäänyt ihan koukkuun yhden smoothiebaarin tarjoomuksiin ja oon jo viikon ajan käynyt kerran päivässä hakemassa sieltä jonkun terveyspommin. Kallista, mutta onpahan kerrankin terveellinen ja ei-materialistinen pahe. :)

    VastaaPoista
  3. PUR on kyllä ihana paikka! ja se mustikkapiirakkasmoothie.. <3

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images