POSTIMERKKEILIJÄN KESÄASU

  hame: Primark, toppi: Finnwear plus (saatu), kengät: Birkenstock, huivi: Citymarket, kassi: Core Tex Records, arskat: Karl Lagerfeld/ Spec...

 primark mekko oi mutsi mutsi


hame: Primark, toppi: Finnwear plus (saatu), kengät: Birkenstock, huivi: Citymarket, kassi: Core Tex Records, arskat: Karl Lagerfeld/ Specsavers


primark mekko oi mutsi mutsi2berlin punkrock city kassi primark postimerkkimekko oi mutsi mutsi kellohame


Entinen kellomekkotyttö on alkanut löytämään leveät helmat uudelleen pitkähkön tauon jälkeen. Joku kyselikin jo kuvissa näkyneen postimerkkihameen perään, jotta olisinko ihan itse ommellut. En ole, se on yksi Berliinin "pakkohankinnoista" kun puhtaat vaatteet loppuivat yksinkertaisesti kesken. Hame on mukavan vilpoista puuvillaa ja printti hauskan vanhahtava.


Viimeiset viikot ovat kuluneetkin mekoissa ja hameissa enkä usko tahdin hidastuvan syksyä kohden. Ainakin tämän postimerkkihamosen yhdistää helposti neuletakkiin ja paksuihin sukkiksiin. Alan jo toivomaan syksyn tuloa - ei viileyden takia vaan siksi, että pääsen noista Birkenstockeistani hetkeksi eroon. Olen kulkenut toukokuusta lähtien lähes pelkästään kaksilla sandaaleilla, jopa niin etten ole pitänyt puukenkiä jalassa muistaakseni kertaakaan. Myös viime kesän suosikit, Merrellin barefootit ovat odotelleet kaapissa toista tulemistaan. Mikään ei vaan voita hyviä sandaaleja, mutta kyllähän ne tylsistyttää, en kiellä. Kunhan tästä päästään edes kuukausi eteenpäin, kaivan esille a) kiiltonahka Martenssini b) prätkäbootsi Martenssini c) Merrellin ohuemman Barefootit, d) Hunterin tummanvihreät saappaat e) Sorelin inkakengät f) kaikki muut tästä unohtuneet lempipoponi.


Paitsi että lenkkarit mun on kaivettava kyllä esille viimeistään perjaintaihin mennessä, olen nimittäin lähdössä reissuun missä käytännölliset vaatteet ovat enemmän kuin tarpeen. Jatketaanpa siis huomenna siitä, minne viikonloppumatkani tällä kertaa suuntautuu :)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

5 kommenttia

 1. Mulla on akuutti Birken-kateus! En vaan taida enää raaskia täksi kesäksi tilata, kun kohtahan tää on ohi, ainakin toivottavasti.

  VastaaPoista
 2. Mikäli mun trendinenään voi yhtään luottaa, on birkkarit muodikkaat myös syksyllä nilkkasukkien kanssa. Mutta mä en kyllä aio pitää niitä enää kun on ihan overdose jo nyt :D Mut meneehän ne pitkään ja on varmasti raskaana olevalle hyvä juttu!

  VastaaPoista
 3. Joo mä en mennyt nyt yhtään trendikkyys edellä tässä. Ja luulen ettei ne tajua ensi kesänä jenkkilässä noiden päälle kuitenkaan. :D

  VastaaPoista
 4. siitä en tiedä, jenkkilän tyylituntemukseni perustuu 1997-2001 vuosien seventeen-lehtiin :P

  VastaaPoista
 5. Kuinka kiva hame, sopii sulle niiiiin hyvin!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images