AINA VALMIINA!

Tämä viikko on ollut kyllä kiireinen ja huipentuu nyt viikonloppuna, kun olen partioleirillä ekaa kertaa yli 20 vuoteen. Partioleirillä, kyl...

partiomestari perheblogijoukkue


Tämä viikko on ollut kyllä kiireinen ja huipentuu nyt viikonloppuna, kun olen partioleirillä ekaa kertaa yli 20 vuoteen. Partioleirillä, kyllä. Tai leirillä ja partiotaitokisoissa. Tai no, sanotaan nyt suoraan: olen tv2:n uuden Partiomestari 2014-ohjelman kuvauksissa Kemiönsaaressa ja Turussa tämän perjantain ja lauantain.


Viime tiistaina Koffinpuistossa koottu vartiomme eli Leila, Hanne ja minä lähdemme siis lapsivahvistuksien kanssa liikenteeseen ja tehtävänämme on muun muassa räpätä Brädille, suunnistaa, laskea köysiradalla kamera ja sykemittari kiinnitettynä sekä myös nauttia Turku touringin meille laatimasta ohjelmasta. Emme siis (onneksi) tule näkymään itse ohjelmassa, vaan siinä loistavat ihan oikeat nuoret partiolaiset, mutta pääsemme tekemään samoja juttuja mitä kilpailijat! Eniten mua kiinnostaa tietenkin leirielämä ja teltassa nukuttu yö, siitä nimittäin on aikaa myös!


tultiin uutta oppimaan biisi


Tätä kirjoittaessa olen puoliksi pakannut jo reppuni ja poden matkajännitystä. Valitettavasti nielurisoihini tuli eilen valkoisia pilkkuja ja kurkku on tosi kipeä. En ehdi nyt nieluviljelyyn, mutta toivottavasti reissussa on mahdollisuus lähteä lääkäriin, jos kipu tästä yltyy. Mulla ei ole edes puukkoa tällä hetkellä, mutta onneksi naapurin Viivi 13v lähtee mun kisakumppaniksi ja Viivi partiolaisena omistaa varmasti puukon, kompassin ja ehkä sääskimyrkkyäkin.


Leilan sanoittama partioreggae odottaa esittämistä (ja videointia, kraa!) ja meikäläinen odottaa jo 1.9. Tv2:lla starttaavaa Partiomestari 2014 ohjelmaa. Palataan siis aiheeseen, jos pääsen yhtenä kappaleena takaisin reissusta! Päivitän kuitenkin instagramiani @oimutsimutsi varmasti useaan otteeseen matkan varrella, joten sieltä löytyy!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

5 kommenttia

 1. Kuulostaapa mukavalta! Jään odottelemaan raporttia!

  VastaaPoista
 2. Haahahaa! Mä voisin kuvitella yrittäväni kaikkea muuta, mutta julkiseen räppäämiseen vetäisin rajan! :D Ihanaa, että meillä on tyyppejä, jotka eivät ole syntyjään yhtä takakireitä ku meitsi. Toivotan tapahtumarikasta viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Waude.
  Partiossa minäkin ollut nuorena. Tätä ohjelmaa täytyy seurata.
  Välillä tulee mieleen et voisko partioon mennä uudestaan, mut en halua olla mikään johtaja tai vetäjä siellä.

  VastaaPoista
 4. Aktiivipartiolaisena (ja reippaat kolme vuotta erilaisissa "partio uuteen nousuun"-projekteissa nyt hommia tehneenä) on ihan huippua lukea, miten partiojutuista on tulossa koko kansan juttuja. Jee!

  Kivaa partiomestaria!

  VastaaPoista
 5. Oih nostalgiaa..tuollainen reippailu olisi just mun mieleen..seikkailua ja päämäärä (muukin kun se jossain kaukana siintävä "hyvä kunto" ). Hyvää reissua!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images