MATKAMUISTOJA BERLIINISTÄ

Mua vähän naurattaa tuo "matkamuistoja" otsikko, sillä eihän nykyään yleensä osteta mitään lomakaupungin viirejä, tarroja ja hiham...

Mua vähän naurattaa tuo "matkamuistoja" otsikko, sillä eihän nykyään yleensä osteta mitään lomakaupungin viirejä, tarroja ja hihamerkkejä. Itse hankin yleensä matkoilta jotain paikallista kosmetiikkaa ja ehkä jonkun korun tai kassin. Vaatteet jätän yleensä väliin, joten siksi Berliinin reissun tuliaiset olikin vähän yllättävät. Repusta löytyi myös vähän vaatetta, joista tässä muutamia.


adidas neo legginssit berliinistaadidas neo kukkatennaritadidas neo tennari label


Ihastuin Adidaksen Neo Labeliin eksyttyäni liikkeeseen Alexan kauppakeskuksessa. Neo on Adidaksen street-merkki, minkä valikoimiin kuuluvat ajankohtaiset, trendikkäät ja usein urheilufiiliksellä varustetut vapaa-ajan vaatteet. Neo on selkeästi nuorisomerkki, ja se näkyy tavallista Adidasta edullisemmissa hinnoissa ja esimerkiksi keulakuvissa kuten Serena Gomez ja Justin Bieber. Hankin liikkeestä muutamat legginssit, toiset puuvillaa ja toiset jotain kiiltävää urheilumatskua. Mukaan lähti myös tennarit (uuups!) platopohjalla ja nätillä kukkakuviolla. Hintatasosta kertoo jotain, että alennusaikana nää tennarit oli 25 euroa, oikeasti muistaakseni 45 euroa tms.


luonnonkosmetiikkaa saksasta weleda lavera2


Mukaan tarttui tietenkin myös luonnonkosmetiikkaa, mikä on Saksassa erittäin hyvissä hinnoissa, n. puolet halvempaa mitä Suomessa. Oon ollut pari vuotta ihan intona ruusun tuoksuun, vaikka inhosin ensimmäiset 30 vuottani ruusua ja sen tuoksua täysin. Dr Hauschkan ruusuöljystä se lähti ja nyt hamstrasin Weledan ruusu-suihkusaippuaa ja etenkin Laveran ruusuntuoksuista vartalovoidetta niin että pitäisi riittää seuraavaan reissuun. Fanitan  Weledan ihanan paksua ja kirpakan sitruunaista Skinfoodia ja sitäkin ostin 75ml purtilon. Nyt siis haisen lähinnä hikiselle ruusulle, kiitos helteet.


Jää muuten nykyään nämä postaukset vähän myöhäiseksi, kun on rytmi kummallisesti kääntynyt lomamoodiin. Äsken katselin vielä Teemalta kiinnostavaa metallimusadokkaria, missä keskityttiin tänään siihen onko grunge metallia tai sen jatkumo. Vähän on nyt sellanen fiilis, että kun pääsen suihkusta, pistän Pearl Jamin Tenin soimaan ja luen vielä hetken kirjaa. KUN HUOMENNAKAAN EI TARVITSE HERÄTÄ TÖIHIN!!!Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Joku palaa huomenna töihin mutta voi soittaa siellä Teniä ihan vaan sen takia, ettei paikalla ole ketään muita. Ei toimistolla eikä myöskään puhelimen päässä. :D kiitos kesäloma 2014 - olit hyvä!

  VastaaPoista
 2. Uulalaa mitkä kengät! Hienot!
  Mä en kestä yhtään tuollaisia hajullisia voiteita, pää räjähtää oitis. :/ Jokin aikaa sitten kokeilin miedosti vaniljalta tuoksuvaa käsivoidetta, mutta ei ni ei.

  VastaaPoista
 3. Joo, soitat teniä ja heilutat tukkaa. Onni onnettomuudessa siellä kellarissa tuskin on liian kuuma kun ne ikkunat on niin pienet!

  VastaaPoista
 4. Mulla oli raskausaikana tosi paha tuoksuongelma enkä kestänyt synteettisiä tuoksuja yhtään. Mutta luonnonkosmetiikassa tuoksut ei ole koskaan häirinneet ja nautin näistä tuoksuista paljon. Ruusu ja sitruuna on ne mun lempparit, kuten ehkä huomaa ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images