PAITA LEHDESTÄ, TEHTY SILKISTÄ

Lueskelin viime viikolla Australian Ellen heinäkuun numeroa, eli sikäläistä talvivaatekattausta. Jäin kiinni yhteen haastateltavaan, Miranda...

miranda skoczek oi mutsi mutsi


Lueskelin viime viikolla Australian Ellen heinäkuun numeroa, eli sikäläistä talvivaatekattausta. Jäin kiinni yhteen haastateltavaan, Miranda Skoczekiin ja oikeastaan hänen valkoiseen paitapuseroonsa. Yhtäkkiä valkoinen paitapusero näyttikin tylsän sijaan tosi kivalle ja koin pienen ahaa-elämyksen: en ehkä itsekään näyttäisi miltään pikkurouvalta, vaikka käyttäisin jotain klassisempaa vaatetta välillä.


Surffailin sitten pitkin nettiä etsien jotakin klassista, sopuhintaista paitapuseroa, minkä materiaali olisi luonnonkuitua. Hämmästyttävän paljon löytyi muuten polyesteripaitoja lähemmäs satasen hintaan, mutta enhän minä sellaista todellakaan halunnut. Lopulta päädyin Mangon Violeta-malliston sivuille ja löysin ihanan valkoisen silkkipuseron hintaan 39.90. Ja arvatkaa mitä? Kokoni oli tietenkin loppu!


mango violeta silkki paitapusero valkoinen


Tänään kävi kuitenkin hyvä tuuri ja sain meilin, missä kokoani kerrottiin taas löytyvän! Olin jättänyt yhteydenottopyynnön jos paitoja ilmestyisikin kauppaan ja kerrankin näin kävi ja pistin silkkipuseron tilaukseen. Tilauksen tehtyäni tsekkailin vielä vähän mitä muuta Mangon "plusmallisto" (koot 40-52) Violetan mallisto sisältää ja yllätyin täysin. Siellähän oli vaikka mitä hyviä, yksinkertaisia perusvaatteita edullisin hinnoin ja hyvästä materiaalista tehtynä. Oho! Materiaalit olivat usein luonnonmateriaaleja kuten puuvillaa tai silkkiä, tai sitten muuntokuituja kuten viskoosia. Erityisesti mietityttämään jäi alakuvan kollaasistakin löytyvä harmaa neuletakki 50% silkkiä, 50% puuvillaa ja alehintaan 39.90. Tässä olisi kyllä työvaatetta talvea varten.


mangi violeta kollaasi tekstilla


En muuten tiedä sainko inspiraation paitaan tuon yläkuvan naisen paidasta vai siitä, että hänellä on ainakin yhtä paksu ja epälaitettu polkkatukka kuin itsellänikin. Oli miten oli, en aio vielä tilata Violetalta enempää duunikuteita, sillä Mangon laatu on mulle täysin hämärän peitossa. Jos silkkipaita on hyvä, luulen että olen löytänyt yhden lemppari vaatemallistoistani, mitä on helppo muokata oman näköiseksi koruilla ja muilla vähemmän formaaleilla asusteilla! Kolminkertainen hurraahuuto tälle (ja uudelle taidetanttalookilleni)!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

1 kommenttia

  1. Mulla on ollut valkoinen kauluspaita, juuri sellainen ohuehko ja valkoinen t-paita hankintalistalla jonkun aikaa, mutta kivoja ei ole löytynyt :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images